Masorz 13 184 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 W ogóle pierwsze co powinni zrobić to poprosić Barry'ego o cofnięcie się w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 W ogóle pierwsze co powinni zrobić to poprosić Barry'ego o cofnięcie się w czasie No ale "time wants to happen" Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Ktoś tam chyba mnie słucha w CW bo Ollie w najbliższym czasie wybiera się do Hub City w poszukiwaniu porad nt magii. Czy spotkamy The Question? To jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Witam szanownych forumowiczów.Czy 4 sezon arrowa jest równie słaby co 3, czy może trzyma solidny poziom, jak 2?Czy Felicity się ogarnęła, czy dalej nieznośną drama queen?Bo nie wiem czy chcę do niego wrócić. Edytowane 4 Maja 2016 przez Dahaka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Pierwsza polówka 4 była spoko, potem przestałem oglądać Felicity rujnuje serial i niezmieni się to w najbliższym czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Witam szanownych forumowiczów. Czy 4 sezon arrowa jest równie słaby co 3, czy może trzyma solidny poziom, jak 2? Czy Felicity się ogarnęła, czy dalej nieznośną drama queen? Bo nie wiem czy chcę do niego wrócić. 1. Sezon 4. jest, IMO, jeszcze słabszy od połowy 3. 2. z Felicity jest jeszcze gorzej. Ciągłe foszki, smutki i płacze 3. Wróć jeśli już kompletnie nie masz co oglądać Edytowane 4 Maja 2016 przez Frantik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Miał zadatki na bycie lepszym od 3ego ale niezbyt mu wyszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 to pjerdole szrota i nie ogladamdzieki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 No, ten ostatni odcinek był naprawdę dobry, bo wreszcie Ollie walczył sam i nie wtórowało mu z pupy nagle 5 pomagierów naraz. Diggle zabijający rodzonego brata też spoko scena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Ale trochę z pupy ta esmeralda. Miał być The Question albo Madame Xanadu. Nawet ja nie kojarzę Fortuny, a podobno należy do grona tzw. "Three Witches", które są w uniwersum (choć tych też nie kojarzę). Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Dwa ostatnie odcinki idealnie pasują do poziomu całości tego sezonu. Dno i metr mułu. Finał chyba najsłabszy w historii serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Finał dostał 3.8 na ign Dobrze, że już nie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Zaraz obejrzę ale nastawiam się na mega kupę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Nom, tak jak podejrzewałem. Finał tego guwnianego sezonu był poprostu najgorszy. Mieliśmy takie groteskowe sceny jak Queen wskakujący na taksę przy bijącym się mieście i zmieniający im zachowanie o 180 stopni za pomocą pięknej (pipi)a przemowy o nadziei oraz zawracanie atomówki na 100 metrów przed celem za pomocą Felicity i jej super nieśmiesznego kolegi geja. Jeszcze tylko ogromnego zegara zatrzymującego się na 1 sekundzie brakło :facepalmz: Damien Darkh. Mcdonough robi co może bo jest dobrym aktorem, ale nawet on nie był w stanie uratować postaci źle napisanej. Końcówka to już w ogóle. Świat się kończy, chodź córeczko posiedzimy sobie przy posążku na betonie Magia Darkha nagle znika bo ludzie postanowili mu się postawić. Hmm. Jedyne co mi się podobało, to to że praktycznie rozmontowali prawie cały Team Arrow. Na chwilę obecną został tylko Queen i Felicity. W takim wypadku może 5 sezon nie będzie dymiącym kupsztalem, niech tylko zostaną przy obecnej małej ekipie i powrócą do klimatu z pierwszych dwóch sezonów. Sezon z Ra's Al Ghulem wygląda teraz nadspodziewanie dobrze, po tym co się odjebało w obecnym Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Tak (pipi)owy ten sezon, ze mam 9 odcinkow do nadrobienia przed finalem. Nastepnego sezonu nawet nie zaczynam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Co ja właśnie zobaczyłem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 http://naekranie.pl/aktualnosci/fani-arrow-wsciekli-po-finale-4-sezonu-872896 W(pipi)ieni fani na forum Reddita wszczęli shitstorm w związku z ogólną jakością finału, jak i całego 4. sezonu. Reddit ma dziwną siłę przebicia jeśli chodzi o docieranie do producentów seriali\gier i nie tylko, więc może jakiś dobry skutek z tego wyniknie na następny sezon... Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Nadrabiam zaleglosci, ten odcinek z Vixen xd ja (pipi)e, czulem sie zazenowany ze to ogladam, nie tykam kolejnego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 W nowym sezonie pojawi się kilka postaci: Wilde Dog (Rick Gonzalez) Vigilante (Josh Segarra) To taka wariacja Punishera i będzie głównym przeciwnikiem (jak na razie) Arrowa w 5 sezonie. oraz Artemis (Madison McLaughlin) Ta ostatnio pojawiła się podszywając pod kanarka. Czy to dobrze, że będzie kolejny łucznik? Nie sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Chyba jadą już na fejmie serialu i robią kase poki mogą. Szkoda bo genialny 2gi sezon nie zapowiadał takiej padaki (3 i 4 sezon). Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 https://twitter.com/mguggenheim/status/750328398430343168/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Ekipa Arrow zaczyna kręcić 5 sezon. Podobno Flashpoint z Flasha wpłynie mocno na uniwersum łucznika. Zobaczymy czy krytyka dała efekty czy dalej lecą w kulki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2016 Po tej miażdzącej krytyce, oby wyciągnęli wnioski. Niedawno powtórzyłem sobie pilota, cholera ale to był inny, lepszy serial. Fajnie, że Flashpoint się rozciąga poza Flasha. No i będą teoretycznie mieli Supermana na zawołanie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Zetta 3 378 Opublikowano 12 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Wogole ciekawostka z serialu Arrow. Kiedy jest ujecie miasta z lotu ptaka to jest to Tokio, a dokladniej Minato-ku gdzie mieszkam. Widac Tokyo Tower i Mori wierzowiec. Mocno sie zdziwilem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Wogole ciekawostka z serialu Arrow. Kiedy jest ujecie miasta z lotu ptaka to jest to Tokio, a dokladniej Minato-ku gdzie mieszkam. Widac Tokyo Tower i Mori wieŻowiec. Mocno sie zdziwilem. Ameryki nie odkryłeś jak to mówi stare porzekadło The Starling City skyline is actually footage from various cities including Frankfurt, Germany, Center City Philadelphia, PA, Back Bay Boston, MA, Tokyo, Japan, and Singapore. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 No no. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi