Skocz do zawartości

Arrow - 2012 - The CW

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem że będzie trochę inaczej kiedy Olivier dostał propozycję.

Ciekawe czy pęknie i dla świętego spokoju swojego i bliskich stanie się Ra'sem. Wtedy byłby koniec serialu. Znowu jeżeli nie zmieni zdania cały czas będzie ścigany. Sam nie wiem co lepsze

Opublikowano

Mnie ten serial coraz bardziej irytuje. Teraz Oliver będzie rozkminiał całe sezony czy zostać nim czy nie.

A gdzie tam, pewnie parę odcinków mu to zajmie.

Nie ma co dramatyzować.

Opublikowano

Od początku sezonu było pewne, że ciężko będzie przebić zarąbisty sezon drugi z Deathstroke'iem. Trzeci sezon na pewno nie jest lepszy niż drugi ale też nie jest gorszy. Mocne kopnięcie na początek z motywem Sary, wprowadzenie Ra's al Ghula, następnie crossover z Flashem, postać Atoma i konkretna walka na szczycie. Obecny sezon cierpi chyba na zbytnie rozdrobnienie wątków. Za dużo motywów naraz. Lance i córka, Felicity i Ray, Thea i Merlyn, Nyssa i Laurel, a gdzieś tam jeszcze co odcinek Canary dostaje wdupc. No i słabe flashbacki z wys... no właśnie.

Opublikowano

Flashbacki stały się strasznie nudne. Patrząc na poprzedni trailer i to co się stało w końcówce ostatniego odcinka będzie więcej akcji. Możliwe nawet że po tych wydarzeniach Olie przeniesie się poza Starling. 

Opublikowano

No fleszbeki od paru odcinków mocno ssą kule.

Natomiast jestem bardzo ciekawy czy Ollie wróci na Lian Yu, czy te 2 lata z dużym hakiem będzie się walał gdzieś po świecie.

W pilocie było, że był na wyspie jak go znaleźli więc raczej tam wróci. Może wylądował w tym więzieniu, wydostał się i żył na wyspie?

Opublikowano

To, że wróci na wyspę jest wiadome. Pytanie tylko kiedy? Pomiędzy obecnymi wątkami z flashbacków, a momentem kiedy po raz pierwszy widzimy go na wyspie jest chyba dwa lata przerwy więc ma gdzie się szlajać jeszcze.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak wiemy z trailerów duet Cisco & Joe zawitają do Starling City. Czego nie wiedzieliśmy do tej pory to fakt, że wizyta nie była tylko towarzyska. Okazuje się, że Laurel ma prośbę do Cisco

Flash-119-BlackCanary-02-570x386.jpg

Prawie na 100% pewne jest, że dzięki geniuszowi ze Star Labs Kanarek otrzyma swój "Canary Cry"

Opublikowano (edytowane)

Ja (pipi)e, ten atom to jest niezla porazka, iron man z odzysku w super pancerzu co bije sie na piesci.

Czy

śmierć Roya moze byc poczatkiem powstania tej grupy teen titans czy co to tam ma byc?

Edytowane przez Guernica