gmeru 297 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 (edytowane) W nowym numerze Extrema, Dżujo wspomina o targach IFA i przyszłości m.in 4K. Jak można się domyśleć przyszły rok to zapewne zapowiedź nowych konsol a co za tym idzie 4K.... fakt: drogie, mało filmów itd. Ale mniejsza o to. Nowe idzie i czy tego chcemy czy nie najbliższe lata to właśnie kolejna rewolucja czyli 4K. Pierwsza zajawka z mojej strony na rozbudzenie wyobraźni Więcej wkrótce. A sam TV będzie można od piątku wypróbować na spokojnie w Arkadii w Warszawie w Sony Store (w tej części EU tylko Polska została wytypowana więc niecodzienna okazja). A jak ktoś chce... można kupić haha. O cenie lepiej nie mówić Edytowane 4 października 2012 przez -gmeru- 2 Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 84 cale? Do tego tv trzeba specjalny pokój wybudować, albo jak ktoś ma garaż, to tam będzie dobre miejsce. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 to jaka ta cena? :> Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 4 października 2012 Autor Opublikowano 4 października 2012 (edytowane) W sumie się ustala.. ale... to będzie... na pewno ponad stówkę O____________o więc umówmy się: zobaczmy co Nas czeka już teraz. Ale z zakupem może się wstrzymać hehe ; ) No właśnie... fajne pudło ; ) We 4 trzeba było stawiać... Edytowane 4 października 2012 przez -gmeru- Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 chyba bałbym sie to powiesić na scianie... ma to jakies uchwyty? Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 4 października 2012 Autor Opublikowano 4 października 2012 (edytowane) Da się ale.... też bym się bał. Są dwie stopy: niska i taka żeby stał. W instrukcji jest napisane, że należy oglądać z odległości 158 cm. I trzeba przyznać: jak coś jest w 4K to z tej odległości jest mistrz. Wszystko ostre jak brzytwa. Głównie chodzi o filmy gdzie z takiej odległości można by się spodziewać pixelozy. A tutaj totalny szok. Żyleta. Jeszcze parę fajnych zdjęć: Edytowane 4 października 2012 przez -gmeru- Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Chwilowo będzie w tej Arkadii czy to tak na dłużej? Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 4 października 2012 Autor Opublikowano 4 października 2012 (edytowane) Już cały czas. Będzie można też pograć w GT5 w simul view (czy dual gaming view bo są różne określenia - pisałem o tym swego czasu w numerze). Niby nic nowego ale... ten telewizor ma pasywne 3D (notabene pierwsze na świecie Full HD na każde oko dzięki 4K). Zachowano w końcu normalny format samochodów itd i nie ma nawet grama przenikania obrazu od drugiego gracza. Mistrz. Excel;) Edytowane 4 października 2012 przez -gmeru- Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 4 października 2012 Opublikowano 4 października 2012 Za jakieś 5, 6 lat może będzie w rozsądnej cenie. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Już cały czas. Będzie można też pograć w GT5 w simul view (czy dual gaming view bo są różne określenia - pisałem o tym swego czasu w numerze). Niby nic nowego ale... ten telewizor ma pasywne 3D (notabene pierwsze na świecie Full HD na każde oko dzięki 4K). Zachowano w końcu normalny format samochodów itd i nie ma nawet grama przenikania obrazu od drugiego gracza. Mistrz. Excel;) No excel pokazuje wszystko :-D Ale 82 cale? 52 to kolos nie do ogarniecia dla mnie a tu to juz niewiadomo co z tym zrobic. Cytuj
Hipolos 23 Opublikowano 8 października 2012 Opublikowano 8 października 2012 Trza się w kolejce ustawic co by nie wykupili. Cytuj
Mamgo 0 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 (edytowane) Idealny na nadchodzącą zimę Przez chwile byłem dumny z mojego ostatniego zakupu jakim był samsung UE40ES3800, lecz patrząc na tego konsura można wpaść w kompleksy. Dobry telewizor 3D teraz kosztuje pewnie minimum 3k pln Edytowane 9 października 2012 przez Mamgo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi