Skocz do zawartości

Prenumerata i cena PSX Extreme

Gość MasterShake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, Rayos napisał:

przelozony przez pieniek bylem, monika zlala a podobnie jak konsolka, tez nie mam zgreda w stopce :D nawet na forumku... :( a numeru dalej nie mam

Farba, papier, skład, wszystko w górę, więc nie ma bata by zmienić kilka literek w stopce - to kosztuje ;)

• Haha 3
  • Smutny 1
Opublikowano
17 godzin temu, Ukukuki napisał:

Dalej nie mam numeru :notlikethis:  kupiłem w kiosku chociaż mam prenumeratę :balon:

Możesz kupować w kiosku i nie brać prenumeraty, oni tego nie sprawdzają.

Opublikowano

No wreszcie doszedł nowy numer, data nadania 24 stycznia. To mój drugi numer z prenumeraty, nie spodziewałem się, że poczta może mieć aż takie opóźnienia, bo zwykle sam wysyłam coś priorytetem, jprdl.

Opublikowano
2 godziny temu, sadiker napisał:

U mnie dalej skrzynka pusta. Pierwsza prenumerata, bo mi się już nie chciało do Empiku latać a tu takie coś.

Spokojnie, kwestia przyzwyczajenia. :thumbsup:

Opublikowano

Sporo ciekawych liczb pojawiło się na fejsie PSXa na infografice zachęcającej do współpracy reklamodawców. Na przykład liczba prenumeratorow (3550) albo koszt wykupienia okładki (23500 netto).

Opublikowano

No i ta ostatnia „reklama” czyli to te „testy” słuchawek czy innych głośników na cała stronę, za 5.500 netto (6765 brutto). Coś tak właśnie nie traktowałem tych testów jakoś wiarygodnie.

A zabrakło zwykłej reklamy na pół strony czy 1/4, jak to kiedyś sklepy z grami się reklamowały. 

• Plusik 1