Wolny 29 Opublikowano 6 listopada 2024 Opublikowano 6 listopada 2024 To samo, byłem zaskoczony. Zawsze gdzieś tydzień później miałem. Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano 29 listopada 2024 Opublikowano 29 listopada 2024 Dobry! Wleciało krótkie promo na prenumeratę, gdyby ktoś chciał wznowić/przedłużyć/zacząć https://www.psxextreme.pl/black-weekend-z-psx-extreme/ Plus też promo na e-wydania - sztuka po 5 zł (od numeru 233., bo już tych starszych nie wyrobiłem dodać - masa z tym klikania :D). Cytuj
bartiz 1 623 Opublikowano 29 listopada 2024 Opublikowano 29 listopada 2024 O super, akurat mi została na dwa numery więc idealna okazja do przedłużenia. Cytuj
kazetwu 64 Opublikowano 1 grudnia 2024 Opublikowano 1 grudnia 2024 Przedłużyłem dzisiaj w promocyjnej cenie, co i Wam polecam hehe Przy okazji, coś się rozjechało w wyglądzie plików do pobrania Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano 2 grudnia 2024 Opublikowano 2 grudnia 2024 W dniu 1.12.2024 o 16:32, kazetwu napisał(a): Przedłużyłem dzisiaj w promocyjnej cenie, co i Wam polecam hehe Przy okazji, coś się rozjechało w wyglądzie plików do pobrania Sprawdź plis. Cytuj
kazetwu 64 Opublikowano 3 grudnia 2024 Opublikowano 3 grudnia 2024 8 godzin temu, Perez napisał(a): Sprawdź plis. Teraz już jest wszystko ładnie Cytuj
DarkStar 150 Opublikowano 10 grudnia 2024 Opublikowano 10 grudnia 2024 Ale mi przykro jest Wykupiłem prenumeratę bo już tu siedzę parę miesięcy. Załapałem się na najnowszy numer 327 z Indym na okładce. Cieszyłem się jak dziecko, bo ostatnią prenumeratę jakiegokolwiek czasopisma miałem ponad 10 lat temu. Wiecie co się stało? Wymieniona u nas została niedawno brama wjazdowa i furtka. Pominę tutaj historię różnych mankamentów (w tym przerwanie światłowodu do jednego z mieszkań), ale na domofonie nie znalazła się żadna instrukcja użytkowania. Masz klawiaturę z dwunastoma przyciskami, GO. Tym samym listonosz Poczty Polskiej nie mógł dostarczyć mi listów w piątek (listonosz w przeciwieństwie do kuriera nie posiada nr telefonu odbiorcy). Jedną dość drogą i ważną przesyłkę mi awizował, ale nie zostawił awizo (logiczne), więc na szczęście sam się domyśliłem i sprawdziłem tracking, ale najgorsze jest to, że przepadł pierwszy numer mojej prenumeraty PSX Extreme z piękną okładką. Mam nadzieję, że chociaż go nie wyrzucił, tylko może poczyta. Przykro mi i jestem zły jednocześnie. Jeszcze muszę zapieprzać na pocztę, żeby tę drugą awizowaną bez awizo przesyłkę odebrać. Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano 10 grudnia 2024 Opublikowano 10 grudnia 2024 10 minut temu, DarkStar napisał(a): Ale mi przykro jest Wykupiłem prenumeratę bo już tu siedzę parę miesięcy. Załapałem się na najnowszy numer 327 z Indym na okładce. Cieszyłem się jak dziecko, bo ostatnią prenumeratę jakiegokolwiek czasopisma miałem ponad 10 lat temu. Wiecie co się stało? Wymieniona u nas została niedawno brama wjazdowa i furtka. Pominę tutaj historię różnych mankamentów (w tym przerwanie światłowodu do jednego z mieszkań), ale na domofonie nie znalazła się żadna instrukcja użytkowania. Masz klawiaturę z dwunastoma przyciskami, GO. Tym samym listonosz Poczty Polskiej nie mógł dostarczyć mi listów w piątek (listonosz w przeciwieństwie do kuriera nie posiada nr telefonu odbiorcy). Jedną dość drogą i ważną przesyłkę mi awizował, ale nie zostawił awizo (logiczne), więc na szczęście sam się domyśliłem i sprawdziłem tracking, ale najgorsze jest to, że przepadł pierwszy numer mojej prenumeraty PSX Extreme z piękną okładką. Mam nadzieję, że chociaż go nie wyrzucił, tylko może poczyta. Przykro mi i jestem zły jednocześnie. Jeszcze muszę zapieprzać na pocztę, żeby tę drugą awizowaną bez awizo przesyłkę odebrać. Odezwij się na sklep@psxextreme.pl - coś poradzimy Cytuj
DarkStar 150 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 Dziękuję za propozycję, nie napisałem, bo nie bardzo wiem co można zrobić, a nie chciałbym januszować i sępić o coś. Zwlekałem z tematem, miałem nawet sobie już kupić ten egzemplarz w sklepie w pełnej cenie i dzisiaj taka niespodzianka! Wracam do domu, a tam w skrzynce jakaś przesyłka. Na numer styczniowy za wcześnie, tekturka wygląda jak PSXE, sprawdzam nadawcę, też się zgadza. Co to może być? Nie wiem jak się to stało, ale doszło! Całe trzy tygodnie, byłem pewien, że ta przesyłka już zaginęła ze względu na problemy z domofonem (już mamy ogarnięte). Ucieszyłem się jakbym prezent gwiazdkowy dostał. Cytuj
PiotrekP 1 943 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 W końcu i ja zamówiłem prenumeratę. Paczkomat pod nosem, więc czekam na pierwszą przesyłkę. Cytuj
JachuV6 0 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Cześć, będzie jeszcze w tym roku promocja na prenumeratę? :) Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Godzinę temu, JachuV6 napisał(a): Cześć, będzie jeszcze w tym roku promocja na prenumeratę? Nie planowalem, ale pomysle, bo sporo osob pyta ze wzgledu na to, ze w grudniu i styczniu zawsze najwiecej prenumerat sie konczy. Tak ze moze jakis szybki strzal wpadnie, ale to sprawdze jak obecnie wyglada starus, bo caly czas wpadaja wplaty Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano 28 grudnia 2024 Opublikowano 28 grudnia 2024 Szybkie promo do jutra włącznie. https://www.psxextreme.pl/kategoria-produktu/prenumerata/ 1 Cytuj
Yankiee 20 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Dzięki Prezes, idę więc skorzystać póki promocja trwa i przedłużę o kolejny rok 1 Cytuj
medzik1992 2 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Czy wykupiona prenumerata wcześniej też obowiązuje na numer z kalendarzem ? Czy ten numer trzeba zakupić poza prenumeratą ? Cytuj
Perez 1 867 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Godzinę temu, medzik1992 napisał(a): Czy wykupiona prenumerata wcześniej też obowiązuje na numer z kalendarzem ? Czy ten numer trzeba zakupić poza prenumeratą ? Jak najbardziej numer z kalendarzem wchodzi w ramy prenumeraty. Cytuj
Grześ 424 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 No i leci przedłużenie o kolejny rok Cytuj
bastek66 51 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Kurde zamówiłem roczną prenumeratę w piątek bo myślałem że już nie będzie promocji przed nowym rokiem Cytuj
Square 8 768 Opublikowano 29 grudnia 2024 Opublikowano 29 grudnia 2024 Anuluj i zamów jeszcze raz? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi