Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Shen napisał(a):

To zwykła prenumerata dochodzi teraz w ten sam dzień co premium z patronite?:sapek:

Pewnie jakaś część tak, bo wysyłka wychodzi w poniedziałek i tu już może być różnie - teoretycznie to nawet na wtorek komuś może dotrzeć, bo poczta deklaruje DO 4 dni roboczych od nadania. Natomiast jak gdzieś na początku zaraz po zmianie wydawcy odpalałem ankietę na Fejsie odnośnie prenumerat i terminu dostaw to do premiery numeru docierało może ze 20%, potem większość z poślizgiem 1-3 dni, ale bywały niestety i obsuwy 1-2 tygodnie. 

Natomiast Patronite to raczej pewniak - jak mi wpada numer we wtorek to wysyłka i na środę powinien numer dotrzeć. A mogą być sytuacje, że nawet dostawa dojedzie w poniedziałek, wtedy też od razu wysyłka i we wtorek jest, ale to ta bardziej optymistyczna wersja, że szybciej w drukarni będzie gotowe. 

3 godziny temu, Perez napisał(a):

Z tym 323. to drukarnia troche zamotala przy czesci etykiet adresowych i u Ciebie tez chyba ten problem byl. Na szczescie problem namierzony i we wrzesniu juz nie powinno byc takich atrakcji. 

Czyli nie trzeba dojechać listonosza, że nie doniósł albo sąsiada, że zakosił? Napiszę maila bo wróciłem po wyjeździe i gazetki za sierpień brak. 

22 minuty temu, Rudiok napisał(a):

Czyli nie trzeba dojechać listonosza, że nie doniósł albo sąsiada, że zakosił? Napiszę maila bo wróciłem po wyjeździe i gazetki za sierpień brak. 

Napisz, sprawdzimy, ale do puli podejrzanych za sierpniowy numer dołączyła drukarnia przy braku dostawy. 

21 minut temu, Bowser napisał(a):

@Perez Szanuje za nowy sposób pakowania prenumeraty premium - jest cudnie! teraz nie ma opcji aby przyszedł numer zniszczony 

O, widzisz, bo nawet pisałem z prośbą o info. Czyli mówisz, że ta koperta to trochę lepiej wypada niż te tekturowe wkładki? 

Natomiast z tym, że nie przyjdzie zniszczony... Wczoraj jeden Czytelnik podsyłał fotę to ta koperta wyglądała, jakby ją pies rozszarpał :D. Ciekaw jestem, gdzie jej się tak po drodze oberwało, ale ogólnie powinno być lepiej. 

15 minut temu, Perez napisał(a):

O, widzisz, bo nawet pisałem z prośbą o info. Czyli mówisz, że ta koperta to trochę lepiej wypada niż te tekturowe wkładki? 

Natomiast z tym, że nie przyjdzie zniszczony... Wczoraj jeden Czytelnik podsyłał fotę to ta koperta wyglądała, jakby ją pies rozszarpał :D. Ciekaw jestem, gdzie jej się tak po drodze oberwało, ale ogólnie powinno być lepiej. 

Moim zdaniem jest dużo lepiej, poprzednia tekturka była mega cienka - listonosz często przynosiła gazetkę zgniecioną bo nie stawiała oporu, raz ją w pół próbowali złożyć :unsure: no o rogach nie wspominam bo zawsze były uszkodzone. Dziś? ten kartonik jest bardziej sztywny i nikomu nie przychodzi do głowy tego zginać + zabezpiecza perfekcyjnie rogi, dostałem gazetkę w stanie jak z półki sklepowej (z pięknym zapachem druku w środku :potter:). Podsumowując: moim zdaniem lepiej, jestem zadowolony, dziękuje :thanks:

1 godzinę temu, Square napisał(a):

U mnie zwykła wysyłka wygląda tak. Na środku to jest jakby było złożone w pół. Ogólnie masakrycznie poturbowany egzemplarz.IMG_20240905_154140.jpg

IMG_20240905_154637.jpg

Pewnie nie zostawiasz listonoszowi ciastek przy skrzynce pocztowej... To raczej wątpliwe, aby z drukarni wyszło w takim stanie. Odezwij się na PW, ogarniemy, bo faktycznie zmasakrowany numer. 

• Dzięki 1
Godzinę temu, Słupek napisał(a):

do którego dnia najpóźniej można zamówić prenumeratę żeby złapać się już na numer w październiku?

Tak zeby poszlo na liscie do drukarni to okolice 23-24 wrzesnia, bo pewnie 25 bede im wysylal. Natomiast potem tez spoko, tylko juz wysylka wyjdzie z 1-2 dni pozniej, bo nie leci z drukarni, tylko ode mnie jak numer dotrze. 

• Dzięki 1

Wiem, że pewnie jest informacja dotyczącą pytania które zadam. Z góry więc przepraszam za lenistwo. A więc - przy prenumeracie przysługuje też wersja cyfrowa z dodatkowymi tekstami? Czy to jest w jakimś pakiecie premium? Będąc szczery pierwszym raz z przyjacielem zdecydowaliśmy się na prenumeratę. W sumie zawsze wybieram papierową wersję. Ale jeśli jest jakiś dodatkowy tekst, to szkoda by było go nie przeczytać. W końcu to nieco więcej ukochanego PE. 

2 godziny temu, Mantis napisał(a):

Wiem, że pewnie jest informacja dotyczącą pytania które zadam. Z góry więc przepraszam za lenistwo. A więc - przy prenumeracie przysługuje też wersja cyfrowa z dodatkowymi tekstami? Czy to jest w jakimś pakiecie premium? Będąc szczery pierwszym raz z przyjacielem zdecydowaliśmy się na prenumeratę. W sumie zawsze wybieram papierową wersję. Ale jeśli jest jakiś dodatkowy tekst, to szkoda by było go nie przeczytać. W końcu to nieco więcej ukochanego PE. 

Extreme Plus jest w wydaniu cyfrowym w prenumeracie czy dla zpatronow. W papierowym jest tylko w tej opcji numeru z Patronite. 

54 minuty temu, Perez napisał(a):

Extreme Plus jest w wydaniu cyfrowym w prenumeracie czy dla zpatronow. W papierowym jest tylko w tej opcji numeru z Patronite. 

To troszkę inaczej zapytam. Jako osoba zamawiająca prenumeratę też mi przysługuje wersja cyfrowa? Bo na maila który orzypisalismy do prenumeraty nic nam nie przyszło. Gdzie jak coś i jak pobiera się wersję cyfrową?

2 godziny temu, Mantis napisał(a):

To troszkę inaczej zapytam. Jako osoba zamawiająca prenumeratę też mi przysługuje wersja cyfrowa? Bo na maila który orzypisalismy do prenumeraty nic nam nie przyszło. Gdzie jak coś i jak pobiera się wersję cyfrową?

@Shen jak zawsze na posterunku - dzięki!

Wszystko jest na koncie na psxextreme.pl, natomiast docelowo odpalimy też powiadomienia mailowe, że PDF jest gotowy do pobrania, może przy kolejnym numerze się już uda. 

• 1 miesiąc temu...

No i JEST! 

Nadana 3. października, także o czasie - zawiniła Poczta. 

Nie zmienia to faktu, że nie dalej jak wczoraj pojechałem do Empiku i zabrałem ostatni egzemplarz w moim powiatowym. Przynajmniej dostałem okładkę z Lisą (czy tam Mary, nie wiem - nie grałem w oryginał nawet 
:dunno:).

@Perez robisz świetną robotę! 

Edytowane przez TomciooPL
  • 3 tygodnie później...