tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 wtedy to już ten serial kręcili chyba całkowicie w studiu, nakładali jakieś okropne filtry, no okropnie to wyglądało. booster gold chyba też był. mocno na niego liczę w legends of tomorrow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Tylko dobrego aktora znaleźć co pociągnie postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Hawkman Hail Hydra! Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 http://screenrant.com/arrow-season-4-constantine-matt-ryan/ John Constantine oficjalnie wystąpi gościnnie w nadchodzącym sezonie. Jak dla mnie to świetna wiadomość. Texon- Booster Golda niestety nie uświadczymy na razie w LoT. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 John ciekawą rzecz powiedział. Zmierza do Star City, a nie Starling City. Pomyłka czy może celowe działanie i również miasto będzie przechrzczone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Pewnie przechrzczone. W końcu już na początku 3ego sezonu Ray Palmer przedstawił radzie miasta taki projekt i logo pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 pytanko mam - warto sie zabrac za ten serial, jesli kompletnie nie jaram sie uniwersum i nie znam prawie zadnych postaci? bo widze, ze sie robi z tego tasiemiec na miare supernaturala, wiec jak teraz nie zaczne, poki odcinkow nie jest az tak duzo, to potem nie zrobie juz tego na pewnowarto? czy tylko dla fanów? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Warto i tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Najgorzej przebrnac przez pierwszy i trzeci sezon, reszta spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 lepiej flasha oglądać. Tam ostra jazda bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Najgorzej przebrnac przez pierwszy i trzeci sezon, reszta spoko. Czyli 2/3 serialu to męczarnia, 1/3 jest tylko spoko, ale generalnie polecasz? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Ogólnie nie polecam, tak jak kolega wyżej pisze raczej lepiej wziąć się Flasha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 ehhh no nie do końca. Pierwsza połowa 1 sezonu i prawie cały 3 to męczarnie. Twórcy po porstu nie wiedzieli co chcą zrobić i tyle. W 1szym sezonie zacznij od połowy, potem cały drugi sezon a w 3cim to sam zdecyduj kiedy przestaje się podobać. Do przerwy w środku sezonu(odicnek The Fall) jeszcze to poziom trzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Obejrzałem pierwszy odcinek i ja yebe, gorszych dialogów w serialu to chyba nie słyszałem. Niektóre były tak czerstwe i miernie zagrane, że chyba dzieci w podstawówce lepsze przedstawienia odgrywały. Serio, nie wymagam od takich tasiemców dialogów na poziomie seriali z HBO, no ale (pipi)a, toż to na poziom słabych filmów klasy B wchodziło momentami.No ale mimo wszystko oglądało się to okej, więc będę kontynuował. I tak w ogóle to słyszałem, że Flash i Arrow przeplatają się fabularnie. Jak to rozegrać podczas oglądania, aby wrażenia były jak najlepsze? Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Flash wystartował razem z trzecim sezonem arrow, jeszcze nie musisz sie tym przejmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Obejrzałem pierwszy odcinek i ja yebe, gorszych dialogów w serialu to chyba nie słyszałem. Niektóre były tak czerstwe i miernie zagrane, że chyba dzieci w podstawówce lepsze przedstawienia odgrywały. Serio, nie wymagam od takich tasiemców dialogów na poziomie seriali z HBO, no ale (pipi)a, toż to na poziom słabych filmów klasy B wchodziło momentami. Przykłady? Co do przeplatania z Flashem to po skończeniu drugiego sezonu zaczynasz Flasha na przemian z Arrowem, przy chyba 15 odcinku zmiana, najpierw Arrow potem Flash na przemian. Tak jak wychodziły. Mi się Arrow bardzo podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Nie chce mi się teraz szukać, ale np ign też to wymienił w minusach w recenzji odcinka, więc nie były to raczej moje wygórowane wymagania Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 co sie stalo z ryjem laurel w 2 sezonie?jest jakis... inny cos ze szczęką sie zyebaloA co do samego serialu - jest ok. Główny wątek i odcinki na nim skupione są dobre i trzymają w napięciu, tak samo flashbacki. Reszta, czyli cotygodniowe wykreślanie kogoś z listy raczej meh większosć czasu. Finał sezonu na duży +. Bałem się że ktoś zignie heroiczną śmiercią ratując Glades, ale na szczęście scenarzyści wybrali ciekawszą opcję. Czy 3 sezon jest słabszy od 1? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Od 1? Raczej nie. Ma swoje dobre i słabe odcinki. Tak jak pierwszy sezon rozkręca się od połowy tak 3 zalicza downgrade od połowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ale serio wtf jest z jej ryjem Na necie widzę, że ploty o operacji plastycznej były. No jeśli to faktycznie operacja, to nie wyszla fhuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Będzie 4 sezon? Bo ja skończyłem oglądać gdzieś w połowie 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ale serio wtf jest z jej ryjem Na necie widzę, że ploty o operacji plastycznej były. No jeśli to faktycznie operacja, to nie wyszla fhuj. Pewnie ktoś jej przypie.rdolił za tą jej denerwującą postać xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 w pierwszym sezonie bardzo ja lubilemw drugim mnie w(pipi)ia i ma zepsuty ryjczyli nie ma ani wygladu, ani charakterudo zaorania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Katie po prostu dość sporo schudła co znalazło odbicie na twarzy, ot zagadka wyjaśniona. 3ci sezon był najbardziej nierówny, ale również miał swoje mocarne momenty. 4rty zapowiada się przepysznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 http://screenrant.com/arrow-john-diggle-costume-helmet-season-4/ Z Diggle'a zrobili kurwa Magneto XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi