firana140 622 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 strasznie zawodzi nowy sezon -frank prawie nie gada do kamery i nie uzywa podwojnego stukniecia (chyba ani razu przez caly sezon) -wszystkie haki z sezonu 1 i 2 w ogole zapomniane, ten dziennikarz zamkniety w 2 sezonie nawet raz nie wspomniany -rachel i stamper nuda jak flaki z olejem, i to jak pani doktor powiedziala stamperowi ze ze wzgledu na nalogi w przeszlosci nie przepisze mu lekow, od razu red alert - stamper zacznie pic -caly motyw z rosja zdegradowany do parady gejow i pussy riot, cala scena w celi popelina -claire "chce wszystkiego bo jak nie to foch" underwood, lubilem jej postac w s1 i 2 a tutaj przez caly prawie sezon tragicznie wku,rwiala "frank nie mam doswiadczenia ale chce stanowisko jako ambasador" "frank wyslij zolnierzy" "frank wszyscy nienawidza mnie jako ambasadora, doprowadz ich do porzadku" "frank pracowales nad dilem z ruskimi tak ciezko ale gej powiesil sie na moim szaliczku sry :<" "frank a co jesli przegramy :<" -mendoza zniknal z odcinka na odcinek i dostalismy 2 zdania wytlumaczenia generalnie za malo cukru w cukrze, w s1 i 2 pelno bylo ciekawych scen, intryg, tutaj mamy tylko amworks, gejow i claire, zamiast zredukowac jej pozycje po tym jak spi,erdolila uklad z ruskimi, wladowali jej jeszcze wiecej doslownie do ostatniej sceny 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Gdzieś to można w TV oglądnąć w sensie canal+ czy hbo ? Cytuj
Lati 23 Opublikowano 1 marca 2015 Opublikowano 1 marca 2015 Na razie jest tylko w Seriale+ na VOD NC+, ale pewnie za jakiś czas będzie na Ale Kino. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Pierwsze dwa odcinki 3 sezonu za mną Pierwsza scena miała być chyba szokująca, a osiągnięto niezamierzony efekt komiczny. Serio przesadzają z tym boostowaniem madafakerskości Underwooda. Co następne, ujeżdżanie niedźwiedzia jak Putin ? Trochę beka, że jednak Stamper żyje , chociaż z drugiej strony to chyba najciekawsza postać w serialu, więc jako równoważnik do wątków politycznych niech sobie będzie. Na plus przemowa Francisa do narodu. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 9 marca 2015 Opublikowano 9 marca 2015 No oglądam też, jestem na trzecim odcinku nowego sezonu. Pierwszy faktycznie jakiś słabszy, problemy alkoholowo/rehabilitacyjne Douga zbytnio nikogo. Potem już lepiej, fajnie że Frankowi nonstop kłody pod nogi rzucają żeby nie było zbytniej sielanki na stanowisku głowy świata. A prezydent Viktor Pietrov to w realu wiecie czyim starszym bratem jest? 4 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 11 marca 2015 Opublikowano 11 marca 2015 Jeszcze w zeszły tygodniu elegancko oglądałem sobie web hd z lektorkiem na cda.pl. Po weekendowej przerwie się okazuje że już nigdzie serialu nie ma.xd Netflix mocno zadziałał i pozostaje tylko torrencik. ;/ Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 11 marca 2015 Opublikowano 11 marca 2015 Dzięki za tipa, btw super seria. Polecam każdemu Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 13 marca 2015 Opublikowano 13 marca 2015 Ogółem sezon sporo słabszy od fantastycznych dwóch poprzednich. Scenarzyści porwali się na zbyt dużą ilość tematów/wątków. Zabrakło jakichś mocny akcji przez co sezon jest rozwleczony. Dopiero ostatnie trzy odcinki pokazują pazur. Szkoda że Frank już tak często nie zwraca się do widzów. Clair srair i america works aż do porzygu. Wątek Douga dość przewidywalny choć finał mnie zaskoczył. Bardzo dobry motyw z Rosjanami, zwłaszcza prezydent Petrov. Szkoda że tak szybko zakończyli ten wątek. Wątek prawyborów tez bez szału. Także tego. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 w ogóle wydaje mi się, że po prostu dochodzenie do władzy jest po prostu bardziej fascynujące niż jej utrzymywanie. Frank do bólu skuwi,el szedł po trupach. Motyw w ze zwracaniem się do widzów wymyslili autorzy po przeczytaniu całego scenariusza, bo uznali, że tak złej postaci nie polubią widzowie. Ostatnia seria niby dalej to samo, ale brakuje mi już tych s(pipi)i,elskich emocji i gadania Franka. poziom dalej wporzadku, ale dla mie to już nie to. Jestem w połowie sezonu. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Ten sezon jest bardziej o relacjach między Frankiem i Claire + Doug, prawybory i wątek z Petrovem są tylko tłem do całej historii. W drugiej części sezonu występuje syndrom jeszcze jednego odcinka więc jest dobrze. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 4 kwietnia 2015 Opublikowano 4 kwietnia 2015 macie jakieś dobre źródło do zassania serialu ? na zatoce i kickassie jakieś zdesynchronizowane wersje tylko latają. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 5 kwietnia 2015 Opublikowano 5 kwietnia 2015 od 2HD tez jest out of sync ? Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 maja 2015 Opublikowano 1 maja 2015 Spoilery Dobrnąłem do końca sezonu. Panie, czego tu nie ma. Pussy riot, geje, Putin, Claire prosto z tematu "czy baby są głupie", autor piszący wszystko tylko nie to, co zamówił prezydent USA, Doug jako kulawy james bond i hitman w jednym. Fantazji scenarzystom nie brakowało. I teraz Underwood musi kupić kota Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 2 maja 2015 Opublikowano 2 maja 2015 Ten sezon trochę dostał po (pipi)e za to, że jest tak naprawdę preludium do sezonu 4 i zamiast zakończyć się kolejnym sukcesem w karierze Franka to dostaliśmy duży cliffhanger. Liczę, że 4 będzie ostatnim sezonem, bo formuła się trochę wypala i nie widzę tu sensownych zadatków na pchanie serii na siłę w kolejne sezony po 2016. Wątek Clair-Frank nie był zły, ale po prostu przewidywalny, bo każdy w miarę rozgarnięty widz wiedział, że iluzja równości między obojgiem (pipi)nie na cyce jak Frank zostanie prezydentem i Clair nie będzie mogła pogodzić się z rolą "dodatku". Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 4 maja 2015 Opublikowano 4 maja 2015 wymyslilem... dobrze by bylo jakby wyszlo ze underwood ma cala akcje z claire zaplanowana i po prostu uznal ja jako liability i chce sie jej pozbyc... jakby nie bylo to claire przyprawia go o najwiekszy bol glowy od sezonu 1 Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 16 grudnia 2015 Opublikowano 16 grudnia 2015 http://youtu.be/Se44ed4KBMA Ameryko, dopiero zacząłem 1 Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 18 grudnia 2015 Opublikowano 18 grudnia 2015 Bardzo dobry ten serial, ale też przytłaczający. Nie pamiętam kiedy widziałem na ekranie tyle nienawiści i zimna - żeby nie powiedzieć zła, kiedy tak bardzo chciałem żeby głównemu bohaterowi powinęła się noga. Niemniej całość wciąga, a o jakości nich świadczy fakt, że nawet prezydent USA znalazł czas na jego oglądanie. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 29 stycznia 2016 Opublikowano 29 stycznia 2016 http://screenrant.com/house-of-cards-season-5-netflix-beau-willimon/ Będzie 5 sezon a twórca nowej wersji serialu odchodzi ze stołka. Nie podoba mnie się to. Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 Oby było na polskim Netflixie Cytuj
MichAelis 5 621 Opublikowano 11 lutego 2016 Opublikowano 11 lutego 2016 Nie będzie, ale kino ma licencje Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Coś czuję, że jutro dostaniemy 4 sezon HoC na Netflixie Obczajcie polski dubbing w HoC Dla mnie dubbing tylko w bajkach Edytowane 3 marca 2016 przez Malibu Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 (edytowane) Patrząc na to co oferuje polski Netflix (czyli plują nam w twarz, a my się cieszymy), to fajnie by było gdyby to była prawda. Byłby juz drugi powód po drugim sezonie DD, aby przedłużyć subskrypcje. Edytowane 3 marca 2016 przez YETI Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 3 marca 2016 Opublikowano 3 marca 2016 Lektor zabija film/serial, o dubbingu nie wspominajac. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi