Opublikowano 6 października 201212 l Kevin Spacey? David Fincher? O (pipi)a, jak na serial to takie wielkie nazwiska raczej rzadko spotykane.
Opublikowano 6 października 201212 l Autor będzie bo to remake jednej z najlepszych politycznych mini-serii ever w dużej mierze czerpiącej z szekspirowskich historii o dochodzeniu do władzy po trupach.
Opublikowano 6 października 201212 l A Fincher nie mial krecic jakiegos serialu o seryjnych mordercach? kiedys byly takie ploty
Opublikowano 6 października 201212 l mial tez krecic ekranizacje Black Hole, ale tez jakos sie na to nie zanosi... <looka na tke>
Opublikowano 7 kwietnia 201311 l Ogląda ktoś to tutaj w ogóle? O_o Spokojnie sobie oglądam i jestem po 6 odcinku. Bardzo ciekawe kreacje, zwłaszcza Kevina. Z ep na ep jest coraz gorszy, ale potrzeba powiedzieć, że ma łeb na karku. Żona także ciekawa. Zoe, dziennikarka, sprzedaje się z każdy materiał. Do tego nieprzyzwoity rozmach. Edytowane 7 kwietnia 201311 l przez MajorZero64
Opublikowano 8 kwietnia 201311 l Cały widziałem, jeden z najlepszych seriali ostatnich kilku lat. Atmosfera zagęszcza się z każdym odcinkiem, świetny Spacey. Końcówka świetnie wymyślona, z jednej strony zamknięcie historii z drugiej furtka na drugi sezon który już zresztą chyba zsotał potwierdzony.
Opublikowano 9 kwietnia 201311 l Ja wciągałem jak kokę przez 3 dni po premierze, jeszcze bez napisów, tak mi się spodobał.
Opublikowano 15 kwietnia 201311 l Genialny serial. Świetna rola Spacey'ego, barwne postacie, rozmach. Szkoda że tylko 7ep [przypuszczałem że może ostatni będzie dłuższy], niemniej zostawili sobie bramki na następny sezon kampania Petera, staruch wiceprezydent z parciem na najwyższy stołek, romans Franka z Zoe Orientuje się ktoś czy będą kontynuować?
Opublikowano 15 kwietnia 201311 l Jest przecież 13 odc i będzie 2 sezon. Edytowane 15 kwietnia 201311 l przez Dandelion
Opublikowano 15 kwietnia 201311 l jezusmaria, nie wiem co mi się powaliło ale naprawdę myślałem że jest tylko siedem odc ;/
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l niewiele jest seriali, ktore oglądam wiecej niz raz. a juz absolutną rzadkością sa takie, które oglądałbym od poczatku natychmiast po skonczeniu sezonu. Tak bylo z HoC, Wspaniale dzielo!
Opublikowano 4 grudnia 201311 l 14.02.2014 edit: jest teaser 1# , zero spoilerow edit 2: Edytowane 4 grudnia 201311 l przez erix
Opublikowano 1 stycznia 201411 l Właśnie wciągnąłem ostatni ep i jaram się. Dobrze, że teraz tylko 6 tyg czekania na nowy sezon i można dalej oglądać :] Akcja w pierwszym nieźle się zagęszczała z odcinka na odcinek, ale po pierwszych naprawdę nie spodziewałem się, że to się potoczy w takim kierunku. Kto nie widział niech jak najszybciej nadrabia. Spacey miażdży jajca, ale to oczywista oczywistość, ale reszta postaci też niczego sobie. Żona bardzo interesująca, Zoe dobra dupera, gość co grał Russo też dobrze zagrany i do tego Rachel, która na początku nie zapowiada się na tak ważną postać w całej układance, nomen omen- domu z kart, jaką naprawdę jest. Ekstra.
Opublikowano 4 lutego 201411 l Bedzie sezon 3 A Netflix rep confirms to The Hollywood Reporter that House of Cards has received an early renewal, and production is set to begin soon. House of Cards was originally packaged as a two-season pick-up, though all parties have spoken optimistically about the show running longer. http://www.spoilertv.com/2014/02/house-of-cards-renewed-by-netflix-for.html
Opublikowano 14 lutego 201411 l Drugi sezon (13 odcinków) w calości już dostępny. Z niedogodności: chińskie napisy na początku i na końcu odcinka + napis "tv-soho" w jednym z rogów przez caly odcinek.
Opublikowano 14 lutego 201411 l nie ma jeszcze porzednego scenowego releasu , czekam z hu.jem w rece opener sezonu zloto podobno
Opublikowano 14 lutego 201411 l Autor zaczęło się mocno, teraz dylemat czy naku,rwiać maraton czy dawkować sobie po trochę .