Perez 1 695 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 27 minut temu, astralja napisał(a): U mnie też nie ma plików do pobrania, tych co prenumerowałem. W sumie nie jest to dla mnie problem, gdyż nie czytam szmatławca w formie elektronicznej. Mam pytanie, kupując nową prenumeratę, od kiedy jest ona realizowana? Wcześniej było tak, że od najbliższego numeru po bieżącym. Teraz nie widzę takiego info. Wysłane z mojego moto g32 przy użyciu Tapatalka Przy zamawianiu na etapie danych adresowych jest specjalne pole, gdzie mozna wpisac, od ktorego numeru. Dalismy widelki +/- 3 numery od biezacego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca @Perez, tak, dostałem 7 maili o zakupach i już download hula, Thx Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 610 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Ja dla odmiany powiem ze wszystko dziala po resecie hasla z pixela Cytuj Odnośnik do komentarza
tomoman 1 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Jak zostało mi jeszcze kilka numerów od łapusza w prenumeracie, to można kupić kolejną na rok i zaznaczyć potem, że chce się od któregoś tam numeru, czy lepiej czekać na końcówkę obecnej? Nie wiem jak wasz system to ogarnia i wolę się spytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca Godzinę temu, tomoman napisał(a): Jak zostało mi jeszcze kilka numerów od łapusza w prenumeracie, to można kupić kolejną na rok i zaznaczyć potem, że chce się od któregoś tam numeru, czy lepiej czekać na końcówkę obecnej? Nie wiem jak wasz system to ogarnia i wolę się spytać. Jak kupisz na tym samym koncie, na ktorym masz, to powinno z automatu dodac kolejne 12 numerow. A nawet jakby cos nie tak daj znac i recznie sie poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca No niestety nic. Działajcie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 1 minutę temu, Tokugawa1982 napisał(a): No niestety nic. Działajcie spokojnie Za Łapusza wszystko śmigało, nie było takich problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca A bo jakieś PDF-y wymyślają! @Tokugawa1982 powinno być git. I jak coś to plis zgłaszajcie, my już nic nie robimy - w sensie to są gdzieś jeszcze zamówienia, które mają podpięte prenumeraty, ale nie wygenerowały się PDF-y i to już coraz trudniej wyłapać, bo finalnie mamy prawie 17k przeróżnych zamówień. Tak że nie czekać "a bo może się pojawi", tylko od razu pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 8 czerwca Udostępnij Opublikowano 8 czerwca 1 minutę temu, Perez napisał(a): A bo jakieś PDF-y wymyślają! @Tokugawa1982 powinno być git. I jak coś to plis zgłaszajcie, my już nic nie robimy - w sensie to są gdzieś jeszcze zamówienia, które mają podpięte prenumeraty, ale nie wygenerowały się PDF-y i to już coraz trudniej wyłapać, bo finalnie mamy prawie 17k przeróżnych zamówień. Tak że nie czekać "a bo może się pojawi", tylko od razu pisać. Działa Super. Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
piotros 220 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Podepnę się pod problem związany z sortowaniem prenumerat. Przydałoby się je poukładać od najnowszych do najstarszych, bo teraz mam je pomieszane i najnowsze mam gdzieś po środku listy, tak jak niektórzy, co już zgłaszali na zrzutach ekranu. Dodatkowo przydałyby się jakieś negocjacje z Pocztą Polską o obniżenie ceny za usługę, bo na zadupie zwane Warszawą, prenumeratę zawsze dostaję po czasie. Obecny numer przyszedł dzisiaj, czyli 7 dni od nadania. Czasami zdążę przeczytać cały numer w PDFie, zanim dotrze wersja papierowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Tylkopytam 1 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca (edytowane) Prenumeruję czasopismo od końca 2020 i jeszcze nigdy dostawa nie była taka błyskawiczna, właśnie otrzymałem najnowszy numer, szok. Przeważnie było to 2-3tyg opóźnienia, czasami nawet więcej (wysyłka do UK). Nie wiem czy to przypadek, czy nowy wydawca, ale na pewno bardzo miła niedpodzianka. Edit Chciałbym jeszcze tylko posłodzić. W końcu wszystko co związane z czasopismem ma spójną całość. Strona, sklep, patronite - to wszystko wygląda zdecydowanie lepiej, profesjonalniej, widać, że komuś się chce. To co na szczęście się nie zmieniło to obsługa klienta sklepu, i wtedy i teraz działa świetnie. Takie rzeczy tylko zachęcają do kontynuowania prenumeraty, świetna robota. Edytowane 11 czerwca przez Tylkopytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca 8 minut temu, piotros napisał(a): Podepnę się pod problem związany z sortowaniem prenumerat. Przydałoby się je poukładać od najnowszych do najstarszych, bo teraz mam je pomieszane i najnowsze mam gdzieś po środku listy, tak jak niektórzy, co już zgłaszali na zrzutach ekranu. Dodatkowo przydałyby się jakieś negocjacje z Pocztą Polską o obniżenie ceny za usługę, bo na zadupie zwane Warszawą, prenumeratę zawsze dostaję po czasie. Obecny numer przyszedł dzisiaj, czyli 7 dni od nadania. Czasami zdążę przeczytać cały numer w PDFie, zanim dotrze wersja papierowa Sortowania - tak, mamy na liście, na pewno się ogarnie. Tylko mi teraz programista do innego projektu poszedł, a w tym robię mu listę i potem hurtem. Dostawa - nie ma pomysłu na pocztę niestety. To trochę taki ich chyba urok, że dają konkurencyjne ceny, no ale z jakością różnie. Znaczy oczywiście można kombinować - teraz są te marketingowe najtańsze do 4 dni roboczych, potem ekonomiczna, niby do 3, a jeszcze dalej priorytet do 2, ale między priorytetem a marketingową są już bodaj ze 4 zł na liście, czyli ok. 5 dyszek na rok. A i tak teraz jeszcze promo zrobiłem, bo jednak te wszystkie zawirowania ostatnie no to raczej nie pomagały choćby w przedłużaniu prenumerat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca A do ekonomicznej ile się dopłaca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Aktualnie to jest ta opcja: — przesyłki w formacie M (do 1000 g) — 5,60 zł za ekonomiczną i 6,40 zł za priorytetową. Aleeee z adnotacją Przewidywane terminy realizacji usługi nie stanowią gwarantowanych terminów doręczenia. Priorytet masz niby na drugi dzień, ekonomiczna do 3, ta marketingowa obecna do 4. Kosztowo ekonomiczna od obecnej opcji to jakieś +35 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca A paczkomat jak wychodzi obecnie ten najtańszy? I ile jest prenumerat i jaki to % nakładu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Teraz zrobilem duuze promo na paczkomat, ale to wciaz 199 poczta vs 359 paczkomat. A obecnie prenumeraty do paczkomatu to ze 2-3 procent… Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 695 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Zerknijcie kolejnosc w Pliki do pobrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 11 czerwca Udostępnij Opublikowano 11 czerwca Jest ok, od najnowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 18 czerwca Udostępnij Opublikowano 18 czerwca Kmiot pewnie zaraz wklei recenzję na cztery strony A4, a ja nowy numer dostałem dzisiaj. A nadane 4 czerwca Co ta poczta tyle robi to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
diskape2 0 Opublikowano 24 czerwca Udostępnij Opublikowano 24 czerwca No nie powiem, czuję się lekko wydymany Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 895 Opublikowano 24 czerwca Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2 godziny temu, diskape2 napisał(a): No nie powiem, czuję się lekko wydymany Nie ty pierwszy i ostatni, tak to jest z tym gościem. Ja tam dalej czekam na bonusy za wsparcie C64 czy Amigi Cytuj Odnośnik do komentarza
kaj.dam 15 Opublikowano 24 czerwca Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 3 godziny temu, diskape2 napisał(a): No nie powiem, czuję się lekko wydymany Ale że Łapusz coś obiecał a nie dał? Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 156 Opublikowano 25 czerwca Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 14 godzin temu, kaj.dam napisał(a): Ale że Łapusz coś obiecał a nie dał? Może działał w myśl zasady "po pijaku się nie liczy" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 26 czerwca Udostępnij Opublikowano 26 czerwca W dniu 24.06.2024 o 21:03, Ukukuki napisał(a): Nie ty pierwszy i ostatni, tak to jest z tym gościem. Ja tam dalej czekam na bonusy za wsparcie C64 czy Amigi Czego tam jeszcze nie dostałeś prócz kartonowej Amigi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 517 Opublikowano 26 czerwca Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 25 minut temu, mitra napisał(a): Czego tam jeszcze nie dostałeś prócz kartonowej Amigi? Karty z patronajta i inne rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi