MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 https://www.facebook.com/roger.zochowski Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Gran Turismo 9...kto to puścił do druku? co ja pacze? co ja kupuje? wyborny żart, rly popieram. Rozumiem, ze nie mieliscie pomyslu jak zapchac tą strone... Lepiej by już bylo puscic ja całą czarną lub wrzucic reklame lidla czy innej biedronki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Gran Turismo 9...kto to puścił do druku? co ja pacze? co ja kupuje? wyborny żart, rly popieram. Rozumiem, ze nie mieliscie pomyslu jak zapchac tą strone... Lepiej by już bylo puscic ja całą czarną lub wrzucic reklame lidla czy innej biedronki... Nie przesadzajcie, tekst Wieprzka aka HIV, był właśnie w starym, Extrimowym stylu. Pisany, pół żartem-pół serio. PS. Moja laska myślała że tak będzie wyglądało GT9 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Wczoraj w koncu przyszedl najnowszy numer z prenuermaty - troche pozno, ale tak wlasnie wyglada czas dostawy za granice - 11 dni ! Ciekawy easter egg z okladka - przypomina jedno z poprzednich wydan z czerwca 2004, ktore ukazalo sie 100 numerow temu - oczywiscie mam je do dzisiaj w swietnym stanie: Pierwsze co rzucilo mi sie w oczy to fajna relacja Mazziego z TGS 2012 - zdjecie z Toshihiro Nagoshim totalnie mnie zaskoczylo, do tego rozmowa z nim - niezle trafiles ! Szkoda, ze nie dal jakiegos dobrego info o premierze w Europie, miejmy nadzieje, ze nie bedziemy musieli dlugo czekac - oby nie rok jak w przypadku poprzednich odslon gry. Rozmowa z Toshihiro Nagoshim i mozliwosc zobaczenia japonskich hostess na TGS - zapewne bezcenne ! Do tego mogles ograc demo najnowszyj Yakuzy - mam nadzieje, ze pojawi sie niebawem na japonskim Playstation Network i rowniez bede mogl je sprawdzic. Fajnie, ze w "o co chodzi jakby" jest historia REsidenta - chetnie poczytam calosc opowiadania o jednej z moich ulubionych serii gier. Czy w "przez pryzmat serii" byl juz REsident ? No nic - czas na lekture ! Edytowane 12 Października 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Będzie w kolejnym numerze recka Halo 4? W przyszłym tygodniu ponoć recenzenci dostają kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Podbijam MaZZeo i dorzucam zapytanie o reckę AC III ? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) spis osób z okładki zapewne wrzucimy na PPE lub do najbliższego numeru. Chodzi o opis osob z okladki poprzedniego, jubileuszowego numeru. Jest gdzies ten spis bo jakos go nie zauwazylem ? Edytowane 19 Października 2012 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Perez 1 678 Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Hmm... fakt faktem chyba to w końcu nie poszło nigdzie. Od góry od lewej: Playman, Torba, Myszaq, niżej Amer (Batman), Roger, Aju, trzeci rząd Kujot, Mutti, Komodo, w lewym dolnym rogu Dżujo, Kali i pod nimi HIV. W środku Ściera, Butcher. Potem od góry od lewej druga strona: Norbi, Sojer, Star (a nad nim Zax). Niżej Gamera, Loki (ze słuchawkami), SoQ, kolejny rząd Rozbo, KILu (księżniczka ), Majk. Na dole Koso i Mazzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ktos pisal, ze gdzies na okladce jest Sentinel. To jest czy nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokugawa1982 95 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) Loki jako Ulala ? Wygląda jakoś podobnie do Sentinela . Zarost gamery ,brak loków, masa Gamery- Senti jak nic Btw: Perez jakieś przecieki z nowego nr PE ? , nie mogę się doczekać gdyż ostatni " połknąłem zbyt szybko" i wracam do nr 6 z 1997 Edytowane 22 Października 2012 przez Tokugawa1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) Najbardziej co mnie rozśmieszyło w nowym numerze to recenzja F1 2012 Gamery. Najbardziej zbugowana gra a ocena wysoka... Edytowane 31 Października 2012 przez Mendrek Nie podajemy tu ocen Cytuj Odnośnik do komentarza
jamada1 1 Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Najbardziej co mnie rozśmieszyło w nowym numerze to recenzja F1 2012 Gamery. Najbardziej zbugowana gra a ocena 9+... Najbardziej co mnie rozśmieszyło w nowym numerze to recenzja F1 2012 Gamery. Najbardziej zbugowana gra a ocena wysoka Głupi jesteś, zbugowana hahaha. Popatrz sobie na recki z zagranicy i innych znaczących portali na rynku. Tam ta gra poniżej 9 mało kiedy schodziła. Jak takiś przemądrzały, to napisz no co uważasz za te twoje ZBUGOWANE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi