Farmer 3 268 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Dokładnie. Przeczytaj temat, posty, zalicz kilka odcinków i będziesz wiedział na czym stoisz. Jeżeli jesteś fanem DC Comics i kojarzysz większość postaci z tego uniwersum to z pewnością serial przypadnie ci do gustu. Jest sporo nawiązań, gościnnych występów innych bohaterów/villainów. Ogólnie serial skupia się na postaciach bez super zdolności. A poza tym jest to fajny serial przygodowy z dobrą linią fabularną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Jaki mega dzisiaj odcinek. Bardzo podoba mi się w jaki sposób pokazują nadludzką siłę Roya, wygląda to komiksowo, ale nie kiczowato. Team powiększył się o jednego członka, Sarah ujawniła się zapitej Laurel. Oficjalnie jestem psychofanem tego serialu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qwertyp 1 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Szkoda, że zamiast tradycyjnej/kultowej maski Slade dostał ochraniacz hokejowy ;/ Ogólnie serial oglądam na zasadzie ->streszczenie odcinka na wiki -> jak jest ciekawy villain to ściągam żeby obczaić jak go przedstawili przewijając odcinek. Za dużo tu serowych momentów + główny bohater to straszne drewno. Tylko dla psychofanów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) No hej, taka maśniejsza była Z odcinka na odcinek wyglada coraz gorzej. Jaki mega dzisiaj odcinek. Bardzo podoba mi się w jaki sposób pokazują nadludzką siłę Roya, wygląda to komiksowo, ale nie kiczowato. Team powiększył się o jednego członka, Sarah ujawniła się zapitej Laurel. Oficjalnie jestem psychofanem tego serialu. Dałem się nabrać ;/ Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Na co się dałeś nabrać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 ze to niby goty odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Goty nie ale i tak zayebisty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jestem po 21wszym odcinku, wypas, wciągneło mnie stasznie - najlepsza postać w serialu :DDD Jej teksty mnie rozwalają;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzisiejszy odcinek chyba jeden ze słabszych w tym roku. No i trzeba czekać do 26 na Clock Kinga aha (pipi)ać Laurel Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Mnie się oczywiście podobało Chcę zobaczyć Ra's Al Ghula w tym serialu. Skoro już wyraźnie jest mowa o jego postaci i organizacji, a nawet o nim legendy krążą, to liczę, że w którymś z przyszłych sezonów będzie miał szansę namieszać. Liczę też, że nie obedrą go z nieśmiertelności i Lazarus Pita. Na innym forum ktoś słusznie zauważył, że coraz więcej postaci z otoczenia Batmana się pojawia, jakby twórcy chcieli powiedzieć 'zobaczcie, to miał być serial o Batku ale nie wypaliło'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Ja czekam jak od 18.02 zacznie lecieć drugi sezon na Universal Channel. Nie chce mi się ściągać a jak zacznę oglądać odcinek jeden po drugim to pewnie musiałbym urlop brać xD. Arrow jest zayebisty i tyle. Myślałem, że będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Też czekam na Ra's Al Ghula. A tak w ogóle to Black Canary z odcinka na odcinek coraz bardziej się mi podoba. Reakcja Quentina na rodzaj relacji Sary z Nyssą bezcenna Edytowane 10 Lutego 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Woow, z odcinka na odcinek coraz lepszy ten serial, temat z Barry Allenem mnie rozwalil nie spodziewalem sie takiego przebiegu wydarzen - odrazu wiedzialem jak sie pojawil w odcinku kim jest, jaram sie jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Też czekam na Ra's Al Ghula. A tak w ogóle to Black Canary z odcinka na odcinek coraz bardziej się mi podoba. Reakcja Quentina na rodzaj relacji Sary z Nyssą bezcenna Jak narazie to Laurel jest na najlepszej drodze, aby NIE zostać prawowitą Black Canary. Cathy Loitz daje radę, ale obstawiam, że prędzej czy później ją uśmiercą, aby schedę po niej mogła przejąć starsza siostrzyczka. Nie mogę się doczekać na następne sceny z Deathstroke'iem w full armor, nawet te parę sekund to było tak bardzo badass, że o ja pyerdolę. Edytowane 16 Lutego 2014 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Crixus za(pipi)iście obsadzony jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) NO(pipi)A Edytowane 16 Lutego 2014 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Czy tylko mi komisarz Lance przypomina Trevora z GTA 5? Dobrze że już obejrzalem wszystkie odcinki z sesonu 2 bo bym sie wkurzył za spoiler ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 (edytowane) Crixus za(pipi)iście obsadzony jest. W ogóle sporo aktorów ze "Spartakusa" znalazło miejsce w "Arrow": Katrina Law (Nyssa), Manu Bennett (Slade) czy od niedawna Cynthia Addai-Robinson jak Amanda Waller. Edytowane 16 Lutego 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 (edytowane) Suicide Squad zaatakuje 19 marca: The 'Suicide Squad', appearing in The CW's upcoming "Arrow" episode "Suicide Squad", written by Keto Shimizu, Bryan Q. Miller and directed by Larry Teng, airing March 19, 2014. Guest cast includes Michael Rowe as 'Floyd Lawton'/'Deadshot', Michael Jai White as 'Ben Turner'/'Bronze Tiger', Cynthia Addai-Robinson as 'Amanda Waller', Ben Browder as 'Ted Gaynor' and Audrey Marie Anderson as 'Lyla Michaels'. Edytowane 27 Lutego 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 To nie jest pełny skład SS ale nie będziemy spoilerować Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Nawet w animowanych filmach o np Justice League nie ma pelnych skladow Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Chodzi mi o oficjalną fotkę z serialu z większą ilością ludzi, nie chce mi się jej szukać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Pełnego składu nie wrzucałem bo wydaje mi się, że to byłby spory spoiler ze względu na szóstą postać.. Ale żebyś nie marudził zedytowałem poprzedniego posta. W rozwinięciu spoilera masz pełny skład. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Po co klikalem ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 motherfuckin' Slade a Laurel do rozstrzelania Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi