Skocz do zawartości

SimCity (2013)

Kazuun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Eee, są obrazki jakies etc? Ostatnio jak pamiętam to na Origin było trochę tekstu i tyle....

Jakieś siakieś kryjówki bohaterów tez czy inne niepotrzebne badziewia :P

Edytowane przez Kazuun
Opublikowano

Eee, są obrazki jakies etc? Ostatnio jak pamiętam to na Origin było trochę tekstu i tyle....

Jakieś siakieś kryjówki bohaterów tez czy inne niepotrzebne badziewia :P

obrazki sa ukryte pod takimi pytajnikami.

Nie chca aby ludzie sie dowidzieli co dostaja xD

Opublikowano

Panowie wiecie moze czy rozmiar terenu w becie to maks jaki bedzie w podstawce?czy bedziemy jakos mogli laczyc tereny obok?

Opublikowano

Co znaczy "teren w becie"? BO nie wiem co odpowiedzieć...

chyba chodzi mu o to czy miasto ma sie zmiescic na tym segmencie co jest w becie

czy bedzie mozna polaczyc np 3 segmenty w jeden i zarzadzac nimi przez przelaczania sie.

tak to rozumiem

Dokladnie o to chodzi.

Opublikowano

Miejsce pod rozbudowę miasta, z angielskiego 'tile', będzie takie jak w becie. Jedynie możesz zbudowac kilka mniejszych miast które będa się uzupełniały na drodze handlu itp.

Dev tłumaczył to faktem, ze jak by dali większe spoty pod miasta to by gra ludziom na słabych kompach nie chodziła.

Linkowałem artykuł o tym na poprzedniej stronie.

Bullshiet jak stąd do Australi, if you ask me.

Opublikowano

No ok, rozumiem.

Ale czemu zaraz nakłądac limit na grę samą w sobie? Masz słąbszego kompa, dajesz detale na mniej. Masz bestię, odpalasz ful i masz mase przestrzeni. Totalnie nie trafia do mnie ich argument.

Opublikowano

W ogóle bardzo się cieszę że nowe SimCity na Maczka wychodzi :) Bo już myślałem że nie będę mógł zagrać :) Szkoda że bety nie ma...

http://www.ea.com/ne...arriving-on-mac

Nie ciesz sie,bo simcity mialo wyjsce na mac w tym samym czasie a teraz jest TBA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Całkiem fajna gierka ale wydaje mi się nieco nużąca. Najciekawszy jest początek. Akurat jak beta się wyłączyła po godzinie to chciałem przestać grać :) Jaki podatek ustawiliście w swoim mieście? Bo jak zwiększałem powyżej 10 to już było niezadowolenie że za dużo. To co my Polacy mamy powiedzieć :D

Edytowane przez Dobos
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Keye.pl rozsyla juz klucze. 

edit: no i ch.uj ze wysyla jak i tak grac bedzie mozna dopiero siodmego ;[ a juz sie jaralem, ze sobie jutro pogram

Edytowane przez Qvstra