Labtec 3 646 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Tekken na Eshop za £6.79 16gb Cytuj
crash555 0 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Mam pytanie da się gdzieś sprawdzić nie mając WII U, ceny gier w eshopie. Interesuje mnie po ile stoi zelda wind waker i mario 3d land. Chciałem kupić konsole z zeldą, ale cena dość wysoka a gra i tak w formie kodu chyba. Cytuj
Gresh 5 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Potrzebuję pomocy!Nie mam dostępu do mojego Wii U i nie mogę skorzystać z eShopu, a chciałbym kupić sobie Metroida.Czy ktoś może kupić za pomocą swojej konsoli i wysłać mi kod do pobrania, oddam pieniądze. Pozdrawiam Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Niestety nie dostaje się kodu przy zakupie, po potwierdzeniu płatności gra od razu zaczyna się pobierać na dysk. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Na Amerykanskim eShopie wyladowal AVGN the Game. Ogralem na PC. Bardzo fajny retro shooter-platformer, nie trzeba byc fanem Rolfe'a zeby sie dobrze bawic. Znajomosc epizodow pozwala cieszyc sie wieloma smaczkami ale nawet bez tego jest fun. No i ta muzyka Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 10 maja 2015 Opublikowano 10 maja 2015 Grał ktoś w Mario64 i DK64 na WiiU ? Jak wyglada np sterowanie SM64? Kamera sterujemy drugim analogiem czy jak w oryginale butonnami? No i jak grafika bo po trailerach i fotkach wygląda to bardzo dobrze jakby na CRT. Mam N64 ale zastanawiam się także nad kupnem tej wersji. Cytuj
Dzeki 1 Opublikowano 10 maja 2015 Opublikowano 10 maja 2015 W obu grach kamerą sterujesz przy pomocy drugiego analoga, graficznie nie jest źle ale w te gry wole na gamepadzie grać niż na tv 1 Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 A skąd ma być te 60 klatek? W oryginale "śmigały" w 25fps Ale obie wyglądają lepiej graficznie niż na N64 (no chyba że ma ktoś n64 z modem RGB?) i zdecydowanie przyjemniej się w nie gra, zwłaszcza na gamepadzie, jak już wspomniał kolega wyżej. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 No jak skąd, a edycje super duper remaster HD. ? Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 To nie są żadne remastery. Tylko VC. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 13 maja 2015 Opublikowano 13 maja 2015 (edytowane) VC raczej stara sie byc 100% zgodne z orginalem. Chyba nigdy zadna wersja nie byla lepsza w sferze audio/video. Edytowane 13 maja 2015 przez pawelgr5 1 Cytuj
Ed Hunter 28 Opublikowano 15 maja 2015 Opublikowano 15 maja 2015 Samo podniesienie rozdzielczości bardzo dobrze wpływa na wygląd gier z N64. W oryginale wyglądają fatalnie. Ze wszystkich retro konsol N64 chyba najbardziej się zestarzała, zwłaszcza przez brak możliwości podpięcia choćby kablem RGB. Rani oczy. Ja ostatnio garłem w DK64, ale jak wyszło w VC to zacząłem od nowa na gamepadzie. Zdecydowanie lepsze doznania. Cytuj
23kowal 54 Opublikowano 29 lipca 2015 Opublikowano 29 lipca 2015 jeśli ktoś chciałbym kupić kod na 70zł do eShopu zapraszam na PW. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Co najlepiej kupić na tym VC? Wyszła tam jakaś gra, co nigdy nie została wydana w PALu? Myślę nad Lost Levels Mariana, ale może przygarnąłbym jakiegoś erpega. Czemu nie ma Chrono Triggera...? Super Mario RPG...? Cytuj
Xord 50 Opublikowano 31 lipca 2015 Opublikowano 31 lipca 2015 Może być choć SMRPG czy CT były już na Wii mogę polecić Earthbound ale uwaga gra jest trudna choć podobno ma fajne nawiązania do subkultur. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Co najlepiej kupić na tym VC? Wyszła tam jakaś gra, co nigdy nie została wydana w PALu? Myślę nad Lost Levels Mariana, ale może przygarnąłbym jakiegoś erpega. Czemu nie ma Chrono Triggera...? Super Mario RPG...? Eee....wystarczy że wejdziesz w pod program do Wii i odpalisz Wii Shop Channel, który dalej jest aktywny i możesz śmiało kupować tam wszystkie gry jakie do tej pory na VC na Wii wydali i masz m.in. Chrono Triggera, kilka Tactics Ogre'ów, wszystkie chyba Finale do 6-tki, kilka Breath of Fire, Shining Force'ow, dosłownie czego dusza zapragnie ;-) 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Opublikowano 4 sierpnia 2015 Co najlepiej kupić na tym VC? Wyszła tam jakaś gra, co nigdy nie została wydana w PALu? Myślę nad Lost Levels Mariana, ale może przygarnąłbym jakiegoś erpega. Czemu nie ma Chrono Triggera...? Super Mario RPG...? Eee....wystarczy że wejdziesz w pod program do Wii i odpalisz Wii Shop Channel, który dalej jest aktywny i możesz śmiało kupować tam wszystkie gry jakie do tej pory na VC na Wii wydali i masz m.in. Chrono Triggera, kilka Tactics Ogre'ów, wszystkie chyba Finale do 6-tki, kilka Breath of Fire, Shining Force'ow, dosłownie czego dusza zapragnie ;-) Ooooo tego nie wiedziałem. To już naprawde mocny argument dla WiiU bo myślałem, że zawartość VC jest jeszcze bardziej żałosna niż tego na 3DS. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Przed zakupami w Wii Shopie warto ustawić region konsoli na Irlandię, ponieważ ceny w funtach i euro są takie same więc będzie parę złotych do przodu. Jak gra pojawi się w przyszłości w eShopie to będzie możliwość jej przeniesienia za 4zł Na ebayu można wyrwać tanio wii pointsy, a jak ktoś ma zlinkowane Wii z CN to może powymieniać starsy na punkty Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Na dodatek jest sporo ciekawych pozycji z WiiWare a z samego VC jest całkiem pokaźna ilość tytułów które dzięki tej usłudze pojawiły się po raz pierwszy na zachodzie/Europie (vide: Sin & Punishment na N64, Tactics Ogre itp.) które są sygnowane takim żółtym słoneczkiem czy inną pieczątką. Tak więc jeśli chodzi o gry "retro" to Wii U w tym przypadku nie ma sobie równych (dzięki jeszcze pozycjom wcześniej nie wydanych na Wii jak gry z GBA) a cena moim zdaniem jest naprawdę przyzwoita. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez chrno-x Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 (edytowane) Co najlepiej kupić na tym VC? Wyszła tam jakaś gra, co nigdy nie została wydana w PALu? Myślę nad Lost Levels Mariana, ale może przygarnąłbym jakiegoś erpega. Czemu nie ma Chrono Triggera...? Super Mario RPG...? Eee....wystarczy że wejdziesz w pod program do Wii i odpalisz Wii Shop Channel, który dalej jest aktywny i możesz śmiało kupować tam wszystkie gry jakie do tej pory na VC na Wii wydali i masz m.in. Chrono Triggera, kilka Tactics Ogre'ów, wszystkie chyba Finale do 6-tki, kilka Breath of Fire, Shining Force'ow, dosłownie czego dusza zapragnie ;-) Ale nie będę mógł grać w nie na padlecie, chyba? Albo bym w sumie może mógł. Hmm. edit: nie, chyba bym nie mógł. Edytowane 5 sierpnia 2015 przez Figaro Cytuj
Enkidou 300 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Nie będziesz mógł niestety, bo musisz je ogrywać w trybie Wii. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Nie będziesz mógł, przecież to by było zbyt proste. Cytuj
Figaro 8 215 Opublikowano 5 sierpnia 2015 Opublikowano 5 sierpnia 2015 No i to jest niestety deal breaker. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi