michal 558 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 ja zawsze gdy serial klasowy staram się poświęcić dzień, dwa na jego zaliczenie. Nerwowo nie wytrzymuję jak już jestem zaangażowany w postaci i historię a muszę czekać powiedzmy tydzień na nowy ep. Toż to gorsze katusze niż siedzenie w znienawidzonej robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 14 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 House of Cards 2013 S02E01 720p WEBRip x264-2HD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2014 cały odcinek tylko subtelne spojrzenia w stronę kamery, a pod koniec "nie bójcie się, nie zapomniałem o was". SHIT JUST GOT REAL. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2014 właśnie skończyłem. doje.bany sezon. polecam gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 20 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2014 Nikt oprócz teczki nie ogląd? Może nie ma takiego pierdo.lnięcia jak w pierwszym sezonie ale idą mocne polityczne strzały w ryj i ciągle nie dowierzam. Polecam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2014 Fakt. Nie ma już tego pie.rdolnięcia, ale i tak bawiłem się przednio. Rozwleczenie i ciągnięcie kilku wątków mnie wku.rwiało, ale koniec pokazał, że wszystkie były potrzebne. Netfliks, wy (pipi)y, dawać trzeci sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 20 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 lutego 2014 Ja dopiero na drugim odcinku. Frank nie może grać na konsoli, po co mu ta viceprezydentura? Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 21 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lutego 2014 fakt , nie ma takiego (pipi)niecia, bo pierwszy sezon to byla nowa jakosc. drugi sezon trzyma poziom , jest rownie zayebisty. scisla czolowka serialowa , a netflixowy kibicuje nie tylko z kolejnym sezonem ale ze wszystkim czego sie beda tykac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 22 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lutego 2014 Produkcja 3 sezonu opozniona: Season 3 of Netflix’s House Of Cards is holding off on beginning production until mid-June pending the outcome of two separate bills in the Maryland Legislature that would ensure another season of lucrative state tax breaks for the political drama. http://www.spoilertv.com/2014/02/house-of-cards-season-3-production.html Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 28 lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 lutego 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
D3komunizator 23 Opublikowano 31 marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2014 Chyba najlepszy serial ever, dok-ur-wiony pod kazdym mozliwym wzgledem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 kwietnia 2014 Moim zdaniem (pipi)nięcie w tym sezonie było konkretne. Pierwszy sączył się (co było uzasadnione), a w tym tempo znacznie podskoczyło. Były oczywiście pewne wątki, które powinny zostać inaczej rozwiązane ( śmierć dzifkom! ), Franek pewnie nawet w totka by wygrał itd., ale oglądało się przednio. Co ciekawe, chyba każdy odcinek był reżyserowany przez inną osobę, ale nie wpływało to specjalnie na odbiór ekranowych wydarzeń. Faktycznie pod względem formy jest to raczej standard (bezpieczny i pewny, co w przypadku serialu specjalną wadą nie jest), który ciągną naprawdę wyraziste kreacje głównych bohaterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 Ostatnio mi znajomy powiedział, że aby móc cieszyć się tym serialem, trzeba ogarniać podstawy polityki w ameryce. Prawda to? Czy można ogladać spokojnie będąc kompletnie zielonym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 Wypadałoby co nieco ogarniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2014 (edytowane) Tyle co zaslyszales z TV i newsow na przestrzeni lat spokojnie wystarczy. Ale faktycznie im wiecej wiedzy , tym wiecej smaczkow mozna wylapac ciekawych w fabule. Edytowane 30 kwietnia 2014 przez erix Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Ostatnio mi znajomy powiedział, że aby móc cieszyć się tym serialem, trzeba ogarniać podstawy polityki w ameryce. Prawda to? Czy można ogladać spokojnie będąc kompletnie zielonym? spacey co jakis czas lamie 4 sciane i opowiada o co chodzi, wiec spokojnie sie polapiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 1 maja 2014 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2014 Ja nie trawię polityki i się na niej nie znam, ale w odbiorze to nie przeszkadza. Muszę dodać, że serial jest wyborny, choć na początku ciężko było mi się wkręcić z powodu tego co napisałem na początku. No ale dobre 'kino' broni się samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) agnieszka holland wyreżyseruje kilka odcinków trzeciego sezonu. Edytowane 30 czerwca 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 1 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 grudnia 2014 Premiera 3 sezonu - 27 luty 2015 http://hatak.pl/artykuly/data-premiery-3-sezonu-house-of-cards Będzie kosa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) Właśnie obejrzałem finał drugiego sezonu i serial ląduje w moim TOP 3 ever. Nigdy nie byłem fanem filmów z amerykańską polityką w tle, więc tym bardziej do House of Cards podchodziłem jak do jeża. Jednak serial wciągnął mnie jak bagno, a kilka tekstów Franka będę jeszcze długo pamiętał. Jeśli ktoś jeszcze nie oglądał HoC to niech szybko włączy pierwszy epizod i chłonie brudne gierki Francisa i jego żoneczki. Na prawdę warto 9+/10 Edytowane 4 stycznia 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 szkoda, że serial jak to mówia nasi przyjaciele zza wielkiej wody przeskoczył rekina w pierwszym odcinku drugiego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 3 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2015 (edytowane) no to było bardzo naciągane to samo te bi motywy - chinol i trójkącik wiadomo kogo (fuj) Natomiast temat orientacji Prezydenta Walkera, był już fajnie i subtelnie przedstawiony. Podejrzewam, że nawet kilku osobom mógł umknąć ten fakt Edytowane 3 stycznia 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lati 23 Opublikowano 8 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 stycznia 2015 O ile chińczyka mogę jeszcze zrozumieć (w końcu różnego rodzaju perwersje w wyższych sferach nie powinny nikogo dziwić, prawda?), to ten drugi motyw faktycznie chyba niepotrzebny. Potrzebaowałem kilku chwil żeby się po nim pozbierać. A co do prezydenta, to sądziłem ,że uważnie oglądałem serial, ale chyba nie za bardzo, bo najwidoczniej mi to umknęło.... ^^' Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 9 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 stycznia 2015 (edytowane) O ile chińczyka mogę jeszcze zrozumieć (w końcu różnego rodzaju perwersje w wyższych sferach nie powinny nikogo dziwić, prawda?), to ten drugi motyw faktycznie chyba niepotrzebny. Potrzebaowałem kilku chwil żeby się po nim pozbierać. A co do prezydenta, to sądziłem ,że uważnie oglądałem serial, ale chyba nie za bardzo, bo najwidoczniej mi to umknęło.... ^^' było kilka scen które sugerowały, że prezydent jest ciepły.W finałowym odcinku, w trakcie kłótni Claire krzyknęła do Fraka - " uwiedź go!" ale mogę się mylić Edytowane 9 stycznia 2015 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lati 23 Opublikowano 10 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 stycznia 2015 Ja odniosłem wrażenie,że miała po prostu na myśli żeby wykupił się w jego łaski i sprawił żeby ten mu całkiem zaufał. Ale to jest chyba oznaką dobrej produkcji- można różnie ją interpretować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi