Atherius 34 Opublikowano 16 kwietnia Opublikowano 16 kwietnia Również dostałem wczoraj, data nadania 8.04, tragedii nie ma, choć miło, jakby było na weekend. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Dzisiaj do mnie doleciało, 9 dni od nadania, więc jeden z lepszych rezultatów, bo przywykłem do ok. 20. A więc postęp jest. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 1 godzinę temu, LeifErikson napisał: Dzisiaj do mnie doleciało, 9 dni od nadania, więc jeden z lepszych rezultatów, bo przywykłem do ok. 20. A więc postęp jest. Ale to polska prenumerata? 1 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Prezes @Perez w czwartek zamówiłem w sklepie ikstrima nowy numer i na razie skrzynka pusta. Powinienem się już martwić, czy jeszcze za wcześnie? Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 4 minuty temu, Shen napisał: Ale to polska prenumerata? Ta, do Norwegii dotarło szybciej niż do południowej PL. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Oczywiście że możliwe, u nas w PP jest problem z dystrybucją po miastach/wsiach, a nie z przeniesieniem prenumeraty z drukarni do Centrum Dystrybucji. Skuriwałe polaczkowo ma problem, bo listonoszy brak. U mnie na osiedlu we Wrocławiu listonosz pojawia się raz na 4-6 tygodni, bo z innego rejonu robi nadgodziny. Tu załadowali na samolot na drugi dzień i elo w Norwegii dostarczyli w chwile. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 1 godzinę temu, Pix napisał: Prezes @Perez w czwartek zamówiłem w sklepie ikstrima nowy numer i na razie skrzynka pusta. Powinienem się już martwić, czy jeszcze za wcześnie? A to daj znac na PW gdzie szla wysylka. Puszczam to na biezaco, ale fakt, ze pierwsze wysylki z piatku poszly jako poniedzialek, bo poczta u siebie nie ogarnela wewnetrznie umow i zamulili. Cytuj
Pix 914 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia Dzięki za info, jak poszło w poniedziałek to może jutro będzie. Dam znać na pw jak do piątku nie dojdzie. 1 Cytuj
bobo84 64 Opublikowano 17 kwietnia Opublikowano 17 kwietnia 9 godzin temu, MichAelis napisał: Oczywiście że możliwe, u nas w PP jest problem z dystrybucją po miastach/wsiach, a nie z przeniesieniem prenumeraty z drukarni do Centrum Dystrybucji. Skuriwałe polaczkowo ma problem, bo listonoszy brak. U mnie na osiedlu we Wrocławiu listonosz pojawia się raz na 4-6 tygodni, bo z innego rejonu robi nadgodziny. Tu załadowali na samolot na drugi dzień i elo w Norwegii dostarczyli w chwile. Z norweską pocztą miałem sporo do czynienia w kilku norweskich miastach. Nie rozpędzałbym się z jej chwaleniem, bo u nich cyrki też są nie z tej ziemi. Cytuj
astralja 0 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia U mnie dalej pusto w skrzynce.Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 18 kwietnia Opublikowano 18 kwietnia 14 minut temu, astralja napisał: U mnie dalej pusto w skrzynce. Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Daj plis znac na prenumerata@psxextreme.pl. Wybadamy, co tam sie dzieje. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia W dniu 16.04.2024 o 15:46, grzybiarz napisał: To po prawej to ta okładka dla prenumeratorów, ale to właśnie sama okładka bieda totalna coś tu chyba kłamiesz kolego, bo z tego co pamiętam, to w prenumeracie mają okładkę "premium" bez napisów + wkładkę z alternatywną wersją zwykłej okładki. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 19 kwietnia Opublikowano 19 kwietnia Grzybi po prostu nieuważnie czytał odpowiedni temat w Graczpospolitej (o pozostałych czasopismach growych), bo tam już Mejm wyjaśnił, że była mowa o dwóch innych kwestiach i stąd nieporozumienie. CDA prenumeratorom dorzuca arkusze z alternatywną wersja okładki POPRZEDNIEGO numeru i to właśnie takie arkusze Grzybi dostał przy zamawianiu archiwalnych numerów. Po prostu czysta okładka "premium" dla prenumeratorów i arkusze z alternatywną wersją okładki to dwa osobne profity, a w temacie przez chwilę były traktowane jak jeden i stąd niejasności. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia @Perez Jest szansa na PDF wydań specjalnych? Mam wersję papierowe, ale chętnie bym kupił wersje cyfrowe Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 20 kwietnia Opublikowano 20 kwietnia 16 minut temu, Alastor84 napisał: @Perez Jest szansa na PDF wydań specjalnych? Mam wersję papierowe, ale chętnie bym kupił wersje cyfrowe Do tych obecnych prawa ma Łapusz, wiec trudno mi powiedziec, czy cos w tym temacie by sie dzialo. A do przyszlych do przemyslenia w sumie. Nastawiamy sie na druk, ale tez coraz wiecej osob wybiera cyfre, nawet widzimy po tych normalnych numerach dostepnych na e-Kiosku itp. platformach. 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 20 godzin temu, Perez napisał: Do tych obecnych prawa ma Łapusz, wiec trudno mi powiedziec, czy cos w tym temacie by sie dzialo. A do przyszlych do przemyslenia w sumie. Nastawiamy sie na druk, ale tez coraz wiecej osob wybiera cyfre, nawet widzimy po tych normalnych numerach dostepnych na e-Kiosku itp. platformach. Tak z ciekawości zapytam (o ile takie dane masz, a nie będzie to tajemnica): jakie to proporcje? Te dziesięć lat temu nie pomyślałbym, że gry cyfrowe wyprzedzą i sprowadzą do niszy wydania pudełkowe. Smutny to będzie dzień, jak gry i gazety staną się tylko cyfrowe, bo wydania fizyczne będą nieopłacalne/wyjątkowo drogie. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 1 godzinę temu, macGyver napisał: Tak z ciekawości zapytam (o ile takie dane masz, a nie będzie to tajemnica): jakie to proporcje? Te dziesięć lat temu nie pomyślałbym, że gry cyfrowe wyprzedzą i sprowadzą do niszy wydania pudełkowe. Smutny to będzie dzień, jak gry i gazety staną się tylko cyfrowe, bo wydania fizyczne będą nieopłacalne/wyjątkowo drogie. Jak mozna wolec czytac gazete na telefonie niz w wersji papierowej. Ludziom cos sie w glowie dzieje. To jak to mieso z trawy, ktore ma coraz wieksza polke w markecie. Kto to dziadostwo je. No i weganskie posilki czasami 2 razy w tygodniu w szkole bez mozliwosci wyboru czegos normalnego. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 1 godzinę temu, macGyver napisał: Tak z ciekawości zapytam (o ile takie dane masz, a nie będzie to tajemnica): jakie to proporcje? W styczniu 2023 tak to wyglądało według ankietowanych 1 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia (edytowane) 32 minuty temu, Jontek80 napisał: Jak mozna wolec czytac gazete na telefonie niz w wersji papierowej. Ludziom cos sie w glowie dzieje. To jak to mieso z trawy, ktore ma coraz wieksza polke w markecie. Kto to dziadostwo je. No i weganskie posilki czasami 2 razy w tygodniu w szkole bez mozliwosci wyboru czegos normalnego. Dlatego jeszcze mi zależy na tym, żeby to papierowe dobrze się czytało ;-). Z mięsem to już rozchodzi się nie tylko o sprawę podejścia do zwierząt (i ich traktowanie w hodoowli), ale i CO2. A z gazetami? O ochronę drzew? Miejsca? 300 numerów z hakiem to jest niezły stosik, ale przynajmniej nie zniknie przez kliknięcie folderu 28 minut temu, grzybiarz napisał: W styczniu 2023 tak to wyglądało według ankietowanych Tak, znam wyniki Twojej ankiety Gdyby te proporcje zachowały się w dużej skali, to byłbym podbudowany na duchu. Edytowane 21 kwietnia przez macGyver Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 2 godziny temu, macGyver napisał: Tak z ciekawości zapytam (o ile takie dane masz, a nie będzie to tajemnica): jakie to proporcje? Te dziesięć lat temu nie pomyślałbym, że gry cyfrowe wyprzedzą i sprowadzą do niszy wydania pudełkowe. Smutny to będzie dzień, jak gry i gazety staną się tylko cyfrowe, bo wydania fizyczne będą nieopłacalne/wyjątkowo drogie. Przypomnij sie plis gdzies za miesiac to bede mial komplet danych za ten numer. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 21 kwietnia Opublikowano 21 kwietnia 2 minuty temu, Perez napisał: Przypomnij sie plis gdzies za miesiac to bede mial komplet danych za ten numer. Załatwione ;-) Cytuj
astralja 0 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia Prenumeraty brak. Jak wygląda możliwość anulowania prenumeraty? Nigdy tak długo nie czekałem na szmatlawca. Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia 17 minut temu, astralja napisał: Prenumeraty brak. Jak wygląda możliwość anulowania prenumeraty? Nigdy tak długo nie czekałem na szmatlawca. Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Jak najbardziej możemy taki zwrot zrobić. Odezwij się proszę na prenumerata@psxextreme.pl. Przepraszam za utrudnienia, ale coś wybitnie długo to trwa, chociaż niestety mimo zmiany w harmonogramie to niektórzy i tak czekali po 8-10 dni od daty nadania. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia U mnie wpadło do skrzynki w czwartek, więc nie jest źle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi