Farmer 3 275 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Pytanie po uj ją wyciągają? No bo chyba nie chodzi o motyw "wrzućmy ją do Jam i zobaczmy co się stanie". Laski miały jechać pogadać z Merlynem, a zamiast tego wykopują zamknięty temat. Wiem, że w LoT Sara się pojawi ale na razie nie widzę powodu wydobycia truchła. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 października 2015 Opublikowano 30 października 2015 Jako wielki anty-fan sezonu nr 3 muszę powiedzieć że ARROW (pipi)A WRÓCIŁ. No tak przyjemnie się oglądało te 4 odcinki że ja (pipi)ię. Lekka zmiana konwencji była genialnym posunięciem. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Ja cieszę się, że wreszcie poruszyli relacje Quentina z Oliverem. To jak Ollie widzi poniekąd swojego ojca w detektywie. Oneliery z 4 odcinka również dobre. Tylko wyspa znowu wieje kupą. 4 odcinki, a tam dalej nic się nie dzieje. Motyw z Sarą rozwiąże się tak jak się spodziewałem. Z Lasarus Pit'a wraca ciało ale nie dusza. A kto zna się najlepiej na duszach jak nie John Constantine? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Po słabym ostatnim sezonie ten robi robote, damien darhk spoko villain Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 31 października 2015 Opublikowano 31 października 2015 Również mi się podoba, i to bardzo. Ci co narzekają na brak badassa z pierwszego sezonu niech o tym zapomną, bo teraz Arrow jest naprawdę odpowiednikiem swojej komiksowej wersji. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Cholera, ciągle nie mogę odżałować kasacji Constantine. Może gdyby serial wyszedł parę lat wcześniej, kiedy jeszcze nie było takiego natłoku seriali z gatunku supernatural? W każdym bądź razie zapowiada się ekstra odcinek. I mam nadzieję, że nie będzie to tylko jednorazowa wizyta. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Serial byl w (pipi) slaby przy takim Supernatural czy Grimm. Zero żalu. Jako gościnna postać moze sie sprawdzic. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 1 listopada 2015 Opublikowano 1 listopada 2015 Miał swoje wady ale jaki serial z tego gatunku nie miał problemów na starcie? Główny aktor doskonale obsadzony, pomagierzy nie byli też do końca jednowymiarowi, a Papa Midnite mógłby zostać solidnym dobrym/złym serialu ja w przypadku Crowley'a. Dodaj do tego takie smaczki jak Spectre czy Felix Faust i jest ciekawie. Moim zdaniem za szybko odpuścili. Sam twórca serialowego Constantine powiedział, że wszystko potoczyłoby się inaczej gdyby poszli z pomysłem do innej stacji. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Cóż za absolutnie fantastyczny i cudowny odcinek Wczoraj we Flashu dowiedzieliśmy się, że Snow nie jest metahumanką natomiast dzisiaj, że Oliver ma 'pure heart'. Z Darhkiem szykuje się przegruba intryga, chociaż tak naprawdę nie wiadomo o co mu chodzi i jaki ma biznes do Star City. Gwoździem odcinka bezsprzecznie jest GENIALNY gościnny występ Constantine'a (plus ta muzyczka z jego serialu) oraz cały przeprowadzony przez niego rytuał odzyskania duszy Sary. Sceny na wyspie także bardzo fajne i teraz już wiemy skąd się wziął tatuaż Queena. Na tej wyspie jeszcze sporo się wydarzy, skoro zostało oficjalnie potwierdzone, że czyhają tam jakieś inne tajemne moce. Cholender, daję 9+ dla odcinka i ponownie, jeżeli niczego nie zwalą to będzie może i nawet najlepszy sezon. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 listopada 2015 Opublikowano 5 listopada 2015 Gościnny wystep na propsie. Mi serial pasował i żałuję że skasowali. Mam nadzieję że zobaczymy constantina jeszcze w tym sezonie i może we flashu Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Też gorąco liczę na więcej Constantine'a. Do Flasha mogą wrzucić motyw Spectre, a jego śladem podąża John. I tak naszła mnie refleksja. Jak nie wyjdzie z filmową Justice League Dark zawsze można zrobić serialową wersję. Konstantyna już mają. W tym sezonie pojawi się Zatanna więc jeszcze Swamp Thing, Dead Man i reszta i coś pomyśleć. Ale jeszcze daleko do tego. Odzyskali Sarę , jeszcze Ray'a muszą wyciągnąć, a w najbliższych odcinkach Hawkman oraz Vandal Savage i zaczynamy LoT Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 6 listopada 2015 Opublikowano 6 listopada 2015 Firestorm, Captain Cold oraz Hawkgirl już też są do tego kompletu Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Crossover jest trzy tygodnie przed nami. Fota zarąbista. Ciekawe co to za rękawice sobie Barry skombinował i na co? 2 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 10 listopada 2015 Opublikowano 10 listopada 2015 Blackneto jaki zawstydzony XD Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Spokojny odcinek, powrót Raya bez szału Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 13 listopada 2015 Opublikowano 13 listopada 2015 Ale jest mama Felicity boobies! :rose: Lekki ton sezonu zdecydowanie na plus dla serialu. Czekam aż Green Arrow zacznie rzucać dwuznacznymi żartami Jedyne co mnie gryzie to Kanarki. Jakby tak dało się... zamienić laski... ech... nawet Sara lepiej wygląda w swoim stroju, nie to co sado-maso-coś od Laurel. Może jeszcze zobaczymy Sarę za tydzień skoro wybiera się do Central City A właśnie, Laurel nie dostała w(pipi) w odcinku Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 19 listopada 2015 Opublikowano 19 listopada 2015 (edytowane) Ow shit co za zajebisty odcinek. Walka Thei w windzie i ogołnie cała choreografia walk w tym odcinku Edytowane 19 listopada 2015 przez sprite Cytuj
Mani 686 Opublikowano 20 listopada 2015 Opublikowano 20 listopada 2015 Sezon mocno daje rade. No i walki były serio niezłe. Głupie są tylko te flashbacki na wyspę. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 25 listopada 2015 Opublikowano 25 listopada 2015 (edytowane) W 12 odcinku pojawi się ciekawy viliain, a mianowicie Calculator. A wcieli się w niego Tom Amandes Po aktorze można sądzić, że zostanie zaprezentowana współczesna wersja Calculatora (a nie ta w kombinezonie z liczydłem na klacie). Postać będzie powiązana z powrotem Roy'a Harpera do Star City. Nie wiadomo czy na stałe. Ale biorąc pod uwagę cliffhanger z pierwszego odcinka podejrzewam, że zginie Thea. Ona albo Felicity. Innej opcji nie widzę. I to będzie permanentna śmierć. A Roy prędzej czy później wróci na stałe Edytowane 25 listopada 2015 przez Farmer. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Część crossoveru z Arrowem IMO lepsza. Scena w której Barry (pipi) przed falą energii tak za(pipi)iście zrobiona że no suty sterczą. No i gdyby nie Relationship Drama to byłby prze (pipi) odcinek. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 (edytowane) Bardzo słaby crossover. 50% czasu antenowego (jak nie więcej) poświęcono na family dramę i romansidło. Gdyby nie Flash to szkoda byłoby oglądać to coś co nam zaserwowano. Koncertowo zmarnowany potencjał. Koło Agentów Tarczy nawet to nie stało. Edytowane 3 grudnia 2015 przez Kymel Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Szkoda tylko, że Vandal Savage ma origin przerobiony pod potrzeby Hawkgirl i Hawkmana. Niewykluczone jednak jest, że jest dużo starszy i tak naprawdę żyje od 50000 lat a nie tylko 4000. Tej 'family drama' wcale dużo nie było i służyła ona fabule. Oba odcinki bardzo dobre. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 grudnia 2015 Opublikowano 3 grudnia 2015 Ja wszystko zdzierżę wiem że poziom kiczu musi być zachowany bo to na podstawie komiksu ale te flash backi.... Tak kiczowatej, nierealistycznej scenografii i gry aktorskiej jeszcze nie widziałem. Ja (pipi)e to wyglądało jakby im nawet nie zależało. Troszkę jak ta turecka telenowela co na tvp leci/leciała Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 4 grudnia 2015 Opublikowano 4 grudnia 2015 Widziałem trailer następnego odcinka na fb i coś czuję że będzie niezła akcja. No i chyba przewidziałem wcześniej już kto umrze i nad czyim grobem stał Oliver Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi