Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

Jeżeli nie skończyła Ci się prenumerata to chyba tylko oczekiwanie na oficjalną odpowiedź pozostaje.

Ja mam tam osobne linki do każdego numeru.

PElinki.png

Dzięki, pobrałem już 9 numerów :)

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 407,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

@seb.maz mi to wygląda jakbyś nie miał prenumeraty, a tylko pojedynczy numer przypisany. Ciśnij im tam dalej na tego maila.

@grzybiarz ok, ale nie rozsyłaj dalej.

Opublikowano

W końcu nr 271 pojawił mi się po skorzystaniu z strony http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/

Wszystko fajnie tylko.... kto wpadł na to by pierwsza strona pdf-a to była pusta strona z napisem:  "PSX EXTREME - Plik PDF dla: [adres e-mail]. Plik podpisany cyfrowo."? Przecież to wygląda tragicznie, zwłaszcza jak się ma włączone miniaturki :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebuje psx extreme w wersji PDF od numeru 264, da się jakoś kupić?

Opublikowano

Spróbuj napisać na rlapinski@idea-ahead.com. Póki co jeszcze nie ma opcji zakupu pojedynczych numerów, ale jest opcja prenumeraty PDF, więc może da się jakoś wstecznie wygenerować numery. 

Opublikowano

Jestem prenumeratorem psx extreme nieprzerwanie od marca 2016 roku, aż do dzisiaj. Ostatni numer do link do pdf z numerem 262 otrzymałem w maju 2019 roku.

Dodatkowo, wszystkie linki do pism od numeru 224 nie działają.(Próbowałem zarówno przy pomocy przeglądarek firefox, oraz internet explorer.)

Czy jest jakaś możliwość naprawy tych linków, jak i dosłania brakujących od numeru 263, aż do ostatniego?

Opublikowano

Tak, mam. Nazwa użytkownika, taka jak i tu: yari.

Co do konta. Zalogowałem się. Niestety, w zakładce moje zakupy widnieje tylko moja ostatnia prenumerata. Z możliwością wygenerowania kluczy do numerów 260, 261, 262.

Po wygenerowaniu linku na maila próbuję w nie wejść, ale tak jak i w przypadku linków już uprzednio wysłanych. Nie można odnaleźć strony.

Kliknąłem na link który wysłałeś http://shop.psxextreme.pl/shoppsx/prenumerata_pdf/ . Jednakże po wpisaniu maila i kodu pocztowego, wyskakuje komunikat: ,,Brak prenumeratora z takim adresem e-mail i kodem pocztowym. ''

Opublikowano

W drugim przypadku musisz wyslac maila na adres, ktory podalem, bo najwyrazniej z jakiegos powodu nie ma Cie w bazie prenumeraty elektronicznej. 

W pierwszym przypadku natomiast wyslij mi maila na perez@psxextreme.pl z adresem, na ktory szla wysylka. Sprawdze to i sprobuje jakos te pdfy ogarnac (po zmianie wydawcy stary sklep zostal wygaszony, stad brak obecnie mozliwosci generowania plikow). Tylko uprzedzam, ze to zajmie nieco czasu, bo obecnie dzialam zdalnie, a zeby to ogarnac potrzebuje byc w redakcji.

Opublikowano

W dniu 12.03.2020 o 11:57, Perez napisał:

Spróbuj napisać na rlapinski@idea-ahead.com. Póki co jeszcze nie ma opcji zakupu pojedynczych numerów, ale jest opcja prenumeraty PDF, więc może da się jakoś wstecznie wygenerować numery. 

Niestety, pod podanym mailem zero odzewu przez te wszystkie dni.

Edytowane przez Spajd

Opublikowano

Napisz plis raz jeszcze.

yari (post zaraz nad Tobą) wspominał mi, że pisał o te PDF-y i temat dogadał. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak jest realizowana wysyłka pocztą polską? Poleconym czy wrzucają do skrzynki? Ktoś już może dostał wczorajszy numer? Czy nie mam co liczyć na papierową wersję w dniu premiery?

Opublikowano
7 minut temu, Sikor napisał:

Poleconym czy wrzucają do skrzynki?

zwykłym, znajdziesz w skrzynce... po majówce :/

Opublikowano

Jak w końcu jest teraz z pojedynczymi numerami? Można zamówić tylko pdfa czy jest opcja papier+pdf czy też papier tylko jako numery archiwalne można zamawiać?

Opublikowano

Czy jak zamówię numer z poprzedniego miesiąca, to dostanę okładkę do wyboru czy może zostali sami czarnoskórzy? ;)

Niestety Pani w okolicznym kiosku miała rzut beretem...tzn. z Barrettem :dunno: (który tak czy siak nabyłem, żeby nie było :hi:)

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Na shop.psxextreme.pl kazda okladka jest dodana osobno, woec jesli jest dostepna to po prostu wybierasz konkretny numer i gotowe :).

Opublikowano

Moze do prenumeraty PE tez opcja wysylki premium?

96287400_722083811933518_443991820740224

Opublikowano

Wyślij plis info na prenumerata@psxextreme.pl z tą fotą. 

Opublikowano
17 godzin temu, Shen napisał:

Moze do prenumeraty PE tez opcja wysylki premium?

96287400_722083811933518_443991820740224

Nostalgia, przypomniały mi się początki PIXELA :lol:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dostałam swój numer w prenumeracie dzisiaj. Drugi raz w ciągu 2 lat tak się spóźnił. Oczywiście dostawa do UK.

98599510_799134330618281_208027277852672

Kawał świata przeleciał a wygląda o niebo lepiej. Jakby prosto z drukarni. Jeszcze nigdy nie był jakis pogięty. Moze ze jest w folii i widzą co jest w środku.

Ps w czasach zarazy moglibyście robić z dwie okladki kazdego numeru. Bylby jakis powod kolekcjonerski zeby was wesprzeć w tych czasach. Każdy bylby zadowolony. Kupilem drugi numer rodzicom ale watpie ze sie wciągną. Bo co zrobię z dwoma takimi samymi numerami. Może jakiś starych znajomych wciągnę w czytanie.

Edytowane przez Jontek80

Opublikowano

Tez mi przyszedł jak prosto z drukarni, niby w folii a zero zagięć. Czasem nie jest grubszy papier?

Opublikowano
16 godzin temu, Jontek80 napisał:

Ja dostałam swój numer w prenumeracie dzisiaj

Nie wiem czemu ale do tej pory myślałem że jesteś facetem. Sorry