Skocz do zawartości

Arrow - 2012 - The CW

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wtedy to już ten serial kręcili chyba całkowicie w studiu, nakładali jakieś okropne filtry, no okropnie to wyglądało. booster gold chyba też był. mocno na niego liczę w legends of tomorrow.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

pytanko mam - warto sie zabrac za ten serial, jesli kompletnie nie jaram sie uniwersum i nie znam prawie zadnych postaci? bo widze, ze sie robi z tego tasiemiec na miare supernaturala, wiec jak teraz nie zaczne, poki odcinkow nie jest az tak duzo, to potem nie zrobie juz tego na pewno

warto? czy tylko dla fanów?

Opublikowano

ehhh no nie do końca. Pierwsza połowa 1 sezonu i prawie cały 3 to męczarnie. Twórcy po porstu nie wiedzieli co chcą zrobić i tyle. W 1szym sezonie zacznij od połowy, potem cały drugi sezon a w 3cim to sam zdecyduj kiedy przestaje się podobać. Do przerwy w środku sezonu(odicnek The Fall) jeszcze to poziom trzyma. 

Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem pierwszy odcinek i ja yebe, gorszych dialogów w serialu to chyba nie słyszałem. Niektóre były tak czerstwe i miernie zagrane, że chyba dzieci w podstawówce lepsze przedstawienia odgrywały. Serio, nie wymagam od takich tasiemców dialogów na poziomie seriali z HBO, no ale (pipi)a, toż to na poziom słabych filmów klasy B wchodziło momentami.

No ale mimo wszystko oglądało się to okej, więc będę kontynuował. 

I tak w ogóle to słyszałem, że Flash i Arrow przeplatają się fabularnie. Jak to rozegrać podczas oglądania, aby wrażenia były jak najlepsze?

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano

Obejrzałem pierwszy odcinek i ja yebe, gorszych dialogów w serialu to chyba nie słyszałem. Niektóre były tak czerstwe i miernie zagrane, że chyba dzieci w podstawówce lepsze przedstawienia odgrywały. Serio, nie wymagam od takich tasiemców dialogów na poziomie seriali z HBO, no ale (pipi)a, toż to na poziom słabych filmów klasy B wchodziło momentami.

Przykłady?

Co do przeplatania z Flashem to po skończeniu drugiego sezonu zaczynasz Flasha na przemian z Arrowem, przy chyba 15 odcinku zmiana, najpierw Arrow potem Flash na przemian. Tak jak wychodziły.

Mi się Arrow bardzo podobał.

Opublikowano

co sie stalo z ryjem laurel w 2 sezonie?

jest jakis... inny 

cos ze szczęką sie zyebalo

A co do samego serialu - jest ok. Główny wątek i odcinki na nim skupione są dobre i trzymają w napięciu, tak samo flashbacki. Reszta, czyli cotygodniowe wykreślanie kogoś z listy raczej meh większosć czasu. Finał sezonu na duży +. Bałem się że ktoś zignie heroiczną śmiercią ratując Glades, ale na szczęście scenarzyści wybrali ciekawszą opcję. 

Czy 3 sezon jest słabszy od 1?

Opublikowano

ale serio wtf jest z jej ryjem

katie-cassidy-plastic-surgery.jpg

Na necie widzę, że ploty o operacji plastycznej były. No jeśli to faktycznie operacja, to nie wyszla fhuj.

Pewnie ktoś jej przypie.rdolił za tą jej denerwującą postać xD

Opublikowano

Katie po prostu dość sporo schudła co znalazło odbicie na twarzy, ot zagadka wyjaśniona.

3ci sezon był najbardziej nierówny, ale również miał swoje mocarne momenty.

4rty  zapowiada się przepysznie.