Gość Albert Wesker Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Tak wygląda owa lista 1. Metal Gear Solid 2. Final Fantasy VII 3. Tekken 3 4. Uncharted 2: Among Thieves 5. God of War III 6. GTA: San Andreas 7. Red Dead Redemption 8. God of War II 9. Uncharted 3: Oszustwo Drake'a 10. Resident Evil 4 11. Metal Gear Solid 3: Snake Eater 12. Grand Theft Auto: Vice City 13. Crash Team Racing 14. Grand Theft Auto 4 15. Grand Theft Auto III Aż żal komentować. God of War 3? Uncharted 3? SERIO? OMG... Ja wiem, że w Polsce konsola = Playstation, ale postawienie wyżej Uncharted 3 od Metroid Prime, KotORa, Zeldy: Wind Wakera i chyba z 20 innych tytułów jest poniżej krytyki 4 2 Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Crash Team Racing mnie najbardziej zaskoczył na tej liście Dobra giera Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 GTAIII/IV/ GoW3 na liście nie mam pytańXD Pewnie połowę głosów oddała gimbaza, która z gierkami ma do czynienia dopiero od paru lat XD Brak Okami to też niezły śmiech na sali. No ale tam nie strzelają,krwi nie ma i w ogóle za mało epic shit in this ja... 3/4 listy to same Unchartedy i GTA takie rankingi to niezła pomyłka i ten tylko to potwierdza. Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 (edytowane) Wiadomo ze 90% ludzi oddalo glos na cos biezacego i ewentualnie na tytul na ktory nie wypada nie zaglosowac, typu MGS czy FF7, mimo ze pewnie nawet w to nie grali. A ty sie doszukujesz jakis zeld. W ciagu 15 lat wyszlo strzelam najmniej 50 tytulow ktorego mogly by zastapic 10 z tej listy bez problemu. Pozwalanie gimberiadzie glosowac w takich ankietach wlasnie prowadzi do takich wynikow. Pewnie połowę głosów oddała gimbaza, która z gierkami ma do czynienia dopiero od paru lat XD wlasnie xd Edytowane 6 października 2012 przez MichAelis Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Sam z tej listy głosowałem tylko na FF7, RE4 i Uncharted 2. ;] Cytuj
Karas 433 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Ale o co ta spina ? Lista jakich pełno , najlepiej przeczytać i zapomnieć (przynajmniej wiecie na co głosuje "gimbaza"). Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Lista największego polskiego pisma konsolowego =/= jakakolwiek inna lista. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Ale weź też pod uwagę, że i sam wybór gier był mocno ograniczony tylko do tego co zbierało w PE oceny 9+ i wyżej. Cytuj
Duki 105 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Tak patrzę na listę i mam wrażenie, że większość osób, które głosowały mają chyba po 13 lat i dostały w prezencie plejstejszyn 3 w pakiecie z unczarted od rodziców, za zdanie do gimnazjum. Ot, skąd te wyniki. Ale to jeszcze nic, ja się pytam, gdzie jest Kilzon?? Cytuj
QstomPL 83 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 A gdzie w ogóle się na to głosowała i skąd to wziąłeś? Sam chętnie bym zagłosował lubię takie rzeczy : / Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Na PPE było głosowanie w połowie września. Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 No smutno mi, że nie znalazł się ani jeden Marian. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 (edytowane) Mnie to w ogole nie dziwi. W tym kraju 50 (100, 200?) razy wiecej ludzi slucha disco polo niz Mozarta, a ppe.pl jest konsolowym disco relaxem. Tyle w temacie. Edytowane 6 października 2012 przez Dave Czezky Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 (edytowane) Mnie to w ogole nie dziwi. W tym kraju 50 (100, 200?) razy wiecej ludzi slucha disco polo niz Mozarta, a ppe.pl jest konsolowym disco relaxem. Tyle w temacie. I tym oto podsumowaniem można zakończyć temat. Choć z drugiej strony, PS3site chyba jednak jest jeszcze bardziej disco relaxem XD Edytowane 6 października 2012 przez Paliodor Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Uncharted 2 i 3 dostały się do 15 a taka zasłużona seria jak Gran Turismo czy Forza nie? śmiech ;] Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Nie wiem skąd te żale, w topie są gierki na które ta wasza gimbaza się wyrzygała (FF VII czy MGS 1), jest też poczciwy CTR. Ot gry przede wszystkim mainstreamowe, w które zagrało najwięcej ludzi. Jasne brakuje Chrono Crossa, Zeldy, Metroida, czy Conkera. Sądzę jednak, że u nas te serie są mniej popularne. Mnie dziwi i smuci brak Soul Reavera, Gran Turismo i Wipeouta 2048 i bo myślałem że te gry lepiej się u nas miały. To że Polska to kraj Playstation, to chyba każdy wie. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 To nie żale tylko zdziwienie. Osobiście chciałbym poznać ludzi głosujących na God of War 3, albo Uncharted 3 ponad Okami, Zeldą Wind Waker, Metroid Prime, czy Super Mario Galaxy i spytać czym się kierowali 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 (edytowane) Myślę, że przede wszystkim zagrali. Zresztą niedawno nawet hejterzy Sony w CW z tych co w GoW 3 i U3 nie zagrali, robili wręcz gorszych ludzi. Ludzie więc sobie do serca wzięli, no i masz Edytowane 6 października 2012 przez Mendrek Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 crash team racing powinno byc w top 3 Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Ja bym nie brał udziału w ankiecie jeżeli byłyby tam pozycje, których nie znam Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 I wtedy udział wzięłyby 4 osoby. Ech, jaki Ty romantyczny Albercie Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 I tu nasuwa się pytanie o celowość robienia takiej ankiety Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Niemniej tak czy owak można z niej wyciągnąć info w co grają czytelnicy PE i PPE (czyli głównie Polacy), i jakie gry sobie cenią. Tyle Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 A raczej, że czytelnicy PPE są bezguściami zakochanymi w jednej słusznej firmie 1 1 Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Geeeeezu, narzekasz bo Twoje ulubione gierki się nie załapały. Co Ty, jakaś wyrocznia gustów? Zresztą nazywając ludzi bezguściami którzy dali MGS czy RDR w stawce, to chyba sie zagalopowałeś. Tak Cię boli dominacja Sony, czy co? Przecież wszystkie gry w top 15 to killery. Wyluzuj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi