Atherius 30 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 1 minutę temu, Perez napisał(a): Sorki za utrudnienia, ale jak to się już wyprostuje to potem z górki cała automatyka (przynajmniej w teorii). Na spokojnie, każdy rozumie, że takie migracje nie zawsze udają się w 100% od kopa, a raczej bardzo rzadko. Poprawiłem sobie adres, nazwisko i telefon na aktualnie i chyba będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolny 29 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca Kiedy będę mógł pobrać numery prenumeraty, na nowej stronie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 4 minuty temu, Perez napisał(a): Powiadomienia na @gmail.com o zmianie hasła też powinny wpadać. Gugiel to Gugiel - nawet na buziaczek.pl mail dochodził, ale już @gmail.com nie ma tak lekko. Czas link podmienić, bo dalej prowadzi do pixela Cytuj Odnośnik do komentarza
pgiersz 0 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 1 minutę temu, Wolny napisał(a): Kiedy będę mógł pobrać numery prenumeraty, na nowej stronie nic nie ma. pisz na priv do @Perez to Ci poprawi z ręki Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 21 minut temu, Shen napisał(a): Czas link podmienić, bo dalej prowadzi do pixela Jak zawsze dzięki za czujność! Podmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 23 minuty temu, dee napisał(a): Dobra, u mnie tez naprawiło się Pan Perez to jednak fachowiec jest Też miałem problem. Nie chciało mi hasła resetować. Na szczęście Perez stanął na wysokości zadania, wszystko ogarnął. Po krótkiej rozmowie doradził mi jak naprawić kapiący kran i czym czyścić zmywarkę. Matka zapłakana zadzwonila, że od miesiąca gardło ja bolało a tu minutę temu listonosz przyniósł tabletki ziołowe domowej roboty Pereza i już jest dobrze. Właśnie zrobiłem sobie przerwę od Stellar Blade i poszedłem do łazienki. Po wyjściu żona mówi, że nie muszę już przeklinać, że właśnie był jakiś Perez i pokonał te pieprzoną skakaną sekcję. Że zaparzył kawkę, zrobił korektę tekstu i wyszedl. Pierwsze słowo córki - Perez. Drugie imię córki? Perez. A w skrócie - jak tak ma wyglądać kontakt czytelnik-wydawca czy pracownik-szefo, to naprawdę zaczynam wierzyć, że dobijemy do tego 500 nr 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca Dobrze, że prasa umiera, bo przy nakładzie 100k miałby problem, żeby kazdemu odpisac 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kaj.dam 15 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 44 minuty temu, Atherius napisał(a): Również zrobiłem reset. Do pobrania mam tylko jakiś stary pdf U mnie po resecie to samo, ale wygląda że to jakiś globalny problem więc na spokojnie - daję znać ale nie oczekuję natychmiastowej reakcji No i trochę wcześniej posmieszkowalismy ale dzięki @Perez bo dobrą robotę robisz jak to już niektórzy wcześniej ładnie opisali Oby już z górki i największe ciężary za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca (edytowane) Też musiałem resetować hasło. Chociaż bardziej mnie zdziwiło że w zakładce z adresem jest mój staaary sprzed kilku lat, gdzie już dawno nie mieszkam. Aktualizuję od razu, żeby tam przypadkiem kolejny numer prenumeraty nie poleciał. I nie wiem dlaczego ale dostałem maila z potwierdzeniem zamówienia z 2020 roku. O, i teraz widzę że do pobrania mam tylko stare numery, jakby tylko stara prenumerata się wczytała (271-282). Nowych numerów, w tym 321, brak. Edytowane 6 czerwca przez LeifErikson Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca (edytowane) 30 minut temu, K.Adamus napisał(a): Też miałem problem. Nie chciało mi hasła resetować. Na szczęście Perez stanął na wysokości zadania, wszystko ogarnął. Po krótkiej rozmowie doradził mi jak naprawić kapiący kran i czym czyścić zmywarkę. Matka zapłakana zadzwonila, że od miesiąca gardło ja bolało a tu minutę temu listonosz przyniósł tabletki ziołowe domowej roboty Pereza i już jest dobrze. Właśnie zrobiłem sobie przerwę od Stellar Blade i poszedłem do łazienki. Po wyjściu żona mówi, że nie muszę już przeklinać, że właśnie był jakiś Perez i pokonał te pieprzoną skakaną sekcję. Że zaparzył kawkę, zrobił korektę tekstu i wyszedl. Pierwsze słowo córki - Perez. Drugie imię córki? Perez. A w skrócie - jak tak ma wyglądać kontakt czytelnik-wydawca czy pracownik-szefo, to naprawdę zaczynam wierzyć, że dobijemy do tego 500 nr Aż tak wchodzicie po podwyżkę? P.S: w okolicznym ruchu był nowy ekstrim P.S2: zalogowałem się do na stronę po resecie hasła. P.S3: w plikach do pobrania pusto Edytowane 6 czerwca przez mitra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 11 minut temu, LeifErikson napisał(a): Też musiałem resetować hasło. Chociaż bardziej mnie zdziwiło że w zakładce z adresem jest mój staaary sprzed kilku lat, gdzie już dawno nie mieszkam. Aktualizuję od razu, żeby tam przypadkiem kolejny numer prenumeraty nie poleciał. I nie wiem dlaczego ale dostałem maila z potwierdzeniem zamówienia z 2020 roku. O, i teraz widzę że do pobrania mam tylko stare numery, jakby tylko stara prenumerata się wczytała (271-282). Nowych numerów, w tym 321, brak. Tak, ten sam temat co wyżej - ogarniamy hurtowe dopisanie numerów, ale jak coś daj znać na PW - zaraz ogarnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca (edytowane) 8 minut temu, Perez napisał(a): Tak, ten sam temat co wyżej - ogarniamy hurtowe dopisanie numerów, ale jak coś daj znać na PW - zaraz ogarnę. Zrobiłem edita ale żebyś nie przeoczył do dopisze tu. Brak plików do pobrania. Aha, i zmieniłem adres do wysyłki kolejnych prenumerat bo się przeprowadzam. Edytowane 6 czerwca przez mitra Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 104 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 6 minut temu, Perez napisał(a): Tak, ten sam temat co wyżej - ogarniamy hurtowe dopisanie numerów, ale jak coś daj znać na PW - zaraz ogarnę. Dzięki, luzik, poczekam, jutro przejrzę. A tym starym adresem do wysyłek się nie przejmować? Teraz go jeszcze zaktualizowałem na prawidłowy, ale w sumie się zdziwiłem że on tam się pojawił, zwłaszcza, że już nie mam do niego dostępu w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 3 minuty temu, LeifErikson napisał(a): Dzięki, luzik, poczekam, jutro przejrzę. A tym starym adresem do wysyłek się nie przejmować? Teraz go jeszcze zaktualizowałem na prawidłowy, ale w sumie się zdziwiłem że on tam się pojawił, zwłaszcza, że już nie mam do niego dostępu w ogóle. Właśnie leci automat, który dopisuje PDF-y, tak że niebawem będzie update. Adres - nie, absolutnie nie ma się czym przejmować. Struktura prenumerat jest taka, że po prostu każda to osobne zamówienie, więc gdzieś przy którejś ten adres był, a my importując każdą prenumeratę z osobna, importowaliśmy też dane do niej przypisane. Stąd gdzies takie cuda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 czerwca Udostępnij Opublikowano 6 czerwca 2 godziny temu, K.Adamus napisał(a): Też miałem problem. Nie chciało mi hasła resetować. Na szczęście Perez stanął na wysokości zadania, wszystko ogarnął. Po krótkiej rozmowie doradził mi jak naprawić kapiący kran i czym czyścić zmywarkę. Matka zapłakana zadzwonila, że od miesiąca gardło ja bolało a tu minutę temu listonosz przyniósł tabletki ziołowe domowej roboty Pereza i już jest dobrze. Właśnie zrobiłem sobie przerwę od Stellar Blade i poszedłem do łazienki. Po wyjściu żona mówi, że nie muszę już przeklinać, że właśnie był jakiś Perez i pokonał te pieprzoną skakaną sekcję. Że zaparzył kawkę, zrobił korektę tekstu i wyszedl. Pierwsze słowo córki - Perez. Drugie imię córki? Perez. A w skrócie - jak tak ma wyglądać kontakt czytelnik-wydawca czy pracownik-szefo, to naprawdę zaczynam wierzyć, że dobijemy do tego 500 nr Kurła, znowu jutro wstawać na ranną zmianę robić na tego złodzieja Perez, bo taka głupia sprawa by była... Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca (edytowane) Dostałem dziś prenumeratę. W środku chyba lekki bubel bo felieton Miela maszyna wciągnęła, pomiętoliła i rozmazała. Wręcz nieczytelny. Jest tego więcej. Myszaq nieczytelny. Edytowane 7 czerwca przez Tokugawa1982 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 7 czerwca Udostępnij Opublikowano 7 czerwca Podrzuć plis info na prenumerata@psxextreme.pl i ogarniemy, bo tak to nie może być. Co ciekawe dzisiaj jeden prenumerator zgłosił, że ma numer bez... 16 stron (jednej składki). Chyba zrobię jakiś kącik Drukarnia Extreme Cytuj Odnośnik do komentarza
Winopijca 12 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca PSX EXTREME z takimi wadami - toż to będą kiedyś Białe Kruki! Pod żadnym, podkreślam ŻADNYM pozorem nie wyrzucajcie ich do kosza - za 25 lat mi podziękujecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Benson 22 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Papier w skrzynce był wczoraj (za to +). Pdfa ciągle brak, a do tego mam kilka uwag: 1. Ostatni mój pdf na stronie to 314, mimo że prenumeratę mam opłaconą do 338 2. Na stronie nie widzę info o końcu prenumeraty, a to by się bardzo przydało (musiałem sięgnąć do shop.pixel). 3. Szkoda że te pdfy nie są po kolei, bo np. 314 mam między 295 a 296. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca U mnie do ściągnięcia tylko 3 numery a prenumeruje kilka lat. Na szczęście pobieram też na dysk i mam wszystko - ale myślę że kiedyś to zadziała. Tylko oby chronologicznie było posortowane. No a obecny numer mam z linka patronowego, więc warto wspierać pismo:) 5 dyszek i PDF przed premierą kioskowa, numer w skrzynce z papierowym extreme plusem na dokładkę. Przecież to za 20 lat będzie warte miliony Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Dalej brak plików do pobrania. Pytanie co że sklepem Pixela. Mam tam dostęp do prenumeratę Psx i Pixela. Pobierać wszystko bo zamkną? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca @Benson sprawdź plis teraz + na swoim koncie w zamówieniach powinno być info od kiedy do kiedy masz prenumeraty. @grzybiarz również prośba o sprawdzenie. @Tokugawa1982 PSX Extreme masz przeniesioną, ale Pixela sugeruję pobrać, bo chyba sklep docelowo do zakopania będzie na tyle co mam info. Ja jeszcze mam do niego dostęp ze 2 tygodnie, aby ewentualnie wyłapać jakieś braki, a potem to już wraca do Łapusza. Ogólnie sorki z tymi prenumeratami, ale to one nas tak wstrzymały, tam prawdziwy kocioł z tym. A to jakieś łączone PE + Pixel (osobny produkt, które my nie mamy, a jakoś trzeba było to przypiąć), a to jakieś z palca dodawane, a to znowu cyfrowe zupełnie gdzieś osobno i opanowanie tego chwilę zajęło. Wydaje się, że przeniesione mamy wszystko, jedynie kłopot w tym, że czasami ktoś właśnie nie ma podpiętych numerów pod prenumeratę. A i prośba o screena jak widzicie kolejność, bo ja w panelu mam ze 3 widoki różne i nie wiem, jak to u Was wygląda - da się pewnie ustawić. Kiedy na to czas wszystko - jeszcze w kolejce do dodania PDF-y od numeru 166. do 260 :D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 12 minut temu, Perez napisał(a): A i prośba o screena jak widzicie kolejność, bo ja w panelu mam ze 3 widoki różne i nie wiem, jak to u Was wygląda - da się pewnie ustawić. W Pliki do pobrania mam tak jak pisałem. 318 i 314 na samej górze reszta alfabetycznie. To co mam w zamówieniu to misz masz. Daje w spoiler listę. Spoiler PSX EXTREME 321 - Papierowe PSX EXTREME 320 - Papierowe PSX EXTREME 319 - Papierowe PSX EXTREME 318 - Papierowe PSX EXTREME 301 - Papierowe PSX EXTREME 302 - Papierowe PSX EXTREME 303 - Papierowe PSX EXTREME 304 + KALENDARZ 2023 - Papierowe PSX EXTREME 305 - Papierowe PSX EXTREME 306 - Papierowe PSX EXTREME 307 - Papierowe PSX EXTREME 308 - Papierowe PSX EXTREME 309 - Papierowe PSX EXTREME 310 - Papierowe PSX EXTREME 311 - Papierowe PSX EXTREME 312 - Papierowe PSX EXTREME 313 - Papierowe PSX EXTREME 314 - Papierowe PSX EXTREME 315 - Papierowe PSX EXTREME 316 + KALENDARZ 2024 - Papierowe PSX EXTREME 317 (1) - Papierowe PSX EXTREME 289 - Papierowe PSX EXTREME 290 - Papierowe PSX EXTREME 291 - Papierowe PSX EXTREME 292 - Papierowe PSX EXTREME 293 + KALENDARZ 2022 - Papierowe PSX EXTREME 294 (1) - Papierowe PSX EXTREME 296 - Papierowe PSX EXTREME 295 - Papierowe PSX EXTREME 297 - Papierowe PSX EXTREME 298 - Papierowe PSX EXTREME 299 - Papierowe PSX EXTREME 300 (1) - Papierowe PSX EXTREME 274 - Papierowe PSX EXTREME 279 - Papierowe PSX EXTREME 275 (1) - Papierowe PSX EXTREME 276 - Papierowe PSX EXTREME 277 - Papierowe PSX EXTREME 278 (1) - Papierowe PSX EXTREME 280 - Papierowe PSX EXTREME 281 + KALENDARZ 2021 - Papierowe PSX EXTREME 282 - Papierowe PSX EXTREME 283 - Papierowe PSX EXTREME 284 - Papierowe PSX EXTREME 286 - Papierowe PSX EXTREME 287 - Papierowe PSX EXTREME 288 - Papierowe PSX EXTREME 285 - Papierowe PSX EXTREME 263 - Papierowe PSX EXTREME 264 (1) - Papierowe PSX EXTREME 265 - Papierowe PSX EXTREME 266 (1) - Papierowe PSX EXTREME 267 (1) - Papierowe PSX EXTREME 268 - Papierowe PSX EXTREME 269 - Papierowe PSX EXTREME 270 - Papierowe PSX EXTREME 271 - Papierowe PSX EXTREME 272 (1) - Papierowe PSX EXTREME 273 - Papierowe Cytuj Odnośnik do komentarza
astralja 0 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca U mnie też nie ma plików do pobrania, tych co prenumerowałem. W sumie nie jest to dla mnie problem, gdyż nie czytam szmatławca w formie elektronicznej. Mam pytanie, kupując nową prenumeratę, od kiedy jest ona realizowana? Wcześniej było tak, że od najbliższego numeru po bieżącym. Teraz nie widzę takiego info.Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Benson 22 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 46 minut temu, Perez napisał(a): @Benson sprawdź plis teraz + na swoim koncie w zamówieniach powinno być info od kiedy do kiedy masz prenumeraty. Jest ok, są wszystkie pdfy. plus faktycznie w szczegółach zamówienia jest do którego nru prenumerata obowiązuje. W plikach do pobrania mam tak: Spoiler PSX EXTREME 272 (1) - Papierowe PSX EXTREME 273 - Papierowe PSX EXTREME 274 - Papierowe PSX EXTREME 275 (1) - Papierowe PSX EXTREME 276 - Papierowe PSX EXTREME 277 - Papierowe PSX EXTREME 278 (1) - Papierowe PSX EXTREME 279 - Papierowe PSX EXTREME 280 - Papierowe PSX EXTREME 281 + KALENDARZ 2021 - Papierowe PSX EXTREME 282 - Papierowe PSX EXTREME 283 - Papierowe PSX EXTREME 284 - Papierowe PSX EXTREME 285 - Papierowe PSX EXTREME 286 - Papierowe PSX EXTREME 287 - Papierowe PSX EXTREME 288 - Papierowe PSX EXTREME 289 - Papierowe PSX EXTREME 290 - Papierowe PSX EXTREME 291 - Papierowe PSX EXTREME 292 - Papierowe PSX EXTREME 293 + KALENDARZ 2022 - Papierowe PSX EXTREME 294 (1) - Papierowe PSX EXTREME 295 - Papierowe PSX EXTREME 314 - Papierowe PSX EXTREME 296 - Papierowe PSX EXTREME 297 - Papierowe PSX EXTREME 298 - Papierowe PSX EXTREME 299 - Papierowe PSX EXTREME 300 (1) - Papierowe PSX EXTREME 301 - Papierowe PSX EXTREME 302 - Papierowe PSX EXTREME 303 - Papierowe PSX EXTREME 304 + KALENDARZ 2023 - Papierowe PSX EXTREME 305 - Papierowe PSX EXTREME 306 - Papierowe PSX EXTREME 307 - Papierowe PSX EXTREME 308 - Papierowe PSX EXTREME 309 - Papierowe PSX EXTREME 310 - Papierowe PSX EXTREME 311 - Papierowe PSX EXTREME 312 - Papierowe PSX EXTREME 313 - Papierowe PSX EXTREME 318 - Papierowe PSX EXTREME 315 - Papierowe PSX EXTREME 316 + KALENDARZ 2024 - Papierowe PSX EXTREME 317 (1) - Papierowe PSX EXTREME 319 - Papierowe PSX EXTREME 320 - Papierowe PSX EXTREME 321 - Papierowe PSX EXTREME 263 - PDF PSX EXTREME 264 (1) - PDF PSX EXTREME 265 - PDF PSX EXTREME 266 (1) - PDF PSX EXTREME 267 (1) - PDF PSX EXTREME 268 - PDF PSX EXTREME 269 - PDF PSX EXTREME 270 - PDF PSX EXTREME 271 - PDF PSX EXTREME 272 (1) - PDF PSX EXTREME 273 - PDF PSX EXTREME 274 - PDF PSX EXTREME 275 (1) - PDF PSX EXTREME 276 - PDF PSX EXTREME 277 - PDF PSX EXTREME 278 (1) - PDF PSX EXTREME 279 - PDF PSX EXTREME 280 - PDF PSX EXTREME 281 + KALENDARZ 2021 - PDF PSX EXTREME 282 - PDF PSX EXTREME 283 - PDF PSX EXTREME 284 - PDF PSX EXTREME 285 - PDF PSX EXTREME 286 - PDF PSX EXTREME 287 - PDF Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi