Perez 1 704 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 5 minut temu, grzybiarz napisał(a): Ten papierowy extreme plus to był kiedyś czy dopiero jak Perez przejął pismo? Od dawna jest, tylko na Patronite byl w wyzszym progu, bodaj od stowki, a teraz 50. Cytuj
Jontek80 234 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja Ja dostalem oba numery razem zapakowane i jako pakowanie premium. Normalny numer z prenumeraty plus drugi z plusem. Wszystko oblozone z dwoch stron tekturkami. 1 Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 28 maja Opublikowano 28 maja 2 godziny temu, Perez napisał(a): Od dawna jest, tylko na Patronite byl w wyzszym progu, bodaj od stowki, a teraz 50. Nawet nie wiedziałem, że był papierowy, dzieki dobrodzieju za obnizenie progu Cytuj
Tokugawa1982 95 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja (edytowane) Szkoda, że ten numer specjalny ze zbiorczym wydaniem Plusów nie wyjdzie. Kurcze, oddałbym wiele. Mam tylko pdf,ale papier to papier Edytowane 29 maja przez Tokugawa1982 1 Cytuj
jimmy 1 244 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Jest jakaś lista wszystkich Plusów jakie się ukazały do tej pory? Chętnie zerknąłbym co mnie ominęło Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja 2 minuty temu, jimmy napisał(a): Jest jakaś lista wszystkich Plusów jakie się ukazały do tej pory? Chętnie zerknąłbym co mnie ominęło jest 1 1 Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Godzinę temu, Tokugawa1982 napisał(a): Szkoda, że ten numer specjalny ze zbiorczym wydaniem Plusów nie wyjdzie. Kurcze, oddałbym wiele. Mam tylko pdf,ale papier to papier A kto mówi, że nie wyjdzie? Znaczy no nie ja w sensie, bo nie moja działka, ale coś tam Łapusz chyba z tym planuje, nieprzypadkowo raczej zostawił sobie do tego prawa, ale co i kiedy to nie wiem. Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Towarzystwo stolikowe powiada, co by nie wydawać, bo to było dla zasłużonych, natomiast towarzystwo przy drzwiach chce wydania zbiorczego, bo też chcą poznać czego nie zaznali. I co pan poradzisz? ;D Co do owych E+, to nie ma chyba jakichś wielkich powodów do ekscytacji, bo podobny cykl już kiedyś (chyba jeszcze za Ściery) wychodził. Na podstawie przypadkiem nabytego wydania (chyba poprzez zakup w pakiecie z PS2E) widzę, że na te osiem stron jest jakieś trzy i pół strony tekstu historii na temat wybranej osoby, w moim przypadku Miyamoto. Wklejone pomiędzy strony Szmatławca (przez co nabierał nierównej sztywności) nie nadawało mu atrakcyjnej formy do zbierania. Gruby, matowy papier, czarno-białe ilustracje, zatem potencjał wydania w jednym pakiecie w kolorze jakiś jest. Jeszcze jest pewno jedna kwestia - dla niektórych dręcząca: jak w tym wszystkim ominąć Łapusza? A tu figa, nie da się ;-P. Cytuj
Gospodarz 1 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja On 5/26/2024 at 5:01 PM, Perez said: Z tych numerów od 2011 od zmiany na ADVERTIGO to mam teraz prawie wszystkie poza jakimiś pojedynczymi przypadkami - jak to już przesortuję, bo część siłą rzeczy trochę zniszczona po tylu latach, to na nowy sklep wrzucimy. Natomiast archiwa akurat rzadko się sprzedają - czasami ktoś jakiś starszy numer weźmie, ewentualnie kupi prenumeratę, miał 3 numery przerwy, to sobie takie 3 dokupi, aby uzupełnić, ale żeby nagle jakieś numery sprzed lat to rzadko. A czy są jakies archiwalne wydania z grupy 69? #1 - #100? Dzięki Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Godzinę temu, Gospodarz napisał(a): A czy są jakies archiwalne wydania z grupy 69? #1 - #100? Dzięki Nic chyba oficjalnego, poza jakimiś aukcjami na Allegro. Jest plan porozmawiać m.in. z Fenixem w kwestii praw do tego i zobaczymy 1 1 Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Czemu dla patronów jest numer, a dla prenumeratorów nie ma? Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 2 minuty temu, Wolny napisał(a): Czemu dla patronów jest numer, a dla prenumeratorów nie ma? Pewnie dlatego, że nowa strona jeszcze nie działa. Trochę słabo to Perez rozegrał. Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 16 minut temu, Wolny napisał(a): Czemu dla patronów jest numer, a dla prenumeratorów nie ma? Przez zamułę ze stroną, ale już finał, mam nadzieję, że do wieczora też już będzie dodany numer. Chociaż w zasadzie to nie trzeba się było tak z Patronitem spieszyć :D. Wybaczcie, już od kolejnego wydania powinno wszystko być git zsynchronizowane. 15 minut temu, Shen napisał(a): Pewnie dlatego, że nowa strona jeszcze nie działa. Trochę słabo to Perez rozegrał. Ciężko to nazwać rozegraniem... Niestety trochę nas zaskoczyła ta baza, którą przenosimy - jest tam sporo wynalazków, jakichś łączonych prenumerat, których nie ma teraz, i tak co jedno ogarniemy, to zaraz nowe wyskakuje. Natomiast no nie ma co rzeźbić, zbędne zamieszanie wyszło, ale mam nadzieję, że dzisiaj już opanujemy do wieczora. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca @Perez Strona działa, udało się zalogować ale nie mam PDFa, w plikach do pobrania jest takie info: "Pliki do pobrania nie są jeszcze dostępne.". Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 13 minut temu, łom napisał(a): @Perez Strona działa, udało się zalogować ale nie mam PDFa, w plikach do pobrania jest takie info: "Pliki do pobrania nie są jeszcze dostępne.". Podrzuć na priv info na jakiego maila konto i zaraz rozpykamy. Cytuj
kaj.dam 15 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Ja się zalogować nie mogę, nieprawidłowe hasło. Powinno zadziałać to co w Łapuszowie czy trzeba reset? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 4 minuty temu, Perez napisał(a): Podrzuć na priv info na jakiego maila konto i zaraz rozpykamy. U mnie tak samo, brak plików do pobrania Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 1 minutę temu, kaj.dam napisał(a): Ja się zalogować nie mogę, nieprawidłowe hasło. Powinno zadziałać to co w Łapuszowie czy trzeba reset? O właśnie też nie mogłem się zalogować więc zrobiłem reset (mail przyszedł po paru minutach), myślałem że hasło źle zapamiętałem a to może jakiś większy problem? Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Też musiałem wykonać reset hasła, ale po tym zabiegu wszedłem bez problemu i historia zakupów się zgadza. Tylko, jak pisałem wyżej, brak plików do pobrania Cytuj
Atherius 31 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Również zrobiłem reset. Do pobrania mam tylko jakiś stary pdf 274, który kupiłem kilka lat temu. Adres rozliczeniowy jakiś stary i telefon podany do żony, chociaż nie kojarzę żebym go kiedykolwiek podawał, bo i po co. A i nazwisko mi zmieniło na formę żeńską. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca U mnie już wszystko śmiga. Nie zazdroszczę Perez jeśli będziesz musiał ręcznie wszystkie prenumeraty wklepywać Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca 1 minutę temu, łom napisał(a): U mnie już wszystko śmiga. Nie zazdroszczę Perez jeśli będziesz musiał ręcznie wszystkie prenumeraty wklepywać Nieee, aż tak źle nie ma, ale jest jeszcze trochę drobnicy do opanowania, ale to na luzie. @dee i @Atherius u Was też powinno śmigac. Sorki za utrudnienia, ale jak to się już wyprostuje to potem z górki cała automatyka (przynajmniej w teorii). 1 1 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Dobra, u mnie tez naprawiło się Pan Perez to jednak fachowiec jest Cytuj
Perez 1 704 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Powiadomienia na @gmail.com o zmianie hasła też powinny wpadać. Gugiel to Gugiel - nawet na buziaczek.pl mail dochodził, ale już @gmail.com nie ma tak lekko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi