Skocz do zawartości

Arrow - 2012 - The CW

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A chuy wie czym dostał, ale Barry go wyleczy.

Odcinek GOTY a serial wyśmienity cały czas.

Mówię to jako gość, który naprawdę widział tony seriali a  nie mało  klasyków (np) sci-fi z lat 90tych czy zerowych mnie zaczyna męczyć i porzucam.

• Plusik 2
Opublikowano

Kurde, przedstawienie Barryego było świetne ! I te hinty do jego przemiany w Flasha (scena z segregowaniem kwasów i komentarz o zagrożeniu dla życia- pozdro dla kumatych)

Szczerze ? Nie obraził bym się gdyby ten serial powiązać z DCCU. Takiego Flasha biorę w ciemno!

Opublikowano

Na razie nie ma co oceniać po jednym odcinku. Zobaczymy co pokaże dalej. Mnie wciąż wydaje się trochę za młody.

Choć samo przedstawienie Barry'ego jako postaci w pyte. Jego notoryczne spóźnienia i ogólna ciapowatość. Scena ze słoikami bekowa. Grzmot ładnie podkreślił o co chodzi.

• Plusik 1
Opublikowano

Twórcy wciąż sięgają po mniej znanych i popularnych villain'ów. Tym razem w 14 odcinku pojawi się Robert Knepper ("Prison Break", "Heroes") jako William Tockman aka Clock King:

arrow-tennant-clockking1.jpg

A, że Robert radzi sobie świetnie jako badass to raczej nie ma obaw co do odcinka :)

Opublikowano

Mam nadzieje ze Slade się pojawi jeszcze w miescie.

:)

W dobrym momencie zacząłem oglądać, pierwszy sezon zrobiłem na przewijaniu na szybko, ale ten jest bardzo dobry. Pewnie niedługo możemy się spodziewać Red Arrowa a później może nawet Speedy?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odcinek spoko, tylko dwie sceny mnie raziły po oczach, jak koles do niego walił z pistoletu i nie mogl trafic oraz to jak był szybszy od strazakow, nigga plz.

Opublikowano

Odcinek spoko, tylko dwie sceny mnie raziły po oczach, jak koles do niego walił z pistoletu i nie mogl trafic oraz to jak był szybszy od strazakow, nigga plz.

A Ty myślałeś, że wóz strażacki jest szybszy od tego

arrow-pic-1.jpg

Dobry odcinek, tylko Katie Cassidy już taka chuda, że poliki wystają, zaczyna to niefajnie wyglądać.

Opublikowano

Kolejny odcinek 10/10.

- lepszego aktora nie mogli wybrać niż Manu Bennet, no i Deathstroke w pełnej zbroi (nawet jeśli na te parę sekund) spowodował, że obsrałem  zbroję na miętowo

- Red Hood nareszcie stanie się rzeczywistością

No(pipi)a, moar!

• Plusik 2
Opublikowano

Jestem dośc wybredny, takie smallville to był dla mnie kupsztal. Arrow za to mnie wciągnął, serial jest całkiem zgrabnie zrealizowany. Najlepiej sam zobacz kilka pierwszych odcinków.