Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Perez napisał(a):

Sorki za utrudnienia, ale jak to się już wyprostuje to potem z górki cała automatyka (przynajmniej w teorii). 

Na spokojnie, każdy rozumie, że takie migracje nie zawsze udają się w 100% od kopa, a raczej bardzo rzadko. :D

Poprawiłem sobie adres, nazwisko i telefon na aktualnie i chyba będzie dobrze. ;)

23 minuty temu, dee napisał(a):

Dobra, u mnie tez  naprawiło się :obama:

Pan Perez to jednak fachowiec jest

Też miałem problem. Nie chciało mi hasła resetować. Na szczęście Perez stanął na wysokości zadania, wszystko ogarnął. Po krótkiej rozmowie doradził mi jak naprawić kapiący kran i czym czyścić zmywarkę. Matka zapłakana zadzwonila, że od miesiąca gardło ja bolało a tu minutę temu listonosz przyniósł tabletki ziołowe domowej roboty Pereza i już jest dobrze. Właśnie zrobiłem sobie przerwę od Stellar Blade i poszedłem do łazienki. Po wyjściu żona mówi, że nie muszę już przeklinać, że właśnie był jakiś Perez i pokonał te pieprzoną skakaną sekcję. Że zaparzył kawkę, zrobił korektę tekstu i wyszedl. Pierwsze słowo córki - Perez. Drugie imię córki? Perez.

A w skrócie - jak tak ma wyglądać kontakt czytelnik-wydawca czy pracownik-szefo, to naprawdę zaczynam wierzyć, że dobijemy do tego 500 nr

• Lubię! 2
  • Haha 5
44 minuty temu, Atherius napisał(a):

Również zrobiłem reset. Do pobrania mam tylko jakiś stary pdf

U mnie po resecie to samo, ale wygląda że to jakiś globalny problem więc na spokojnie - daję znać ale nie oczekuję natychmiastowej reakcji :D No i trochę wcześniej posmieszkowalismy ale dzięki @Perez bo dobrą robotę robisz jak to już niektórzy wcześniej ładnie opisali :) Oby już z górki i największe ciężary za Tobą 

Też musiałem resetować hasło. Chociaż bardziej mnie zdziwiło że w zakładce z adresem jest mój staaary sprzed kilku lat, gdzie już dawno nie mieszkam. Aktualizuję od razu, żeby tam przypadkiem kolejny numer prenumeraty nie poleciał. :)

I nie wiem dlaczego ale dostałem maila z potwierdzeniem zamówienia z 2020 roku. :D

O, i teraz widzę że do pobrania mam tylko stare numery, jakby tylko stara prenumerata się wczytała (271-282). Nowych numerów, w tym 321, brak.

Edytowane przez LeifErikson
30 minut temu, K.Adamus napisał(a):

Też miałem problem. Nie chciało mi hasła resetować. Na szczęście Perez stanął na wysokości zadania, wszystko ogarnął. Po krótkiej rozmowie doradził mi jak naprawić kapiący kran i czym czyścić zmywarkę. Matka zapłakana zadzwonila, że od miesiąca gardło ja bolało a tu minutę temu listonosz przyniósł tabletki ziołowe domowej roboty Pereza i już jest dobrze. Właśnie zrobiłem sobie przerwę od Stellar Blade i poszedłem do łazienki. Po wyjściu żona mówi, że nie muszę już przeklinać, że właśnie był jakiś Perez i pokonał te pieprzoną skakaną sekcję. Że zaparzył kawkę, zrobił korektę tekstu i wyszedl. Pierwsze słowo córki - Perez. Drugie imię córki? Perez.

A w skrócie - jak tak ma wyglądać kontakt czytelnik-wydawca czy pracownik-szefo, to naprawdę zaczynam wierzyć, że dobijemy do tego 500 nr

Aż tak wchodzicie po podwyżkę? :notbad::spicy:

P.S: w okolicznym ruchu był nowy ekstrim

P.S2: zalogowałem się do na stronę po resecie hasła.

P.S3: w plikach do pobrania pusto

Edytowane przez mitra
  • Haha 1
11 minut temu, LeifErikson napisał(a):

Też musiałem resetować hasło. Chociaż bardziej mnie zdziwiło że w zakładce z adresem jest mój staaary sprzed kilku lat, gdzie już dawno nie mieszkam. Aktualizuję od razu, żeby tam przypadkiem kolejny numer prenumeraty nie poleciał. :)

I nie wiem dlaczego ale dostałem maila z potwierdzeniem zamówienia z 2020 roku. :D

O, i teraz widzę że do pobrania mam tylko stare numery, jakby tylko stara prenumerata się wczytała (271-282). Nowych numerów, w tym 321, brak.

Tak, ten sam temat co wyżej - ogarniamy hurtowe dopisanie numerów, ale jak coś daj znać na PW - zaraz ogarnę. 

• Dzięki 1
8 minut temu, Perez napisał(a):

Tak, ten sam temat co wyżej - ogarniamy hurtowe dopisanie numerów, ale jak coś daj znać na PW - zaraz ogarnę. 

Zrobiłem edita ale żebyś nie przeoczył do dopisze tu. Brak plików do pobrania.

Aha, i zmieniłem adres do wysyłki kolejnych prenumerat bo się przeprowadzam.

Edytowane przez mitra
6 minut temu, Perez napisał(a):

Dzięki, luzik, poczekam, jutro przejrzę. A tym starym adresem do wysyłek się nie przejmować? Teraz go jeszcze zaktualizowałem na prawidłowy, ale w sumie się zdziwiłem że on tam się pojawił, zwłaszcza, że już nie mam do niego dostępu w ogóle. :D

3 minuty temu, LeifErikson napisał(a):

Dzięki, luzik, poczekam, jutro przejrzę. A tym starym adresem do wysyłek się nie przejmować? Teraz go jeszcze zaktualizowałem na prawidłowy, ale w sumie się zdziwiłem że on tam się pojawił, zwłaszcza, że już nie mam do niego dostępu w ogóle. :D

Właśnie leci automat, który dopisuje PDF-y, tak że niebawem będzie update. 

Adres - nie, absolutnie nie ma się czym przejmować. Struktura prenumerat jest taka, że po prostu każda to osobne zamówienie, więc gdzieś przy którejś ten adres był, a my importując każdą prenumeratę z osobna, importowaliśmy też dane do niej przypisane. Stąd gdzies takie cuda. 

• Dzięki 1
2 godziny temu, K.Adamus napisał(a):

Kurła, znowu jutro wstawać na ranną zmianę robić na tego złodzieja:nosacz2:

Perez, bo taka głupia sprawa by była...

Papier w skrzynce był wczoraj (za to +).

Pdfa ciągle brak, a do tego mam kilka uwag:

1. Ostatni mój pdf na stronie to 314, mimo że prenumeratę mam opłaconą do 338

2. Na stronie nie widzę info o końcu prenumeraty, a to by się bardzo przydało (musiałem sięgnąć do shop.pixel).

3. Szkoda że te pdfy nie są po kolei, bo np. 314 mam między 295 a 296.

U mnie do ściągnięcia tylko 3 numery a prenumeruje kilka lat. Na szczęście pobieram też na dysk i mam wszystko - ale myślę że kiedyś to zadziała. Tylko oby chronologicznie było posortowane. 
No a obecny numer mam z linka patronowego, więc warto wspierać pismo:) 5 dyszek i  PDF przed premierą kioskowa, numer w skrzynce z papierowym extreme plusem na dokładkę. Przecież to za 20 lat będzie warte miliony :) 

@Benson sprawdź plis teraz + na swoim koncie w zamówieniach powinno być info od kiedy do kiedy masz prenumeraty. 

@grzybiarz również prośba o sprawdzenie. 

@Tokugawa1982 PSX Extreme masz przeniesioną, ale Pixela sugeruję pobrać, bo chyba sklep docelowo do zakopania będzie na tyle co mam info. Ja jeszcze mam do niego dostęp ze 2 tygodnie, aby ewentualnie wyłapać jakieś braki, a potem to już wraca do Łapusza.

Ogólnie sorki z tymi prenumeratami, ale to one nas tak wstrzymały, tam prawdziwy kocioł z tym. A to jakieś łączone PE + Pixel (osobny produkt, które my nie mamy, a jakoś trzeba było to przypiąć), a to jakieś z palca dodawane, a to znowu cyfrowe zupełnie gdzieś osobno i opanowanie tego chwilę zajęło. Wydaje się, że przeniesione mamy wszystko, jedynie kłopot w tym, że czasami ktoś właśnie nie ma podpiętych numerów pod prenumeratę.

A i prośba o screena jak widzicie kolejność, bo ja w panelu mam ze 3 widoki różne i nie wiem, jak to u Was wygląda - da się pewnie ustawić. 

Kiedy na to czas wszystko - jeszcze w kolejce do dodania PDF-y od numeru 166. do 260 :D. 

• Plusik 1
12 minut temu, Perez napisał(a):

A i prośba o screena jak widzicie kolejność, bo ja w panelu mam ze 3 widoki różne i nie wiem, jak to u Was wygląda - da się pewnie ustawić. 

W Pliki do pobrania mam tak jak pisałem. 318 i 314 na samej górze reszta alfabetycznie.

PE_kolejność.png

To co mam w zamówieniu to misz masz. Daje w spoiler listę.

Spoiler

PSX EXTREME 321 - Papierowe
PSX EXTREME 320 - Papierowe
PSX EXTREME 319 - Papierowe
PSX EXTREME 318 - Papierowe
PSX EXTREME 301 - Papierowe
PSX EXTREME 302 - Papierowe
PSX EXTREME 303 - Papierowe
PSX EXTREME 304 + KALENDARZ 2023 - Papierowe
PSX EXTREME 305 - Papierowe
PSX EXTREME 306 - Papierowe
PSX EXTREME 307 - Papierowe
PSX EXTREME 308 - Papierowe
PSX EXTREME 309 - Papierowe
PSX EXTREME 310 - Papierowe
PSX EXTREME 311 - Papierowe
PSX EXTREME 312 - Papierowe
PSX EXTREME 313 - Papierowe
PSX EXTREME 314 - Papierowe
PSX EXTREME 315 - Papierowe
PSX EXTREME 316 + KALENDARZ 2024 - Papierowe
PSX EXTREME 317 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 289 - Papierowe
PSX EXTREME 290 - Papierowe
PSX EXTREME 291 - Papierowe
PSX EXTREME 292 - Papierowe
PSX EXTREME 293 + KALENDARZ 2022 - Papierowe
PSX EXTREME 294 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 296 - Papierowe
PSX EXTREME 295 - Papierowe
PSX EXTREME 297 - Papierowe
PSX EXTREME 298 - Papierowe
PSX EXTREME 299 - Papierowe
PSX EXTREME 300 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 274 - Papierowe
PSX EXTREME 279 - Papierowe
PSX EXTREME 275 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 276 - Papierowe
PSX EXTREME 277 - Papierowe
PSX EXTREME 278 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 280 - Papierowe
PSX EXTREME 281 + KALENDARZ 2021 - Papierowe
PSX EXTREME 282 - Papierowe
PSX EXTREME 283 - Papierowe
PSX EXTREME 284 - Papierowe
PSX EXTREME 286 - Papierowe
PSX EXTREME 287 - Papierowe
PSX EXTREME 288 - Papierowe
PSX EXTREME 285 - Papierowe
PSX EXTREME 263 - Papierowe
PSX EXTREME 264 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 265 - Papierowe
PSX EXTREME 266 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 267 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 268 - Papierowe
PSX EXTREME 269 - Papierowe
PSX EXTREME 270 - Papierowe
PSX EXTREME 271 - Papierowe
PSX EXTREME 272 (1) - Papierowe
PSX EXTREME 273 - Papierowe

U mnie też nie ma plików do pobrania, tych co prenumerowałem. W sumie nie jest to dla mnie problem, gdyż nie czytam szmatławca w formie elektronicznej. Mam pytanie, kupując nową prenumeratę, od kiedy jest ona realizowana? Wcześniej było tak, że od najbliższego numeru po bieżącym. Teraz nie widzę takiego info.

Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka

46 minut temu, Perez napisał(a):

@Benson sprawdź plis teraz + na swoim koncie w zamówieniach powinno być info od kiedy do kiedy masz prenumeraty.

Jest ok, są wszystkie pdfy. plus faktycznie w szczegółach zamówienia jest do którego nru prenumerata obowiązuje.

W plikach do pobrania mam tak:

Spoiler

PSX EXTREME 272 (1) - Papierowe

PSX EXTREME 273 - Papierowe

PSX EXTREME 274 - Papierowe

PSX EXTREME 275 (1) - Papierowe

PSX EXTREME 276 - Papierowe

PSX EXTREME 277 - Papierowe

PSX EXTREME 278 (1) - Papierowe

PSX EXTREME 279 - Papierowe

PSX EXTREME 280 - Papierowe

PSX EXTREME 281 + KALENDARZ 2021 - Papierowe