Opublikowano 5 grudnia 20177 l 11 godzin temu, Masorz napisał: Skoro się od Kevina odcięli totalnie, to pewnie w pierwszym odcinku Claire zamówi zabójstwo Franka i odbędzie się to poza kadrem, lub z udziałem dublera Pewnie postąpią z nim w podobny sposób, jak Frank postąpił z Zoe
Opublikowano 31 stycznia 20187 l Wznowiono zdjęcia do 6. sezonu. Do obsady dołączyli Greg Kinnear i Diane Lane.
Opublikowano 31 stycznia 20187 l 6 sezon nikogo nie obchodzi, House of Cards ma 5 sezonów. Reszta to jakiś spin off co najwyżej.
Opublikowano 7 marca 20187 l W ogóle nie dostanie czasu antenowego, wspomną coś o jakimś więzieniu albo wypadku i ch.uj z nim. Ależ mam w(pipi)a na Netflix za tą kretyńską decyzję.
Opublikowano 5 lipca 20186 l Proste że tak. Chociażby żeby zobaczyć co z tego będzie, bo wątpię że bedzie gorzej niż w 3. sezonie.
Opublikowano 5 lipca 20186 l 22 minuty temu, Square napisał: Będziecie oglądać bez Kevina? Po co, skoro ten serial oglądało się dla Kevina?
Opublikowano 5 lipca 20186 l 13 minut temu, Bzduras napisał: Po co, skoro ten serial oglądało się dla Kevina? w punkt, bez Franka to już nie to samo.
Opublikowano 5 lipca 20186 l Choćby po to aby zobaczyć jak go usunęli z serialu, uśmiercili czy coś innego. wiadomo kiedy premiera?
Opublikowano 5 lipca 20186 l 52 minuty temu, Fanek napisał: Choćby po to aby zobaczyć jak go usunęli z serialu, uśmiercili czy coś innego Wolę przeczytać o tym jedno zdanie na forumku niż męczyć się z debilną decyzją włodarzy Netflixa przez cały sezon.
Opublikowano 5 lipca 20186 l A może to wszystko tylko taka zagrywka marketingowa, a finalnie okaże się, że jednak Frank będzie w serialu?
Opublikowano 5 lipca 20186 l Tez mam nadzieje na taki plot twist. Nawet taka zagrywka jak „wejście w cień” pod publiczkę, a potem robienie po swojemu wpisywało się formule serialu
Opublikowano 8 lipca 20186 l W dniu 5.07.2018 o 12:08, Square napisał: Będziecie oglądać bez Kevina? Wolałbym nie, ale ostatni sezon i sporo krótszy, to jakoś zniosę.