Skocz do zawartości

Arrow - 2012 - The CW

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Łał... Obstawiałem kilka scenariuszy ale tego się nie spodziewałem.

Pokaż ukrytą zawartość

Jest dobrze człowiek.

Edytowane przez Farmer
Opublikowano

No, dostarczają co tydzień kurde.

Ja jednak nie obstawiam

Pokaż ukrytą zawartość

Nie zapominajmy, że dopiero 1/4 sezonu za nami, więc jeszcze ten aspekt pewnie będzie się zmieniał, tzn teorie.

Opublikowano

O tym to akurat wiedziałem z trailerów. 

Pokaż ukrytą zawartość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajny odcinek. Walki ok, flashbacki też... no trzyma poziom serial. I kocówka dostarczyła.

Pokaż ukrytą zawartość

Tylko Mr Terrific rzuca sucharami, że dupe ściska. I szczerze nie wiem co on tam robi bo ciągle baty dostaje.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako osobny odcinek Arrowa byłby zarąbisty ale jako część Inwazji to trochę lipa. Na razie to wygląda jakby ktoś siadł i napisał zarąbisty scenariusz na jeden odcinek i nagle brakło mu pomysłów. Oby Legendy sprostały oczekiwaniom bo będzie nieciekawie. I nie tak wyobrażałem sobie cameo

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Dobry przedświąteczny finał mieliśmy.

Fajnie, że nie chcą na siłę zrobić z

Pokaż ukrytą zawartość

Flashbacki też spoko, ze starym strojem, Diggle'm jako goryl jeszcze czy Felcią za biurkiem w Queen Industries.

Ciekawe z której

Pokaż ukrytą zawartość

:potter:

Opublikowano

Odcinek naprawdę zacny tylko końcówka wszystko potencjalnie, zaznaczam: POTENCJALNIE, spieprzyła. Jeśli rzeczywiście

Pokaż ukrytą zawartość

wróci to dramat jak chooy. Chociaż podejrzewałem, że prędzej czy później to się wydarzy.

Pokaż ukrytą zawartość

Cholernie ciekaw jestem co przyniosą styczniowe odcinki. Sezon jak na razie zarąbisty.

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy trailer wyjaśnia pojawienie się postaci z końcówki ostatniego odcinka i 

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Farmer, ale oni nie wiedzieli o jej istnieniu.

Pokaż ukrytą zawartość

Na początku też mi to nie pasowało, ale właśnie skończyłem ponownie drugi sezon Flasha.

Co do Supernatural to weź rozwiń, bo nie kojarzę jej w ogóle w tym serialu.

Opublikowano

Jakoś inaczej zapamiętałem pierwszą Ruby, ale rzeczywiście. Niestety w Arrow była strasznie wkurzająca po pierwszym sezonie, więc miejmy nadzieje, ze szybko zamkną ten wątek.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

W Arrow wystąpi Juliana Harkavy (Walking Dead) jako detektyw Tina Boland,

Pokaż ukrytą zawartość

tv-news-arrow-juliana-harlavy-signs-up-f

Pokaż ukrytą zawartość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wprowadzenie panny Drake nawet wyszło. Choć oparcie postaci na wersji z New 52 jest raczej średnim pomysłem ale zobaczymy co z tego wyjdzie.

Walki znów dobre zarówno w flashbackach jak i teraźniejszości choć zgubiłem się już czy Ollie i ekipa zabijają od musu czy jak im wygodniej.

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Dinah Drake spoko postać, ale sobie ładną furtkę w postaci Black Siren zostawili. 

W razie, gdyby nowy kanarek jednak nie spasował widzom.

Pokaż ukrytą zawartość

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

No nie spodziewałem się tego. Znaczy wiedziałem, że

Pokaż ukrytą zawartość

Trochę meczą już mnie te zabawy w politykę. Ogólnie to sezon wystartował mocno ale po świętach jakby zwolnili tępo. Mr. Terrafic miota się pomiędzy dobrze napisaną postacią, a tragiczną (i to nie w sensie poetyckim). Czegoś mi brakuje w tym wszystkim. Diggle na zawołanie albo wpada w rage albo gra mędrca sześciu ścieżek, Kovar pojawił się i równie szybko znikł (budżet, wiadomo), Talia też pojawia się z za winkla i tyle ją widzieliśmy. Zbyt randomowo to wygląda, a przecież rodzinka al Ghuli nie robi niczego bezinteresownie. Nigdy. Średnio kupuję motyw ze szkoleniem.

Ale Curtis balls w tym odcinku było dobre :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry odcinek. Więcej Flashbacków niż scen w teraźniejszości ale same świetne motywy:

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano

Właśnie miałem pisać, że obydwa ostatnie odcinki były kozackie.

Dobrze wymyślili robiąc

Pokaż ukrytą zawartość

Aha- piąty sezon Arrow >Iron Fist

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy ktoś mógłby zabić Curtisa z łaski swojej? TakNie? 

Czekam jeszcze tylko na zwerbowanie

Pokaż ukrytą zawartość

i zakończenie na

Pokaż ukrytą zawartość

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko sprowadza się do początku...

Ten odcinek można śmiało przyrównać do ostatnich odcinków Agents of S.H.I.E.L.D. Poziom naprawdę dobry.

Pokaż ukrytą zawartość

Będzie moc.

• Plusik 1