Wolny 29 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada To samo, byłem zaskoczony. Zawsze gdzieś tydzień później miałem. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada Dobry! Wleciało krótkie promo na prenumeratę, gdyby ktoś chciał wznowić/przedłużyć/zacząć https://www.psxextreme.pl/black-weekend-z-psx-extreme/ Plus też promo na e-wydania - sztuka po 5 zł (od numeru 233., bo już tych starszych nie wyrobiłem dodać - masa z tym klikania :D). Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 29 listopada Opublikowano 29 listopada O super, akurat mi została na dwa numery więc idealna okazja do przedłużenia. Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Przedłużyłem dzisiaj w promocyjnej cenie, co i Wam polecam hehe Przy okazji, coś się rozjechało w wyglądzie plików do pobrania Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 2 grudnia Opublikowano 2 grudnia W dniu 1.12.2024 o 16:32, kazetwu napisał(a): Przedłużyłem dzisiaj w promocyjnej cenie, co i Wam polecam hehe Przy okazji, coś się rozjechało w wyglądzie plików do pobrania Sprawdź plis. Cytuj
kazetwu 63 Opublikowano 3 grudnia Opublikowano 3 grudnia 8 godzin temu, Perez napisał(a): Sprawdź plis. Teraz już jest wszystko ładnie Cytuj
DarkStar 146 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Ale mi przykro jest Wykupiłem prenumeratę bo już tu siedzę parę miesięcy. Załapałem się na najnowszy numer 327 z Indym na okładce. Cieszyłem się jak dziecko, bo ostatnią prenumeratę jakiegokolwiek czasopisma miałem ponad 10 lat temu. Wiecie co się stało? Wymieniona u nas została niedawno brama wjazdowa i furtka. Pominę tutaj historię różnych mankamentów (w tym przerwanie światłowodu do jednego z mieszkań), ale na domofonie nie znalazła się żadna instrukcja użytkowania. Masz klawiaturę z dwunastoma przyciskami, GO. Tym samym listonosz Poczty Polskiej nie mógł dostarczyć mi listów w piątek (listonosz w przeciwieństwie do kuriera nie posiada nr telefonu odbiorcy). Jedną dość drogą i ważną przesyłkę mi awizował, ale nie zostawił awizo (logiczne), więc na szczęście sam się domyśliłem i sprawdziłem tracking, ale najgorsze jest to, że przepadł pierwszy numer mojej prenumeraty PSX Extreme z piękną okładką. Mam nadzieję, że chociaż go nie wyrzucił, tylko może poczyta. Przykro mi i jestem zły jednocześnie. Jeszcze muszę zapieprzać na pocztę, żeby tę drugą awizowaną bez awizo przesyłkę odebrać. Cytuj
Perez 1 817 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia 10 minut temu, DarkStar napisał(a): Ale mi przykro jest Wykupiłem prenumeratę bo już tu siedzę parę miesięcy. Załapałem się na najnowszy numer 327 z Indym na okładce. Cieszyłem się jak dziecko, bo ostatnią prenumeratę jakiegokolwiek czasopisma miałem ponad 10 lat temu. Wiecie co się stało? Wymieniona u nas została niedawno brama wjazdowa i furtka. Pominę tutaj historię różnych mankamentów (w tym przerwanie światłowodu do jednego z mieszkań), ale na domofonie nie znalazła się żadna instrukcja użytkowania. Masz klawiaturę z dwunastoma przyciskami, GO. Tym samym listonosz Poczty Polskiej nie mógł dostarczyć mi listów w piątek (listonosz w przeciwieństwie do kuriera nie posiada nr telefonu odbiorcy). Jedną dość drogą i ważną przesyłkę mi awizował, ale nie zostawił awizo (logiczne), więc na szczęście sam się domyśliłem i sprawdziłem tracking, ale najgorsze jest to, że przepadł pierwszy numer mojej prenumeraty PSX Extreme z piękną okładką. Mam nadzieję, że chociaż go nie wyrzucił, tylko może poczyta. Przykro mi i jestem zły jednocześnie. Jeszcze muszę zapieprzać na pocztę, żeby tę drugą awizowaną bez awizo przesyłkę odebrać. Odezwij się na sklep@psxextreme.pl - coś poradzimy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi