Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano
7 godzin temu, Bzduras napisał:

A opóźnienie w wysyłce to dodatkowe +2/3. Imo drukarnię należy albo złapać za mordę skoro nie wywiązuje się ze swoich obowiązków albo zmienić, @Roger wspominał, że będą nad tym dumać, ale chyba nic z tego nie wyszło.

Nie żebym kogoś bronił, ale coś mi się wydaje, że to nie jest tak, że z perspektywy drukarni wszystko jest koszernie. Skoro są opóźnienia w płatnościach do wydawnictwa, to domniemywam, że wydawnictwo również z opóźnieniem reguluje swoje płatności. Np. względem drukarni. I tak to się kręci.  Także zakładam, że możliwości chwycenia kogoś za mordę, choć oczywiście brzmią całkiem fajnie, mogą być ograniczone. Albo też chwytany może chwycić mocniej. I w delikatniejszą część.

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 413,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

Trochę dziwne te fikoły z drukarnią, biorąc pod uwagę, że teraz, rynek prasy leży to powinni z pocałowaniem ręki brać takie zlecenia. 

Opublikowano

Ale to wszystko są naczynia połączone. To nie jest tak, że istnieje tylko drukarnia i wydawca, po drodze jest mnóstwo poddostawców, którzy są w bardzo różnej kondycji finansowej. 

Bierzcie też poprawkę na Pocztę, która przechodzi teraz, po raz kolejny, restrukturyzację zatrudnienia i na listonoszy zrzuca się coraz większe rewiry bo nie ma komu robić. 

Opublikowano

Może PSX E spóźnia się z kasą dla drukarni i stąd ona leci w chuja opóźniając wydruk/wysyłki?

Opublikowano

Moze byc. Ale jak by wynikalo z posta Micza, kasa dla wydawnictwa splywa z opoznieniem od kolportera.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie można kupić PSX w wersji PDF. Najnowszy numer zawsze?

Opublikowano

Na górze strony masz odnośnik do oficjalnego sklepu.

Opublikowano

Whoa, oba egzemplarze PE (prenumerata + patronite) przyszły razem :obama: Nie powiem, jestem pozytywnie zaskoczony, tym bardziej, że data nadania zgadza się z tą zadeklarowaną na forum.

Opublikowano

No, u mnie były już wczoraj. Nie wiem skąd te narzekania na prenumeratę. U mnie działa.

:dafuq:

Opublikowano

Pewnie listonosz liczy na fory przy następnym losowaniu i dlatego masz taki hajlajf.

Opublikowano

Ile dni po wydaniu przychodzi przesyłka? Do dzisiaj nic nie mam w skrzynce :/

Opublikowano

Tego nikt nie wie. Do mnie nadali 31.03 a przyszło 06.04. Bierz pod uwagę, że data nadania nie musi być równa dacie wysyłki.

Opublikowano

Wczoraj doszlo choc to uk. Wyjatkowo szybko.

Poczekaj do konca tygodnia a potem piszna maila prenumerata@costam.pl

Opublikowano

Zazwyczaj czekam z dwa tygodnie zanim dostane swoja prenumerate. W tym miesiacu tylko na pryma aprylis jakos szybko dostarczyli.

Opublikowano

Też dalej czekam, i szczerze powiedziawszy, to takiej obsuwy jeszcze nie uświadczyłem. Są jakieś problemy w drukarni czy może dodatkowe zawirowania związane z Patronaite? 

Opublikowano

Myślę, że większe pretensje powinniśmy mieć do poczty. D+4 to 4 dni robocze po dniu nadania. A poczta nawet w swoim kurierze w regulaminie ma wpisany poślizg możliwy chyba nawet do 3 dni roboczych. Mniemam, że przy tak niskich marżach dla wydawcy, nie ma innej opcji niż prenumerata pocztą.

Ja mam do prenumeraty takie podejście - jak przyjdzie, tak przyjdzie. Nie ma tam nic takiego, na co nie mogę czekać, nie jest to źródło gorących newsów.