Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, LeifErikson napisał:

Dzisiaj do mnie doleciało, 9 dni od nadania, więc jeden z lepszych rezultatów, bo przywykłem do ok. 20. :leo: A więc postęp jest. :thumbsup:

Ale to polska prenumerata? :bella:

Screenshot_20240417_160440_Facebook.thumb.jpg.005bf4c1e60ec88e7c8b7b8b7476e37a.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Oczywiście że możliwe, u nas w PP jest problem z dystrybucją po miastach/wsiach, a nie z przeniesieniem prenumeraty z drukarni do Centrum Dystrybucji. Skuriwałe polaczkowo ma problem, bo listonoszy brak. U mnie na osiedlu we Wrocławiu listonosz pojawia się raz na 4-6 tygodni, bo z innego rejonu robi nadgodziny. Tu załadowali na samolot na drugi dzień i elo w Norwegii dostarczyli w chwile.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał:

Prezes @Perez w czwartek zamówiłem w sklepie ikstrima nowy numer i na razie skrzynka pusta. Powinienem się już martwić, czy jeszcze za wcześnie?

A to daj znac na PW gdzie szla wysylka. Puszczam to na biezaco, ale fakt, ze pierwsze wysylki z piatku poszly jako poniedzialek, bo poczta u siebie nie ogarnela wewnetrznie umow i zamulili. 

Opublikowano
9 godzin temu, MichAelis napisał:

Oczywiście że możliwe, u nas w PP jest problem z dystrybucją po miastach/wsiach, a nie z przeniesieniem prenumeraty z drukarni do Centrum Dystrybucji. Skuriwałe polaczkowo ma problem, bo listonoszy brak. U mnie na osiedlu we Wrocławiu listonosz pojawia się raz na 4-6 tygodni, bo z innego rejonu robi nadgodziny. Tu załadowali na samolot na drugi dzień i elo w Norwegii dostarczyli w chwile.

Z norweską pocztą miałem sporo do czynienia w kilku norweskich miastach. Nie rozpędzałbym się z jej chwaleniem, bo u nich cyrki też są nie z tej ziemi. 

Opublikowano
14 minut temu, astralja napisał:

U mnie dalej pusto w skrzynce.

Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka

Daj plis znac na prenumerata@psxextreme.pl. Wybadamy, co tam sie dzieje. 

Opublikowano
W dniu 16.04.2024 o 15:46, grzybiarz napisał:

IMG_7614.jpeg

To po prawej to ta okładka dla prenumeratorów, ale to właśnie sama okładka  bieda totalna 

coś tu chyba kłamiesz kolego, bo z tego co pamiętam, to w prenumeracie mają okładkę "premium" bez napisów + wkładkę z alternatywną wersją zwykłej okładki.

image.png.23ffa8ac2fc93561b1365559d884dfd5.png

Opublikowano

Grzybi po prostu nieuważnie czytał odpowiedni temat w Graczpospolitej (o pozostałych czasopismach growych), bo tam już Mejm wyjaśnił, że była mowa o dwóch innych kwestiach i stąd nieporozumienie.

CDA prenumeratorom dorzuca arkusze z alternatywną wersja okładki POPRZEDNIEGO numeru i to właśnie takie arkusze Grzybi dostał przy zamawianiu archiwalnych numerów. 

Po prostu czysta okładka "premium" dla prenumeratorów i arkusze z alternatywną wersją okładki to dwa osobne profity, a w temacie przez chwilę były traktowane jak jeden i stąd niejasności.

Opublikowano
16 minut temu, Alastor84 napisał:

@Perez Jest szansa na PDF wydań specjalnych? Mam wersję papierowe, ale chętnie bym kupił wersje cyfrowe :)

Do tych obecnych prawa ma Łapusz, wiec trudno mi powiedziec, czy cos w tym temacie by sie dzialo. A do przyszlych do przemyslenia w sumie. Nastawiamy sie na druk, ale tez coraz wiecej osob wybiera cyfre, nawet widzimy po tych normalnych numerach dostepnych na e-Kiosku itp. platformach. 

• Dzięki 1
Opublikowano
20 godzin temu, Perez napisał:

Do tych obecnych prawa ma Łapusz, wiec trudno mi powiedziec, czy cos w tym temacie by sie dzialo. A do przyszlych do przemyslenia w sumie. Nastawiamy sie na druk, ale tez coraz wiecej osob wybiera cyfre, nawet widzimy po tych normalnych numerach dostepnych na e-Kiosku itp. platformach. 

Tak z ciekawości zapytam (o ile takie dane masz, a nie będzie to tajemnica): jakie to proporcje? 

Te dziesięć lat temu nie pomyślałbym, że gry cyfrowe wyprzedzą i sprowadzą do niszy wydania pudełkowe. Smutny to będzie dzień, jak gry i gazety staną się tylko cyfrowe, bo wydania fizyczne będą nieopłacalne/wyjątkowo drogie.

Opublikowano
1 godzinę temu, macGyver napisał:

Tak z ciekawości zapytam (o ile takie dane masz, a nie będzie to tajemnica): jakie to proporcje? 

Te dziesięć lat temu nie pomyślałbym, że gry cyfrowe wyprzedzą i sprowadzą do niszy wydania pudełkowe. Smutny to będzie dzień, jak gry i gazety staną się tylko cyfrowe, bo wydania fizyczne będą nieopłacalne/wyjątkowo drogie.

Jak mozna wolec czytac gazete na telefonie niz w wersji papierowej.

Ludziom cos sie w glowie dzieje. To jak to mieso z trawy, ktore ma coraz wieksza polke w markecie. Kto to dziadostwo je. No i weganskie posilki czasami 2 razy w tygodniu w szkole bez mozliwosci wyboru czegos normalnego.

Opublikowano
1 godzinę temu, macGyver napisał:

W styczniu 2023 tak to wyglądało według ankietowanych :) 

IMG_7668.jpeg

• Plusik 1
  • Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)
32 minuty temu, Jontek80 napisał:

Jak mozna wolec czytac gazete na telefonie niz w wersji papierowej.

Ludziom cos sie w glowie dzieje. To jak to mieso z trawy, ktore ma coraz wieksza polke w markecie. Kto to dziadostwo je. No i weganskie posilki czasami 2 razy w tygodniu w szkole bez mozliwosci wyboru czegos normalnego.

Dlatego jeszcze mi zależy na tym, żeby to papierowe dobrze się czytało ;-).

Z mięsem to już rozchodzi się nie tylko o sprawę podejścia do zwierząt (i ich traktowanie w hodoowli), ale i CO2. A z gazetami? O ochronę drzew? Miejsca? 300 numerów z hakiem to jest niezły stosik, ale przynajmniej nie zniknie przez kliknięcie folderu :)

28 minut temu, grzybiarz napisał:

W styczniu 2023 tak to wyglądało według ankietowanych :) 

IMG_7668.jpeg

Tak, znam wyniki Twojej ankiety ;) Gdyby te proporcje zachowały się w dużej skali, to byłbym podbudowany na duchu.

Edytowane przez macGyver
Opublikowano
2 godziny temu, macGyver napisał:

Przypomnij sie plis gdzies za miesiac to bede mial komplet danych za ten numer. 

Opublikowano

Prenumeraty brak. Jak wygląda możliwość anulowania prenumeraty? Nigdy tak długo nie czekałem na szmatlawca.

Opublikowano
17 minut temu, astralja napisał:

Prenumeraty brak. Jak wygląda możliwość anulowania prenumeraty? Nigdy tak długo nie czekałem na szmatlawca.

Jak najbardziej możemy taki zwrot zrobić. Odezwij się proszę na prenumerata@psxextreme.pl. Przepraszam za utrudnienia, ale coś wybitnie długo to trwa, chociaż niestety mimo zmiany w harmonogramie to niektórzy i tak czekali po 8-10 dni od daty nadania.