Mani 685 Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Amell koksił też do nowych turtlesów. Dziś się dowiedziałem (przy pisaniu poprzedniego posta), że Felicity miała być tylko w 1 odcinku ale fanom się spodobała i została na stałe. OMG co oni zrobili. To przez fanów z fajnego serialu (sezon1-2) mamy teraz teen romance drama (sezon 3-4). Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) https://www.youtube.com/watch?v=0HeaCOOzzE4 1:27 - kaptur przypomina Scarecrowa Znowu Felicity i do tego świeżaki w Team Arrow Edytowane 24 Lipca 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Jak dla mnie to spoko zapowiedź. Come on- serio spodziewaliście się, że nagle zostanie sam Oliver? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 https://www.youtube.com/watch?v=0HeaCOOzzE4 1:27 - kaptur przypomina Scarecrowa Znowu Felicity i do tego świeżaki w Team Arrow Nie Scarecrow tylko Ragman. Potwierdzone zresztą info. Gość potrafi korzystać z mocy dusz, które są częścią skrawków jego kostiumu. Taka wariacja Shang Tsunga. Plus Katie Cassidy podpisała papiery i będzię obecna w serialach (Arrow, Flash, LoT, Supergirl) regularnie. Czyli tak jak podejrzewałem. Będzie się zgrywać jako Black Siren, a potem powrót do roli Kanarka :facepalmz: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 No, no. Bardziej Ermac niż Shang. Nawet design podobny. To mnie nawet zaciekawili. Może dam szansę temu sezonowi, a nuż będzie lepiej, bo gorzej chyba nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 Gorzej ciężko a po ogromnej fali krytyki, możliwe że się ogarnęli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jak dalej będzie drama drama drama (a po trailerze widze ze raczej to sie zapowiada) to lipa. Nowy zły na plus. Nowy "team" przemilcze. Felicity zaorać. Oliver niech walczy solo (jak w 1szym sezonie) i moze coś z tego wyjdzie. Inaczej wróże powrót 4tego sezonu. No może troszke lepiej ale nadal kupsztal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dobrze rzeczesz, Mani. Ja do tego wszystkiego jeszcze tak najlepiej skróciłbym sezon do powiedzmy 10-13 odcinków. Niestety, ale większość (jeśli nie wszystkie) seriale mające po 22-23 epizodów na sezon siłą rzeczy cierpią na sporą ilość zapychaczy i rozwodnienie akcji, no bo czymś trzeba zająć tyle czasu antenowego. A tak mniej odcinków, więcej konkretów, lub przynajmniej większa szansa na taki scenariusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Dolph Lundgren będzie miał cameo w Arrow. Szkoda tylko, że w flashbackach. Ale dobre i to. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Pewnie będzie grał ruska z Bratvy :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 (edytowane) Ponoć w 5. sezonie dane nam będzie oglądać bardziej realistyczne i brutalne, a za to mniej schematyczne, sceny walk. Inspiracje czerpane są rzekomo z pojedynków z Gry o Tron.http://naekranie.pl/aktualnosci/5-sezon-arrow-sceny-walk-inspirowane-gra-o-tron-1083732Jak na razie to: No ale zobaczymy co im z tego wyjdzie. Edytowane 15 Sierpnia 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Trailer fajnie zmontowany Może nie będzie takiej kupy jak ostatnio. Może sceny walk będą przyzwoite. Ta scena z łopatą Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 No nie dygnal mi, ostatni sezon to scierwo, ale na koncu wyskoczyl mi Dolph Lundgren, wiec moze dam szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Kurde, faktycznie trailer dość ciekawy. Zobaczymy za tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 (pipi)a, czuję jakoś podpuchę bo to wygląda zbyt dobrze... A jutro ma się pojawić sequel do... https://www.youtube.com/watch?v=p1P7ujKw9yQ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Już po pierwszy odcinku i.... no jest fajnie! Felicity nawet nie denerwuje, a sceny walki przpominają 1szy sezon. W sumie, całość przypomina trochę te najfajniesze odcinki z 1szego sezonu włącznie z Olliem który "cofnął się w rozwoju". No ja wracam do Szczały, po odpuszczeniu sobie sezonu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Też propsuje pierwszy odcinek. Tylko boje się, że ten nowy team to będą same leszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Kurdę, bardzo dobre to było. Walki wreszcie z powrotem za(pipi)iste, praca kamery, pomysłowość. W dwóch ostatnich sezonach przeważnie mieliśmy tylko: -wjazd teamu do magazynu/innego budynku i walki kompletnie bez polotu, jak pojedynki na miecze z trylogii prequeli Star Wars -prawie nikt z Team Arrow nie obrywał poważnie -no i koniec. Tutaj zaskoczyli mocno. Zresztą czuć, że chcą powrócić do klimatu pierwszych dwóch sezonów i jak na razie udaje im się. Motyw ze szkoleniem nowego teamu zapewne upartych gówniarzy też wydaje się ciekawym rozwiązaniem. Do tego Arrow znowu się nie patyczkuje i zabija gangoli Nawet Felicity przestała wkurwiać. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Ja również zostałem pozytywnie zaskoczony i ukontentowany. Te walki - dynamiczna kamera, nawet delikatne slow motion się wkrada :o a do tego jest brutalnie i w końcu bez patyczkowania się - trup ściele się gęsto. Ogólnie chyba wrócił ten nieco mroczniejszy klimat i oby to utrzymali. Felicity było na tyle mało, że nie zdążyła irytować, a jedynie policjant znowu chodzi smutny i to na moment zamulało. Mam nadzieję, że i to poprawią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2016 (edytowane) To co wyżej plus Arrow wreszcie zaczyna korzystać ze swojego kołczanu jak komiksy przykazały. Wierzę, że ma tam jeszcze gdzieś to cudo EDIT: Guggenheim w ostatnim wywiadzie przyznał, że chciałby aby jakiś odcinek Arrowa wyreżyserował del Toro. Nawet dał mu osobiste zaproszenie “I’d be lying if I said I never broached the topic with him. He’s so busy and he is filming right now actually up in Toronto…He’s got a standing invitation.” Jeśli Guillermo miałby wyreżyserować odcinek Arrowa to obowiązkowo z Constantinem i Zatanną. Edytowane 9 Października 2016 przez Farmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) O ile we Flashu posucha moim zdaniem, tak pierwsze odcinki Arrowa całkiem dają radę. Kompletowanie drużyny wygląda trochę jak KickAss, zwłaszcza kostiumy jednego sidekicka, ale znowu Ragman jest całkiem fajnym pomysłem na postać, aczkolwiek został wrzucony do serialu jak totalny random, który przecież powinien chyba móc wciągnąć Olivera jedną dziurką w nosie. Do tego serialowi chyba podskoczyły wizualia: te delikatne slo-mo są całkiem efektowne i dobrze zrobione, a do tego nie przesadzają z tym.Zastanawia mnie za to kto jest głównym złym. I nie podoba mi się to, że po raz kolejny złym jest łucznik, zupełnie jak w dwóch poprzednich sezonach Flasha głównym wrogiem był Speedster. Edytowane 20 Października 2016 przez Szwed Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Flash złapał zadyszkę, atakując teen- i family dramą od paru odcinków, Arrow natomiast znów jest na jakimś poziomie i w sumie to okej, gdyż ten drugi od zawsze był mi jakoś tak bliższy klimatem.Co do Ragmana To myślałem, że będzie on złym, tymczasem wygląda na, że to dobry ziomek. Albo przynajmniej chce sprawiać takie wrażenie. Nie znam komiksów, jak zwykle. Edytowane 21 Października 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Serial faktycznie wstaje z kolan, bo drugi odcinek prawie tak dobry jak pierwszy. Ragman oddany zajebiście, za to przygody Diggle'a w Czeczenii nikogo. Już lepiej, żeby znowu został Blackneto i lał gangusów po ryjach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 To zobacz drugi odcinek Flasha Taki Flashpoint, że ja pierdole. W trzecim odcinku Diggle ma lepiej bo wraca stary znajomy choć nie tak jakbyśmy chcieli. Ziomal Amella z WWE też daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Talia al Ghul potwierdzona na ten sezon:http://naekranie.pl/aktualnosci/talia-al-ghul-w-arrow-kto-zagra-postac-ze-swiata-batmana-1353818 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi