Farmer 3 268 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Finał przaśny. Walka w tunelu konkretna. Jak i ostateczne starcie Arrow vs Deathstroke. Szkoda tylko, że po przekazaniu Laurel kurtki Sary wiedziałem,że to starsza siostra będzie Black Canary. Jestem wstanie to przeboleć ale muszą zmienić postać Laurel bo w tej chwili jest irytująca. Niech wróci do żylety z Supernatural. Mam też nadzieję, że Lance wyjdzie z tego. Świetna z niego postać i trochę szkoda byłoby gdybyśmy już go nie oglądali. Co do Flasha to będzie szczytowanie. Zaczynają grubo bo wrzucają jednego z członków Rouges na początek czyli Weather Wizard (choć imię sugeruje, że to brat Wizarda). Ciekawi mnie jak to powiążą. Do tego konkretne CGI. Efekty nawet lepsze niż w Arrrow. No i gościnnie zawita Oliver. Jest HYPE. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zakończenie jak i cały sezon GOTY, ale ja nie kapuje dlaczego Slade tak nienawidzi Queen'a. Chodzi tylko o ten wybór ? no bez jaj. Chłop nie mógł nic zrobić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Bo Slade miał schizofrenię, przez co ten jej duch ciągle mu podpowiadał że ma zabić Olliego. W sumie, oni byli jak bracia, a ten go tak wydymał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriseh 26 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Zakończenie jak i cały sezon GOTY, ale ja nie kapuje dlaczego Slade tak nienawidzi Queen'a. Chodzi tylko o ten wybór ? no bez jaj. Chłop nie mógł nic zrobić ;/ Po pierwsze Slade nie był świadkiem tych wydarzeń, więc dla niego sprawa jest oczywista - Oliver wybrał Sarę a nie kobietę w której się zakochał. Nie dość, że kochał nieszczęśliwie to jeszcze ją stracił, o Mirakuru nie wspominam. No i chłopak nam ześwirował, na nasze szczęście bo Crixus ze Spartakusa zrobił z niego kawał ch.uja Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 GET HYPE DZIWKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Ten początek zwiastuna przecież już w jednym z odcinków Arrow pokazali xD. Wiem, że jesteście już po drugim sezonie bo ja oglądam serial co wtorek o 22.00 na Universal Channel i jestem na 12 odc. nowego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 katana: Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2014 Plus do obsady dołączy Peter Stormare jako nowy Count Vertigo: Stormare ma wcielić się w komiksową wersję z New 52 jako nowy dystrybutor narkotyku "Vertigo". Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 atom: Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Arsenal w pełnej krasie: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Spoko, szkoda tylko że jest karłem no ale nie można mieć wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Promo 3 sezonu: Plus kilka informacji co się będzie działo: -Season 3 is fully mapped out as of now. -Thea is going to go through some big changes (possibly super changes?) – “…I’m hitting the gym…” says actress Willa Holland.The Thea that you saw in seasons 1 and season 2 is not coming back for season 3.” -Daddy Diggle will be a focus of season 3′s subplots. -Arrow and The Flash will have a crossover event when each show hits episode 8. Each crossover episode for each show will be a two-hour event. -Other small crossovers will happen – like Felicity going to Central City (S3E4). -Brandon Routh’s Ray Palmer (The Atom) will be a romantic interest for Felicity. -Amell ALSO thinks that Arsenal has a superior costume to Arrow. -There will be fewer island flashbacks, but still some important storytelling that gets done in them. -Established characters like Amanda Waller will get more to do; don’t expect a flood of newbies beyond the confirmed new additions. -We will get Felicity flashbacks and learn more about her father (it’s NOT Prof. Ivo). Her flashbacks start in an episode called “Oracle”. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Zapowiada sie kolejny dobry sezon, cieszy crossover z Flashem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 na comic-conie pokazali rozbudowaną wersję wcześniej wklejanego zwiastuna robiącą smaka na ra's al ghula: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=54397 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 na comic-conie pokazali rozbudowaną wersję wcześniej wklejanego zwiastuna robiącą smaka na ra's al ghula: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=54397 Zaj*biście. I tak jak wspominał Masorz fajnie by było gdyby go nie odzierali z Lazarus Pit'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 caly panel DC Universe Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Wkońcu sie zabrał za Felicity, jezu już myślałem że nigdy to nie nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Po tej scence z Ra's Al Ghulem mi stanął hard, znowu zapowiada się wyyebany w kosmos sezon. Do tego Flash, Constantine (podobno jednak fajczy) i Gotham, ach życie jest takie piękne dla fana DC i seriali <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 (edytowane) Obsada do trzeciego sezonu już wygląda świetnie, a ciągle są ujawniane nowe postacie, które zawitają do Starling City. Do ekipy dołącza J. R. Ramirez jako Ted Grant aka Wildecat, czyli jedna z kluczowych postaci Justice Society of America). W serialu będzie grał byłego boksera prowadzącego salę gimnastyczną dla ubogich dzieciaków. W komiksach był m.in.mentorem Black Canary więc bardzo możliwe, że to właśnie on będzie szkolił Laurel. Edytowane 30 Lipca 2014 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 katana: No i dupa blada bo podobno ze względu na inne zobowiązania Devon musiała porzucić rolę Katany. Twórcy jednak nie rezygnują z postaci. Wcieli się w nią Rila Fukushima (grała w najnowszym Wolverine). Szkoda bo Devon to sporo ładniejsza Azjatka :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 One obie brzydkie jak noc, mnie tam różnicy nie robi żadnej. No i nie wiem jakie Aoki ma te zobowiązania, pilnowanie parkingu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ale z dwojga złego lepsza Aoki. Ta druga serio wygląda jak mały kosmita. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 katana i tak chodzi w masce aoki była jednym z jaśniejszych punktów tego ostatniego wolverine'a (chociaż wyglądała jak żywcem wyjęta z chińskiej bajki) więc dla mnie okej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ptysiu ale w The Wolverine grała Rila Fukushima. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 (edytowane) sory one wszystkie wyglądają tak samo . nie no mój błąd. przekaz ma być taki, że ta z rosomaka lepsza. swoją drogę liczę motzno, że jak katana to i srebrna małpa: Edytowane 29 Sierpnia 2014 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Chodzą słuchy ze Liam Neeson ma zagrać Ra's Al Ghul. Nie mogę się doczekać 3 sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi