Shen 9 610 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Za duzo tych lucznikow juz ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Odstawcie te dysputy i behold: Black Canary W wersji Katie Cassidy Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Cholera a ja chciałem to dać. Ni cóż, wygląda fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie wiem co się z nią stało, ale najlepiej wyglądała jako Ruby w Supernatural. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Dobry odcinek. Tak jak we Flashu sie nie bawia i ładują sporo nowych postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pierwszy trailer tam to nowy tu: https://www.youtube.com/watch?v=4TU_1uyGAvU Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 O kurde, jeszcze z nimi maja walczyc? Poczekam na oba odcinki i zrobie sobie seans. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Boze ten sezon to (pipi) obsrane do kwadratu -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 @wet_willy Uwaga bo bomby prawdy w spoilerze ! Arrow zawsze ma ch.ujową pierwszą część sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 @Kalel - święta prawda, przez pierwsze 10odc. pierwszego sezonu nie mogliśmy się przemóc do dalszego oglądania. W sumie te retrospekcje z wyspy nas wciągnęły, to chyba najciekawsza część serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Brakuje konkretnego watku przewodniego, drugi sezon mial Slade'a, ten ma co tydzien fillery. No i te flashbacki sa straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Takie drugie Smallville miejscami się robi. Rozwleczone wszystko, rozlazłe, zero radości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 To ja tylko pokażę co Amell zapostował na facebooku Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 @up Czy to nie ten kitajec z Hong Kongu za Oliverem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 No ale po lewej sam........!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Tak, są jeszcze zdjęcia z z wspólnego treningu Ra'sa z Olliem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=2TeSI9Sof3Y aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Bardzo dobre te crossovery, licze na kolejne. Szkoda ze nie ma szans na lige. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jestem po crossoverach no i jest przaśnie. Ciut lepiej wypadła wizyta Arrowa z Central City ale to w Starling City był lepszy vilian. Kapitan Boomerang świetnie obsadzony. Co ciekawe coraz więcej aktorów z Spartacusa znalazło swoje miejsce w Arrow. Liczę na nowych członków bo jeszcze kilku świetnych aktorów grało (i umierało) na piaskach areny. Sama walka Ollie vs Barry to był konkret. Zaś Diggle pokazał się od fajnej, komediowej roli. Sam crossover spełnił swoją rolę podciągając oglądalność. No i jeszcze sprawa z laską w kawiarni. Gdy w zeszłym sezonie z flashbacków napomknęli o niej można było to uznać za easter egg ale teraz to chyba nie ma wątpliwości, że za kilka sezonów zobaczymy Connora, który teraz ma ok 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Crossovery wyszły im ekstra. Naprawdę cieszy mnie postęp jaki dokonuje się w tej relacji. Co do tej panny to na początku zastanawiałem się kim ona jest. Jak sobie przypomniałem to już wiedziałem że ten fakt będzie w przyszłości wyeksponowany. Dlaczego od początku sezonu nie może być tak ciekawie ? Od sprawy Canary same smuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Tak, zgadzam się z panami powyżej, że Anna Hopkins to świetna laska :sexkonik: A oba odcinki im wyszły bardzo dobrze. Całe to uniwersum (plus jeszcze jest możliwość, że Supergirl będzie połączone w całość z Arrowem i The Flash) ma ogromny potencjał, i fajnie że już z tego korzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Otoczka w okół Ra's na plus, jednak sam aktor na razie mnie nie przekonuje. Walka na szczycie góry była świetna, ale wątek z Theą jakoś tak mnie nie zaskoczył Zarówno Flash jak i Arrow mieli fajne mid-season finale. Czekam na powroty Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Obejrzałem finał i tylko jedno mi przychodzi do głowy WTF? Jestem ciekawy jak to rozwiążą po przerwie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Słaba pierwsza połowa sezonu, ostatnie dwa odcinki troche nadrobily, zobaczymy co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Patrzę sobie na odcinek, fajnie... dochodzi do walki na szczycie i nagle j*b! ...i napisy końcowe... A tak serio to wygląda to jakby chcieli na szybko pokazać spotkanie Arrowa z Ra's al Ghul'em przez co zapalnik w postaci siostry Ollie'ego wypadł blado i nie spójnie. Ale mimo wszystko ok. Ra's mógłby być bardziej ucharakteryzowany (brakuje mi tej jego brody). Mam też nadzieję, że Merlin nie zginie szybko bo to fajna postać jest. Masorz nie wiem jak ty ale ja jestem usatysfakcjonowany. Sam "Głowa Demona" wspomniał, że od 67 lat nikt go nie wyzwał czym potwierdził, że jest długowieczny, a więc praktycznie pewne jest, że ma dostęp do Jamy Łazarza. Zresztą Olivera muszą jakoś uratować, a przy tej ranie chyba tylko kąpiel w Lazarus Pit może go ocalić. Ray wyskoczył z tym O.M.A.C Już myślałem, że powie, że pracuje jeszcze nad Brother Eye. Mam nadzieję, że szybko wskoczy w uniform Atoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi