Opublikowano 3 marca 20169 l Ja bym się na napisy pl w HoCnie napalał. Ostatnio Netflix wrzucił nowy serial Love, bez lektora / napisów pl. Ciekawe jak będzie z nowym Daredevilem, jak też oleją napisy pl to w pizdu z ich subskrypcją, wracam do hbo go.
Opublikowano 4 marca 20169 l Dziś pojawiły się wszystkie sezony na Netflixie, oczywiście bez napisów i lektora.
Opublikowano 5 marca 20169 l Mam już 6 odcinków i pewnie niedługo seans 4ego sezonu. Liczę na intrygi na najwyższym poziomie i Franka palącego papierosy w nocy przy oknie.
Opublikowano 6 marca 20169 l Co za fantastyczny sezon Najlepsza rzecz jaka przytrafiła się temu serialowi od 1 sezonu. 2 połowa sezonu i końcówka to stare House of Cards w najczystszej postaci
Opublikowano 7 marca 20169 l Początek dobry, czwarty odcinek petarda, potem GOTY. Jeszcze mi trzy odcinki zostały, dużo lepszy sezon od poprzedniego.
Opublikowano 7 marca 20169 l Jestem na początku 5ego odcinka. Poprzedni faktycznie niezły kop w jaja, nie spodziewałem się w sumie takiego obrotu sytuacji. 3ci sezon był dobry, ale ten jakoś ogląda się z dużo większym zainteresowaniem. Mam nadzieję, że pomimo śmierci Lucasa Goodwina przeszłość i tak dopadnie Franka.
Opublikowano 7 marca 20169 l Sezon zmasakrował! Trójeczka była słabiutka, ale w czwartym sezonie Frank wrócił na pełnej k.rwie. Właśnie skończyłem oglądać. Jak tu teraz czekać cały rok...
Opublikowano 18 marca 20169 l przylaczam sie do zachwytow, masakra. druga polowa sezonu juz absolutnie na najpelniejszej z ku.rew a ostatnia scena to juz w ogole opad szczeki
Opublikowano 19 marca 20169 l Podbijam bo sezon na pełnej kur/wie. kilka rzeczy mnie zastanowiło po finale - ten kryzys paliwowy, pyk jest, pyk nie ma xD - po co Stamper pcha się w jakieś rakowe związki, niby taki opanowany i skalkulowany - Durant za łatwo uległa Frankowi a mogła mu tak dowalić - myślałem że Frank zamorduje tego dziennikarzynę ogółem fantastycznie że ten serial jest tak aktualnie na czasie WE MADE TERROR
Opublikowano 17 lipca 20168 l Potwierdzam, sezon goty Wróciło napięcie i chęć oglądania znane z pierwszego sezonu i może jeszcze połówki drugiego. Potem niestety był dość mocny zjazd formy z punktem krytycznym w silnie przynudzającym 3. sezonie. Szczęśliwie teraz serial wrócił na właściwe tory i oby tak zostało.Przeszłość z pewnością prędzej czy później dopadnie Franka i Claire. Przewiduję iście makbetowy finał. Już teraz troszkę zaczynają przypominać małżeństwo bezwzględnych psychopatów. Edytowane 17 lipca 20168 l przez Frantik