Malutki 5 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Tak jak w temacie. Zamieszamy tu informacje o grach ,które pojawią się w usłudze sieciowej BigN . Puddle officially confirmed for Wii U eShop - Coming from Neko- should be available at launch - Full HD/60FPS - can use motion controls for moving the puddle - off-tv play confirme - tips are displayed on the loading screen - every level has been reworked from the previous release - offers up a more even challenge when tackling the gold medal runs - online leaderboards - other control options are ZL-ZR Buttons, or the left stick http://www.youtube.com/watch?v=29Wg3PTvza8&feature=player_embedded Little Inferno Wii U teaser Mighty Switch Force HD coming to Wii U eShop, more Wii U/3DS projects in the works - aiming to be at launch- sprites being redrawn - game includes the 'bonus incident' DLC from eShop update - may include new content as well - new games separate from Mighty Switch Force HD in the planning phases for Wii U and 3DS - GamePad screen displays the Hooligan Tracker - play the game just on the Wii U GamePad, which will feature a shrunken-down Hooligan Tracker http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=180482 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 listopada 2012 Opublikowano 18 listopada 2012 (edytowane) Na eShop US wrzucili mase gier (zarówno tych od początku tworzonych jako gierki na sklepik oraz tych pudełkowych). Ceny gier retail to prawie zawsze 60$. U nas pewnie tyle w euro czyli ceny jak na PSN (czyli 220 zł na start). Mam nadzieje, że N zacznie robić jakies wieksze promocje (tak jak jest na innych platformach) bo inaczej ciężko będzie rywalizować w temacie cyfrowej dystrybucji. Edytowane 18 listopada 2012 przez pawelgr5 Cytuj
Gość Opublikowano 19 listopada 2012 Opublikowano 19 listopada 2012 Jak się spisuje pod względem funkcjonalności eShop? Cytuj
gmeru 297 Opublikowano 16 grudnia 2012 Opublikowano 16 grudnia 2012 Jest bardzo podobnie jak na 3DS. Wkurza tylko to, że wszystko chodzi dość wolno w sensie wgrywa się długo. Ale są dema, można gry kupować itd. Dla mnie całkiem ciekawie to wszystko rozwiązane. Spokojnie może konkurować z PS3 czy X360. Nawet wolę go od tego na PS3 bo psstore w obecnej formie to dla mnie nieporozumienie > szybkość działania jest masakrycznie wolna. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 kupilem wlasnie za 1,20zl z 20 zl ballonfight z nes-a :] jak takie perelki beda w tych cenach to nintendo ma duzego plusa u mnie. Cytuj
django 549 Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 Co miesiac bedzie inny klasyg. Najciekawiej w czerwcu (chyba, nie chce mi sie sprawdzac) bo bedzie Metroid. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 a jest jakaś lista tego? baloon fight i metroida mam na 3ds z racji tego pakietu gier po obniżce cen 3ds-ów. ale na dużej konsoli to co innego Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 27 stycznia 2013 Opublikowano 27 stycznia 2013 Orzeszek Za powyższą opłatę gracze otrzymają jedną grę na 30 dni. A oto i 'rozkład jazdy' na najbliższe miesiące: Styczeń: Balloon Fight (NES) do 21 lutego Luty: F-Zero (SNES) 20 lutego - 21 marca Marzec: Punch Out!! Featuring Mr. Dream (NES) 20 marca - 18 kwietnia Kwiecień: Kirby's Adventure (NES) 17 kwietnia - 16 maja Maj: Super Metroid (SNES) 15 maja - 13 czerwca Czerwiec: Yoshi / Mario & Yoshi (NES) 12 czerwca - 11 lipca Lipiec: Donkey Kong (NES) 15 lipca - 13 sierpnia http://www.grasz24.pl/newsy/rozklad-jazdy-wii-u-virtual-console,1,1,14883 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Gry na SNES z eshopu gramy na gamepadzie tylko czy na tv też można, no i jak się prezentują? Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Niech ktoś rzuci cenami gier ze snesa w eshopie? Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Bieda w tym eShopie - 13 gier w wersjach demo to jakas kpina, nawet New Super Mariana U nie majo ! Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Mario nie muszą promować i zachęcać. Takie marki nigdy nie mają wersji dem. Mario nigdy nie miał dema, tak samo jak GTA itp. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Ja bym chetnie sprawdzil demo bo nie wiem czy kupic czy nie, mam New Super Mario Bros na NDS, mam na Wii i gry sa podobne - ale trzeci raz to samo ? Wole sprawdzic przed zakupem bo 40eur. za pakiet nowych leveli to jednak zbyt duzo. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 Ja bym chetnie sprawdzil demo bo nie wiem czy kupic czy nie, mam New Super Mario Bros na NDS, mam na Wii i gry sa podobne - ale trzeci raz to samo ? Wole sprawdzic przed zakupem bo 40eur. za pakiet nowych leveli to jednak zbyt duzo. Kupuj nie ma co mówić, że trzeci raz to samo bo wtedy nie było by prawie sensu WiiU kupować Mario to Mario niby to samo a zawsze dużo nowych patentów dodatkowo ta wersja jest znacznie lepsza od NSMB na wii czy 3ds. Do tego Mario w 2d i 720p czego chcieć więcej ? Jak lubisz platformówki i Mariany to bierz w ciemno. Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 (edytowane) Ta promocja na eshopie to też dla nas,czy tylko hamburgery ? Trailery są na eshopie jakby ktoś chciał na tv obejrzeć. Edytowane 10 czerwca 2014 przez Soban Cytuj
Soban 4 052 Opublikowano 10 czerwca 2014 Opublikowano 10 czerwca 2014 Na konfie dali jakieś promocje na gry z eshopu z bohaterami nintendo,ale widzę,że tylko dla hamburgerów Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 11 czerwca 2014 Opublikowano 11 czerwca 2014 Na polskim eshopie z ciekawszych gier jest tylko Tekken TT2 za 5 dyszek. Cytuj
PattyPl 1 Opublikowano 20 lipca 2014 Opublikowano 20 lipca 2014 (edytowane) Hej, mam do was pytanie odnośnie zdrapek z gier. Czy punkty z tych zdrapek można w pl - region, wymienić na gry? Mam kilka z gier + zdrapke za zakup konsoli. Właśnie założyłam konto na NC - uk. Wystarczy tam dodać kody i połączyć konto NC z kontem na konsoli - Polska, czy też na konsoli muszę założyć nowe konto z regionem - uk i do niego podpiąć konto NC - utworzyć użytkownika nowego i na niego będę mogła sobie doładować zdrapki i ściągnąć coś? Mam nadzieję, że rozumiecie o co mi chodzi - Dzięki za odpowiedź Aaaa i czy te zdrapki mają jakąś datę ważności i czy w eshopie dużo daja pkt! Edytowane 20 lipca 2014 przez PattyPl Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Opublikowano 18 sierpnia 2014 Dawno nie odpalałem eshopumale gierek z n64 pewno jeszcze nie ma? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Trylogia Castlevani z GBA pojawia sie tylko na eSopie US czy u nas tez bedzie mozna to kupic? Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 a gierek z N64 jak nie było tak nie ma, ehh ci ekonomiści Ninny... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi