Shen 9 610 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 lazarus pit nie ma skutkow ubocznych przypadkiem? mlodej nie od(pipi)i? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mówili w trailerze że zmienia ludzi. Pewnie stanie się zabójczynią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Czekam aż Thea zacznie szaleć po Starling City jak ongiś Jason Todd po Gotham. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Dosc duzy spoiler zwiazany z Thea wiec ogladacie na wlasna odpowiedzialnosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Boze ale ten sezon jest smutny Gdyby nie te odcinki z Flashem przestal bym to ogladac z 2 miesiace temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 No ja juz to pisalem, arrow leci na przewijaniu, a to i tak tylko dlatego ze dzieli uniwersum z Flashem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 I znowu kozak odcinek. - Thea ubiera kostium - Ollie jeżeli nie trolluje, no to sobie ładnie u reszty przejebał zostając Wareeth Al Ghulem - będzie miał piękną żonę Nyssę <3 No pięknie zamieszali, i tylko na Felicity wiecznie płaczącej już zdzierżyć nie mogę, niech zginie albo przestanie rozpaczać i się mazać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Na bank Flash wszystko cofnie! No a odcinek jak na Arrow faktycznie dobry, kolejny tez sie spoko zapowiada, Katana ma byc chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 ano. są fotki nawet już w pełnym kostiumie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 poka Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ja coraz bardziej skłaniam się ku teorii, że serial sam wybrnie z daleko posuniętych zmian a we Flashu na razie będzie tylko podróż do wiadomo jakiego momentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 (edytowane) Też mi się tak wydaje. Olivier ma jakiś plan. Może chce poczekać aż stary Ra's odejdzie i wtedy przekaże władze komuś innemu jak Nyysa czy Sarab Edytowane 1 Maja 2015 przez xtomashx Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 poka http://classiccomics.boards.net/thread/1976/katana-finally-costume-on-arrow Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Tomash- no też o tym myślałem, i wydaje się być logiczne. Katana spoko outfit. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 To widzialem w trailerze, myslalem ze jakas sesje zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 "Znowu kozak odcinek"? Już tak przeginają z patosem, że moja dziewczyna, jak ze mną ogląda, to średnio co 5 minut parska śmiechem. Ja jestem fanem komiksów, to trochę łatwiej mi to przetrawić, ale już coraz trudniej jest mi się tym jarać. No i te ciągłe niespodziewane zwroty akcji, nagłe śmierci i powroty zza grobu, no po prostu za dużo tego, brak jakiejkolwiek spójności i konsekwentności fabuły. W ciągu trzech odcinków na niby zginął Roy, Thea i Diggle. Może to Daredevil zbyt wysoko podniósł poprzeczkę, ale nawet Flash jest już miliard razy lepszy od Arrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Arrow przeplata słabe sezony dobrymi. Pierwszy był słaby, drugi mega, teraz ten jest nudny więc kolejny powinien być mega. A co do Flasha to od samego początku był lepszy od Arrow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 No pięknie zamieszali, i tylko na Felicity wiecznie płaczącej już zdzierżyć nie mogę, niech zginie albo przestanie rozpaczać i się mazać. Mnie za to wkurza sytuacja z Canary. Jak na pierwszy "Płacz" to trochę słaby. Ollie tylko skrzywioną minę zrobił. Trzeba dopakować urządzenie. Strój mi też nie podchodzi. Trochę taki sado-maso. U Sary sporo lepszy. I pokazywała trochę cyca. Wciąż jeśli chodzi o Kanarki: Sara>Laurel. No i spartolony trochę motyw z treningiem u Wildcata. Miał być starym, wkurzonym i zmęczonym bokserem. No i skończył dostając trochę taki randomowy w(pipi) Co do zakończenia sezonu to finał ma być tydzień przed finałem Flasha, c'nie? Jakiekolwiek są intencje Al Sah-Hima to wrócił do zabijania więc tu może być różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Odcinek bez sensu, jeden telefon do Flasha i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ten sezon był słaby, czy to przez Flasha Arrow wypada tak blado? Szkoda Roya, ale dostaliśmy Speedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Niestety był taki słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Obejrzałem wreszcie finał i niestety straszna słabizna. Przewidywalny do bólu. Końcówka to już śmiech na sali. Olivier jadący w stronę zachodzącego słońca . Co to ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Pewnie finał Flasha skasuje tą końcówkę i Oliver zamiast tego od razu weźmie się za stworzenie Green Arrowa z nowym kostiumem. Taki żart. Finał był taki hmm, 7/10. Ra's coś zbiedział i chyba zapomniał wszystkiego czego się nauczył przez te setki lat. Za to Thea jako Red Arrow/Speedy wyglądała fantastycznie. Tylko, cholera, czy wszyscy tam musieli się stać superherosami? Nawet Diggle pewnie maskę założy Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Amell w wywiadzie powiedział że już nigdy nie założy zielonego kaptura więc coś tam będą mieszać. Ale speedy naprawdę świetnie wygląda. Lepiej niż płacząc Laurel. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Chyba powiedziała że już nigdy nie będzie "Arrowem" ale zawsze może zostać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi