BartX 9 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Do tej pory nie miałem żadnych problemów ze swoim Xboksem 360 Premium z 2006 roku, jednak od kilku dni w przypadkowych momentach zawiesza się, a obraz jest pokryty zielonymi prostokątami. Do tego dochodzi jednostajny dźwięk z głośników (nie z konsoli), który ustaje dopiero po wyjęciu baterii z pada. Po wyłączeniu Xboksa wyłącza się on bardzo szybko (nie stopniowo jak zawsze, obraz nie gaśnie powoli) a przy ponownym włączeniu zasilacz głośno pracuje. Początkowo myślałem że to wina płyty/napędu, ale to samo przytrafiło mi się jak grałem w grę z dysku. Obawiam się najgorszego, ale na ogół co się może dziać? Tak wygląda ekran po zawieszeniu się konsoli http://imageshack.us/f/203/img0717h.jpg/ Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 (edytowane) Miałem ostatnio to samo w poserwisowym xenon'ie (najstarsza wersja) na 90% niedługo wyskoczy ci E74 / RRoD. Edytowane 4 października 2012 przez Darth Krizzo Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 25 października 2012 Opublikowano 25 października 2012 (edytowane) przeciez juz ma awarie, artefakty czy sieczka to juz awaria tak nie bedzie uzywal tej konsoli wiec na co ma czekac i po co tego tak uzywac... na pewno to nie naped, i niestety Twoje obawy ze cos gorszego mozna tylko potwierdzic... co do zasilacza, zasilacz nie ma nic z tym wspolnego, to ze glosno zasilacz chodzi to znaczy tylko ze sie nagrzal, i czujnik temp. poprostu zalaczyl na wyzsze obroty jak sie gra i nic sie nie dzieje to najczesciej nikt nie zwraca na to uwagi, a jak CI teraz cos padlo to szukasz przyczyny i zwracasz na wszystko uwage wylacz konsole, odczekaj az ostygnie i nie ma prawa zasilacz glosno chodzic bo nie jest w zaden sposob polaczony z systemem awarii w konsoli, czyli ta sieczka na ekranie... Edytowane 25 października 2012 przez Juchy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi