Gość Orzeszek Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 zaczynam 5 odcinek o ja (pipi)ix co sie tam dzieje w końcu underwood częściej zwraca się do widza, bliżej do pierwszych sezonów formułą <3 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Wczoraj skończyłem 5 odcinek, serial nadal trzyma bardzo wysoki poziom, ale spodziewałem się że cała historia pójdzie trochę w inną strone. Czuje jednak, że w drugiej połowie serialu będzie jakiś twist i coś musi być z wojną. I nadal ładnie wszystkim tam manipulują! Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 (edytowane) no jestem przy 10tym odcinku i imo już troche z realnego political fiction robi sie trochę absurdalnie. uwaga spoiler: przegrać wybory bo sie zwyzywało pilotów, no jakoś do mnie to nie przemawia no i ten wątek z śledztwem dziennikarskim który do 10tego odcinka 5 sezonu jest na tym samym etapie co na początku 3ciego sezonu ;/ tylko twarze sie zmieniają i wałkują te same poszlaki i dowody by odbić się od ściany "tym nic sie nie udowodni" nadal dobrze sie to ogląda, nadal bawi burzenie 4 ściany, pani underwood ewoluuje z odcinka na odcinek i wydaje się już ciekawszą postacią od franka w tym momencie, wiecej jej czasu poświęca serial. Co mi nie pasuje no to oczywiście główna "intryga" underwooda troche absurdalna jest zbyt "tania" jak na takiego gracza jak FU dobra XD co sie odjaniepawliło w 10tym odcinku Edytowane 1 czerwca 2017 przez Orzeszek Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 ladnie doje.bali zakonczeniem. to w sumie troche problem z netflixem. czekasz rok po cliffhangerze, sezon peka w dwa dni i znow czekasz rok. fajnie, ze wciaz maja pomysly na fabule i motywacje bohaterow. sezon ogolnie bardzo dobry, dosc rowny poziom + maly minusik za kilka (moim zdaniem) przegiec. ostatnie kilka minut super. zepchniecie durant ze schodow, jakies takie wymuszone i proste. obudzi sie ze spiaczki i co? Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 obejrzałem wczoraj pierwszy odcinek nowego sezonu i dla mnie to o wiele słabsze od poprzednich sezonów. Będę oglądał dalej ale na razie nie rozumiem zachwytów. Dla mnie czuć wyraźnie zmęczenie materiału Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 (edytowane) Obejrzał pierwszy odcinek i od razu pisze, że słabszy od poprzednich sezonów. Jak możesz rozumieć zachwyty jak NIC nie widziałeś? Edytowane 2 czerwca 2017 przez sprite Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 (edytowane) Ok ale wcześniejsze sezony po pierwszym odcinku zachęcały do poznania a tutaj po obejrzeniu pierwszego odcinka przerzucilismy się na twin peaks :D a dzisiaj pewnie wieczorem obejrzymy mad mena :) Edytowane 2 czerwca 2017 przez blantman Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 (edytowane) no ok zapomniałem coś napisać o HoC xd sezon machnąłem w 3 dni, imo lepszy od czwartego, w pigule: plusy czwarta ściana wróciła (z niespodzianką xd) trzyma w napięciu cały czas, syndrom jeszcze jednego odcinka trzyma poziom poprzednich sezonów minusy boję się w jakim kierunku pójdzie serial już teraz trochę takie odważne zagrania stosują i trochę to tanie, uwaga spoilery z 5tego sezonu Plan underwooda na wygranie wyborów ogranicza się do stworzenia sytuacji patowej a o wyniku zadecydował jeden stan podzielony 50/50 głosami jak to Francis określił to "rzut monetą" no imo to nie w stylu francisa ;/ zbyt yolo by cała kampania opierała się na farcie, co i tak jest bez sensu bo wygraną zdobywa przez wyciągnięcie taśmy konkurenta jak drze morde na pilota, co tez jest imo dziwne ;/ potem zaczyna się robić gra o tron, trupów więcej niz przez wszystkie sezony, ktoś nie jest wygodny? kill him! w szczególności mi to sie nie klei do całości bo wybuchło szambo związane z zabójstwem zoe i tej kurtyzany Stumpera. W szczególności first blood clair sie nie klei, dziwne, że tamten gościu co współpracował z conwayami zajął sie zwłokami, przecież to prosi się o szantaz dobrze ze juz zakończyli wątek zoe bo to już do niczego nie prowadziło, doug wziął to na klate i mam nadzieje, że już nie będzie dociekania do "prawdziwej prawdy" Finał fajny aczkolwiek ten z 4tego sezonu bardziej mi sie podobał nadal bardzo fajny serial daje 8/10 za 5 sezon Edytowane 8 czerwca 2017 przez Orzeszek Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 No jestem świeżo po. Tylu i nie strzelałem przy żadnym serialu już dawno. Początek sezonu dobry, potem akcja się zacieśnia, a od 10 odcinka to już kopara przy podłodze do samego końca. Z kim w końcu jest ta Davis? Ona wiedziała na koniec, że Claire zabiła Toma? Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 8 czerwca 2017 Opublikowano 8 czerwca 2017 Dobry sezon, ale ten intrygi to już coraz grubszymi nićmi szyte. Do tego sztucznie przeciągane wydarzenia związane z wyborami prezydenckimi (do bodajże 7ego odcinka to trwało) i jeszcze cyrki z tym związane. Końcowe 3 odcinki najlepsze. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 15 czerwca 2017 Opublikowano 15 czerwca 2017 Tymczasem jakby tego było mało, nasz Frank sprawił sobie własną Cathy 5 Cytuj
katib 41 Opublikowano 23 czerwca 2017 Opublikowano 23 czerwca 2017 5.sezon dostaje zadyszki, nie ma już tego zaskoczenia, napięcia. Frank jak zawsze super, świetna postać Ushera, to na plus. Jak to się jednak nie skończy na 6. sezonie, to HoC skończy jak Losty. Scenarzyści zamotają się na amen Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 Lece juz polowe ostatniego sezonu. Naginam wszystkie i juz wiem ze znow na dluzszy czas nic nie bedzie takie samo. :( Mistrzunio. Cytuj
Gość Opublikowano 15 lipca 2017 Opublikowano 15 lipca 2017 tamten gościu co współpracował z conwayami zajął sie zwłokami, przecież to prosi się o szantaz No, a nie poszedł już lekki szantaż przy zasugerowaniu siebie na wiceprezydenta? Dłużył mi się ten sezon i zmęczenie materiału dość szybko wystąpiło ale ostatnie 3 odcinki uratowały całość i następny sezon też zobaczę chociaż już bez takiej podjarki jak przy startowaniu z piątym. (Wdech) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 lipca 2017 Opublikowano 16 lipca 2017 tamten gościu co współpracował z conwayami zajął sie zwłokami, przecież to prosi się o szantaz No, a nie poszedł już lekki szantaż przy zasugerowaniu siebie na wiceprezydenta? Dłużył mi się ten sezon i zmęczenie materiału dość szybko wystąpiło ale ostatnie 3 odcinki uratowały całość i następny sezon też zobaczę chociaż już bez takiej podjarki jak przy startowaniu z piątym. (Wdech) Mam identyczn odczucia z tym, ze za najlepsze odcinki uważam te, gdzie zaczęły reżyserować Holland i Wright czyli ostatnie 4. ;) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 lipca 2017 Opublikowano 16 lipca 2017 Oceniam calosc i fakt ostatni sezon ciut slabszy od poprzednich ale bawilem sie przednio. Kevin to mistrzu. A obraz w UHD robi niezle wrazenie. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Kevin Spacey: "Byłem w związkach z kobietami i mężczyznami. Wybrałem życie jako GEJ" http://www.pudelek.pl/artykul/119426/kevin_spacey_bylem_w_zwiazkach_z_kobietami_i_mezczyznami_wybralem_zycie_jako_gej/?src01=6a4c8&src02=facebook_pudelek niesamowity facet Edytowane 30 października 2017 przez maciucha Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Dobry sposób by przykryć oskarżenie o molestowanie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) Kevin Spacey: "Byłem w związkach z kobietami i mężczyznami. Wybrałem życie jako GEJ" http://www.pudelek.pl/artykul/119426/kevin_spacey_bylem_w_zwiazkach_z_kobietami_i_mezczyznami_wybralem_zycie_jako_gej/?src01=6a4c8&src02=facebook_pudelek niesamowity facet Ale to że jest oskarżany o pedofilię ci nie przeszkadza ? Edytowane 30 października 2017 przez SG1-ZIELU Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Szósty sezon będzie ostatnim. Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 30 października 2017 Opublikowano 30 października 2017 Najwyższy czas, niezależnie od afery z K.Spacey. Dla mnie już 5. sezon zdradzał poważne oznaki zmęczenia materiału, ciągnięcie tego dłużej mogłoby być niestrawne. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 (edytowane) 6 sezon będzie ostatni :( Będą spin-offy https://screenrant.com/house-of-cards-spinoffs-netflix/ Edytowane 31 października 2017 przez sprite Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Żeby uściślić, to pracują nad paroma spin-offami, ale to nie znaczy, że będzie ich więcej. Twórcy 'Gry o tron' pracują obecnie nad 4 lub nawet 5 spin-offami, dla przykładu. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 października 2017 Opublikowano 31 października 2017 Kevin Spacey: "Byłem w związkach z kobietami i mężczyznami. Wybrałem życie jako GEJ" http://www.pudelek.pl/artykul/119426/kevin_spacey_bylem_w_zwiazkach_z_kobietami_i_mezczyznami_wybralem_zycie_jako_gej/?src01=6a4c8&src02=facebook_pudelek niesamowity facet Ale to że jest oskarżany o pedofilię ci nie przeszkadza ? A był już proces? Poza tym 14 lat i pedofilia xD. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi