Perez 1 718 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września 3 minuty temu, Shen napisał(a): To zwykła prenumerata dochodzi teraz w ten sam dzień co premium z patronite? Pewnie jakaś część tak, bo wysyłka wychodzi w poniedziałek i tu już może być różnie - teoretycznie to nawet na wtorek komuś może dotrzeć, bo poczta deklaruje DO 4 dni roboczych od nadania. Natomiast jak gdzieś na początku zaraz po zmianie wydawcy odpalałem ankietę na Fejsie odnośnie prenumerat i terminu dostaw to do premiery numeru docierało może ze 20%, potem większość z poślizgiem 1-3 dni, ale bywały niestety i obsuwy 1-2 tygodnie. Natomiast Patronite to raczej pewniak - jak mi wpada numer we wtorek to wysyłka i na środę powinien numer dotrzeć. A mogą być sytuacje, że nawet dostawa dojedzie w poniedziałek, wtedy też od razu wysyłka i we wtorek jest, ale to ta bardziej optymistyczna wersja, że szybciej w drukarni będzie gotowe. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Widzisz Perez coś narobił? Zaraz będą pretensje, że za szybko numer dochodzi ;] Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września Trzeba będzie dzień wysyłki prenumerat opóźniać. Ale nie jest aż tak znowu kolorowo, do mnie jeszcze nie doszła. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września 3 godziny temu, Perez napisał(a): Z tym 323. to drukarnia troche zamotala przy czesci etykiet adresowych i u Ciebie tez chyba ten problem byl. Na szczescie problem namierzony i we wrzesniu juz nie powinno byc takich atrakcji. Czyli nie trzeba dojechać listonosza, że nie doniósł albo sąsiada, że zakosił? Napiszę maila bo wróciłem po wyjeździe i gazetki za sierpień brak. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 4 września Opublikowano 4 września 22 minuty temu, Rudiok napisał(a): Czyli nie trzeba dojechać listonosza, że nie doniósł albo sąsiada, że zakosił? Napiszę maila bo wróciłem po wyjeździe i gazetki za sierpień brak. Napisz, sprawdzimy, ale do puli podejrzanych za sierpniowy numer dołączyła drukarnia przy braku dostawy. Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września @Perez Szanuje za nowy sposób pakowania prenumeraty premium - jest cudnie! teraz nie ma opcji aby przyszedł numer zniszczony Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 21 minut temu, Bowser napisał(a): @Perez Szanuje za nowy sposób pakowania prenumeraty premium - jest cudnie! teraz nie ma opcji aby przyszedł numer zniszczony O, widzisz, bo nawet pisałem z prośbą o info. Czyli mówisz, że ta koperta to trochę lepiej wypada niż te tekturowe wkładki? Natomiast z tym, że nie przyjdzie zniszczony... Wczoraj jeden Czytelnik podsyłał fotę to ta koperta wyglądała, jakby ją pies rozszarpał :D. Ciekaw jestem, gdzie jej się tak po drodze oberwało, ale ogólnie powinno być lepiej. Cytuj
Bowser 116 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 15 minut temu, Perez napisał(a): O, widzisz, bo nawet pisałem z prośbą o info. Czyli mówisz, że ta koperta to trochę lepiej wypada niż te tekturowe wkładki? Natomiast z tym, że nie przyjdzie zniszczony... Wczoraj jeden Czytelnik podsyłał fotę to ta koperta wyglądała, jakby ją pies rozszarpał :D. Ciekaw jestem, gdzie jej się tak po drodze oberwało, ale ogólnie powinno być lepiej. Moim zdaniem jest dużo lepiej, poprzednia tekturka była mega cienka - listonosz często przynosiła gazetkę zgniecioną bo nie stawiała oporu, raz ją w pół próbowali złożyć no o rogach nie wspominam bo zawsze były uszkodzone. Dziś? ten kartonik jest bardziej sztywny i nikomu nie przychodzi do głowy tego zginać + zabezpiecza perfekcyjnie rogi, dostałem gazetkę w stanie jak z półki sklepowej (z pięknym zapachem druku w środku ). Podsumowując: moim zdaniem lepiej, jestem zadowolony, dziękuje Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września U mnie zwykła wysyłka wygląda tak. Na środku to jest jakby było złożone w pół. Ogólnie masakrycznie poturbowany egzemplarz. 1 1 2 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 1 godzinę temu, Square napisał(a): U mnie zwykła wysyłka wygląda tak. Na środku to jest jakby było złożone w pół. Ogólnie masakrycznie poturbowany egzemplarz. Pewnie nie zostawiasz listonoszowi ciastek przy skrzynce pocztowej... To raczej wątpliwe, aby z drukarni wyszło w takim stanie. Odezwij się na PW, ogarniemy, bo faktycznie zmasakrowany numer. 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września No właśnie nie wiem czy się nie zmieniła listonoszka, bo nigdy nie było takiego problemu. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września do którego dnia najpóźniej można zamówić prenumeratę żeby złapać się już na numer w październiku? Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 6 września Opublikowano 6 września Godzinę temu, Słupek napisał(a): do którego dnia najpóźniej można zamówić prenumeratę żeby złapać się już na numer w październiku? Tak zeby poszlo na liscie do drukarni to okolice 23-24 wrzesnia, bo pewnie 25 bede im wysylal. Natomiast potem tez spoko, tylko juz wysylka wyjdzie z 1-2 dni pozniej, bo nie leci z drukarni, tylko ode mnie jak numer dotrze. 1 Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września Wiem, że pewnie jest informacja dotyczącą pytania które zadam. Z góry więc przepraszam za lenistwo. A więc - przy prenumeracie przysługuje też wersja cyfrowa z dodatkowymi tekstami? Czy to jest w jakimś pakiecie premium? Będąc szczery pierwszym raz z przyjacielem zdecydowaliśmy się na prenumeratę. W sumie zawsze wybieram papierową wersję. Ale jeśli jest jakiś dodatkowy tekst, to szkoda by było go nie przeczytać. W końcu to nieco więcej ukochanego PE. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 2 godziny temu, Mantis napisał(a): Wiem, że pewnie jest informacja dotyczącą pytania które zadam. Z góry więc przepraszam za lenistwo. A więc - przy prenumeracie przysługuje też wersja cyfrowa z dodatkowymi tekstami? Czy to jest w jakimś pakiecie premium? Będąc szczery pierwszym raz z przyjacielem zdecydowaliśmy się na prenumeratę. W sumie zawsze wybieram papierową wersję. Ale jeśli jest jakiś dodatkowy tekst, to szkoda by było go nie przeczytać. W końcu to nieco więcej ukochanego PE. Extreme Plus jest w wydaniu cyfrowym w prenumeracie czy dla zpatronow. W papierowym jest tylko w tej opcji numeru z Patronite. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 54 minuty temu, Perez napisał(a): Extreme Plus jest w wydaniu cyfrowym w prenumeracie czy dla zpatronow. W papierowym jest tylko w tej opcji numeru z Patronite. To troszkę inaczej zapytam. Jako osoba zamawiająca prenumeratę też mi przysługuje wersja cyfrowa? Bo na maila który orzypisalismy do prenumeraty nic nam nie przyszło. Gdzie jak coś i jak pobiera się wersję cyfrową? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 2 minuty temu, Mantis napisał(a): Gdzie jak coś i jak pobiera się wersję cyfrową? https://www.psxextreme.pl/moje-konto/downloads/ 1 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 7 września Opublikowano 7 września 2 godziny temu, Mantis napisał(a): To troszkę inaczej zapytam. Jako osoba zamawiająca prenumeratę też mi przysługuje wersja cyfrowa? Bo na maila który orzypisalismy do prenumeraty nic nam nie przyszło. Gdzie jak coś i jak pobiera się wersję cyfrową? @Shen jak zawsze na posterunku - dzięki! Wszystko jest na koncie na psxextreme.pl, natomiast docelowo odpalimy też powiadomienia mailowe, że PDF jest gotowy do pobrania, może przy kolejnym numerze się już uda. Cytuj
Benson 22 Opublikowano 8 października Opublikowano 8 października Ech, zaraz wyjeżdżam do końca tygodnia i miałem nadzieję, że prenumerata dotrze, ale nie tym razem No nic, mam nadzieję, że będzie co czytać po powrocie. Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października No właśnie u mnie też coś Poczta Polska dała ciała, bo mimo zaraz dwóch tygodni, nic nie dostałem, na poczcie też pytałem i nic Chyba podjadę do kiosku, bo takiego numeru przegapić nie mogę. A czytanie na Kindle to nie to samo, co papier to jednak papier! Cytuj
Benson 22 Opublikowano 16 października Opublikowano 16 października A, mój dotarł w zeszłym tygodniu, ale nie wiem, kiedy dokładnie Między środą a piątkiem w każdym razie. Cytuj
TomciooPL 16 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października (edytowane) No i JEST! Nadana 3. października, także o czasie - zawiniła Poczta. Nie zmienia to faktu, że nie dalej jak wczoraj pojechałem do Empiku i zabrałem ostatni egzemplarz w moim powiatowym. Przynajmniej dostałem okładkę z Lisą (czy tam Mary, nie wiem - nie grałem w oryginał nawet ). @Perez robisz świetną robotę! Edytowane 17 października przez TomciooPL Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Też miałem już dzisiaj, szok i niedowierzanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi