Opublikowano 22 października 201410 l Autor agenci tarczy od crossoveru z winter soldier po dzisiejszy odcinek > wszystkie telewizyjne komiksowe średniaki Edytowane 22 października 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 22 października 201410 l Zgadzam się. Połowa 1. sezonu kompletnie zmarnowana, ale od czasu pojawienia się Hydry to Agenci wskoczyli tak o 2 poziomy wyżej.
Opublikowano 23 października 201410 l Ja (pipi)e, koncowka jak trzech chlopa rozwala caly oddzial, to bylo czerstwe nawet jak na ten serial
Opublikowano 24 października 201410 l Az mi sie usmiech na ustach pojawil jak Łałler w morde dostala jak ja jej nie lubie
Opublikowano 30 października 201410 l NANDA PARBAT!!!! REJSZ ALGUL!!!111 Co za odcinek. Dinah jeszcze w tym sezonie zostanie Czarnym Kanarkiem, my bet.
Opublikowano 1 listopada 201410 l Oby bo wreszcie pokazuje pazur. Coś czuję, że w finale może szykować się tag team fight: Arrow & Merlin vs Ra's oraz Thea & Arsenal vs Nyssa. Byłoby grubo.
Opublikowano 4 listopada 201410 l Felicity z flashbacków o__O :sexkonik: :sexkonik: Plus mama Felicity :sexkonik: :sexkonik: :sexkonik:
Opublikowano 4 listopada 201410 l No czytałem wcześniej, że może być odcinek skupiający się na Feli i jej mamuśce, hot bitches :sexkonik: :siki:
Opublikowano 12 listopada 201410 l O kurde, ostatnie sekundy najnowszego odcinkaMówisz o tym "śnie"? Ciekawe jak to rozegrają.
Opublikowano 12 listopada 201410 l A to. Obstawiam, że to on i efekty mirakuru tak naprawdę do końca nie ustąpiły. Albo go ktoś kontrolował tej nocy.
Opublikowano 13 listopada 201410 l No właśnie bo tak naprawdę to Najdłużej Mirakuru w sobie mieli Slade i Roy, więc bylo by logiczne że w ich przypadku Miarkuru wróci do pewnego stopnia. A Slade ma się pojawić w tym sezonie
Opublikowano 14 listopada 201410 l A mi sie wydaje, ze to Ras czyms odurzyl Roya, bo go w(pipi)ial zwiazek sary i jego corki
Opublikowano 14 listopada 201410 l Możliwe że jakaś hipnoza albo inne magiczne sztuczki. jak to nie zabił ? Wbił 3 strzały w brzuch Edytowane 14 listopada 201410 l przez xtomashx
Opublikowano 14 listopada 201410 l Możliwe że jakaś hipnoza albo inne magiczne sztuczki. jak to nie zabił ? Wbił 3 strzały w brzuch Oglądałeś odcinek?? Ja nie wiem,jak wy oglądacie,może promo widziałeś i wydawało Ci się,że to cały ep. Nie to nie on. Edytowane 14 listopada 201410 l przez Ader
Opublikowano 14 listopada 201410 l Toż to pozostałości po mirakuru podpowiadały mu o tym jak zabił strzałami gliniarza Ja rozumiem, że można nie potrafić czytać ze zrozumieniem ale żeby oglądać coś gdzie fabuła nie wysyła naszego umysłu w kosmos i nie rozumieć co się ogląda ? Ehh.