sebad 0 Opublikowano 1 października 2012 Opublikowano 1 października 2012 Witam wszystkich. Nie zjedzcie mnie za to, że tutaj pytam, ale od przeczytania jubileuszowego numeru PE nurtuje mnie pytanie w którym numerze został opublikowany kultowy tekst "zapach ośmiu bitów"? pozdrawiam redakcję i czytelników Cytuj
sebad 0 Opublikowano 2 października 2012 Autor Opublikowano 2 października 2012 (edytowane) Dzięki wielkie. Nie ma ktoś może w wersji elektronicznej tego numeru? Pytam bo chcę zakupić ten numer archiwalny ale po wybraniu opcji kup teraz wyskakuje błąd. Edit: Naprawdę nikt z Was nie ma pojęcia gdzie mogę znaleźć ten artykuł? Może ktoś będzie na tyle uprzejmy, żeby zrobić skan i przesłać mi mailem ? Edytowane 8 października 2012 przez sebad Cytuj
SuperFrog 5 Opublikowano 17 marca 2013 Opublikowano 17 marca 2013 Dzięki wielkie. Nie ma ktoś może w wersji elektronicznej tego numeru? Pytam bo chcę zakupić ten numer archiwalny ale po wybraniu opcji kup teraz wyskakuje błąd. Edit: Naprawdę nikt z Was nie ma pojęcia gdzie mogę znaleźć ten artykuł? Może ktoś będzie na tyle uprzejmy, żeby zrobić skan i przesłać mi mailem ? Poszukaj na Allegro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi