Opublikowano 21 listopada 20222 l Czyli dalej z tyłka, ale teraz można ścigać Rogera czemu drukarnia się nie wywiązała
Opublikowano 21 listopada 20222 l No gdyby tą prenumeratę mozna było ocenić negatywami jak na Allegro, to w moment konto byłoby zablokowane. A tak, jest jak jest. Narzekamy, płacimy i jakoś się kręci.
Opublikowano 22 listopada 20222 l Póki się kręci to jeszcze pół biedy. Jak Roger to teraz przejmie (hehe) to wszystko wróci na właściwe tory. A tak serio, to albo się pogodzimy z taką rzeczywistością, albo przestajemy wspierać ten "projekt", zabieramy swoje zabawki i było miło. Każdy jest świadomy, w jakiej kondycji znajduje się obecnie PE. Edyta Brodacz z synem właśnie zajechali do mojej skrzynki pocztowej. Edytowane 22 listopada 20222 l przez Atherius update
Opublikowano 22 listopada 20222 l Doszło, będzie co czytać w weekend. A nie czekaj Serio doszło. Edytowane 22 listopada 20222 l przez mitra
Opublikowano 22 listopada 20222 l 3-4 dni robocze po premierze kioskowej to chyba standard. Serio mam nadzieję, że może teraz Roger poruszy kwestie wysyłki z drukarnią.
Opublikowano 25 listopada 20222 l W dniu 24.11.2022 o 17:51, Square napisał: U mnie dalej pusto #WołampaniąMarlenkę
Opublikowano 25 listopada 20222 l #WołampaniąMarlenkę [emoji6]Najlepsze jest to, że ona istnieje, co nie było wcześniej tak oczywiste.
Opublikowano 25 listopada 20222 l Ej, ale mi Marlena Kwiatkowska odpisała. No chyba, że to taka Iza Łęcka Gruchowa.
Opublikowano 26 listopada 20222 l gościu pisujesz tu od niedawna, ale ciężko połapać się "o ćo chodzi jakby"
Opublikowano 26 listopada 20222 l 12 godzin temu, Szwed napisał: Najlepsze jest to, że ona istnieje, co nie było wcześniej tak oczywiste. O co ci chodzi? Co było niejasne?
Opublikowano 26 listopada 20222 l No ja jak patrzyłem tutaj w temacie, czy w innych na forum, to Pani Marlena była taką personą, która zajmuje się wszystkim spoza kadru. Tym bardziej, że część ludzi nawet nie wie, jak ma na imię. Nie miałem nic złego na myśli, a Pani M. jest bardzo miła i serdecznie ją pozdrawiam.
Opublikowano 28 listopada 20222 l Dzisiaj w końcu przeszedł #303, data nadania 17.11 więc trochę za późno skoro w kioskach miał być 16.11(?)
Opublikowano 28 listopada 20222 l W kioskach wszędzie dopiero 18.11 się pojawił. Wychodzi na to że wysyłka do prenumeratorów i kiosków była w tym samym dniu. Ale to że do Ciebie dopiero dzisiaj dotarł to chyba zasługa poczty bo u mnie był prawie tydzień temu.
Opublikowano 28 listopada 20222 l Tak, ale nawet jakby przyszedł regulaminowo, to jest to 5 dni po kiosku.
Opublikowano 28 listopada 20222 l Wiadomo, wysyłka musiała by być minimum te 4 dni przed premierą kioskową żeby prenumeratorzy dostali papierowy egzemplarz mniej więcej w momencie premiery kioskowej. A tutaj jeszcze doszedł weekend (a w Twoim przypadku 2 weekendy) i wychodzi duże opóźnienie.
Opublikowano 8 grudnia 20222 l Prenumerata przedłużona, walczcie tam o rynek. Teraz nadal jest 129 zł, więc w porównaniu z kioskowym 239,88 (19,99 x 12) wychodzi prawie za pół ceny. A coś mi się wydaje, że kioskowa cena może jeszcze iść w górę, ponadto numer z kalendarzem zawsze jest droższy, więc prenumerata w takiej cenie wychodzi duuużo taniej. Co ciekawe, oferta do paczkomatu kosztuje 229 zł, a kurierem Inpost 239 zł, a a więc nadal ciut mniej niż kioskowo, a nie trzeba zapewne czekać tak długo na przesyłkę.
Opublikowano 12 grudnia 20222 l Nie wiem czy było gdzieś tu info, więc zapodaję: 129 zł za prenumeratę roczną z wysyłką listem ekonomicznym tylko do 31 grudnia, od następnego roku będzie to już 180 pln. Wszystkie pozostałe opcje również drożeją i to dość srogo.