Skocz do zawartości

Arrow - 2012 - The CW

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

podobno toczą się rozmowy na temat rozszerzenia uniwersum o trzeci serial - atom. do tego na jesień szykowana jest pierwsza seria animowana:

vixen-1-0fa87.jpg

Edytowane przez tk___tk
  • Plusik 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Blantman podejrzewam, że

jakby dłużej tam poleżał to już nie byłoby czego ratować, więc jak dla mnie to niech będzie, że już wśród żywych

A co do metody to obstawiam

magiczne ziółka :pawel: bo Lazarus Pit pewnie jest lepiej strzeżony niż Fort Knox

Vinnie spoko villain będzie.

Opublikowano

Troszkę szkoda. Lazarus Pit dawał spore pole do popisu dla scenarzystów. Ollie lekko odmieniony (w podobny sposób ja Jason Todd) mógłby sporo namieszać. 

Co do Kanarków to którą wolicie? Ja mam sentyment do Sary ale na Laurel strój fajnie leży ...zwłaszcza na tyłku  :s159:

AR310A_BTS_1337ra.c-720x1079.jpgSara_Lance_(Arrow)_002.jpg

Opublikowano

E tam, przyjemna bardzo i fajnie pokazali, że skille to ona ma jeszcze bardzo słabe.

A nie, że od razu heroina.

Ogólnie świetny odcinek, tylko China White drewno jak zawsze i denerwowała mnie.

Opublikowano

Dobry odcinek. Mam tylko nadzieję, że nie zrobią z Merlyna prawilijnego chłopaka. I coś mam dziwne przeczucie, że możemy się pożegnać z którąś z dziewczyn

Thea lub Felicity

na finał sezonu. Na razie serial buduje się jako taki prequel do historii Green Arrowa.

Opublikowano

Odcniek był spoko, ale była w nim najgłupsza akcja jaką widziałem chyba w całym serialu.

Otóż, gdy

2 grupy stały naprzeciwko siebie to chyba ze stu bandziorów z karabinami zamiast jak każdy normalnie myślący człowiek otworzyć ogień i rozorać wszystkich naprzeciwko to zaczęli biec w ich stronę

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nokurwa, śmiałem się na głos z głupoty scenarzysty.

Serial i tak GOTY żeby nie było.