Masorz 13 184 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 To nie było czasem mirakuru ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Były ploty, że wróci ten specyfik więc zapewne tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 W tym serialu już tyle razy były tajemnice pomiędzy członkami team arrow, ogromne problemy przez to i potem gadki, aby już być wobec siebie szczerym. A oni znowu te głupoty powtarzają w celu zbudowania sztucznej dramy. Zaorać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 Beka straszna ze zmianą kaptura. Ollie zrezygnował bo William ale bez problemu zwalił na Diggle'a, a mógł po prostu posłać po Arsenala. Roy wróciłby, a niski wzrost i tak byłoby bardziej wiarygodny niż mocno opalony typ, który nie umie strzelać. Coś czuję, że będą wałkować cały sezon wokół ochroniarza bo nawet główny zły tego sezonu w komiksach ma z nim mocno na pieńku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Oglądam ostatnio ponownie PoI i śmiechłem mocno w 6x04, kapitalnie dobrany aktor jako Cayden. Co do samego odcinka to spoko, ale czy tylko mnie męczą uproszczenia w tym serialu? Taka ważna placówka i tylko jeden strażnik? Walki też takie se, szczególnie z dużą ilością osób w kadrze, gdzie sporo stoi bez sensu i niby coś tam robi (Black Siren w najnowszym odcinku). No nic zobaczymy jak to się dalej potoczy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Mnie również to niepokoi. Pojedyncze walki 1vs1 wyglądają dobrze ale gdy cała drużyna naparza się... jest źle. Nie potrafią okiełznać dobrze tych sekwencji. Odcinek fajny. Cayden tak jak wyżej, świetnie obsadzony. No i kolejny odcinek będzie cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Jestem chyba jeden odcinek do tyłu, ale 6x05 (z Deathstroakiem) był... niczego sobie. Domyślam się, że dziś/jutro kolejnego nie ma z racji święta u hamburgerożerców? Edytowane 23 Listopada 2017 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Moim zdaniem oba odcinki ze Slade'em były całkiem okej. Dzisiaj będzie, bo reszta Arrowverse wyemitowana a za tydzień wielki crossover. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Odcinki ze Slade'em bardzo dobre. Pierwszy ok ale drugi był sporo lepszy. Jakby wyciąć jeszcze diggledrama to byłby wspaniały. Ta scena jak Spoiler Deathstroke wychodzi z cienia zakrwawiony Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dzisiejszy odcinek też bardzo dobry. Na pewno top tego sezonu. Teraz już tylko czekać na crossover event. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 6x09 - odcinek taki se, za bardzo przegadany, ale ostatnia scena to fajny cliffhanger, podobnie jak we Flashu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (pipi)aniutcy. Arrow ma teraz własny Spoiler Legion of Doom A tak poza tym to wałkują znów motyw ze zdradą. Czasem mam wrażenie, że serial kręci się w kółko goniąc własny ogon. Oby nie spieprzyli motywu z tego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Oby ta trójca 'zdradzonych' prędko nie wróciła Btw. mogliby zadzwonić do Arsenala i mu powiedzieć, że już może przestać się ukrywać w innym mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No też nad tym myślałem ostatnio. Mógłby wpaść w krytycznym momencie i uratować świat. Jeżeli nie chcą go na stałe to niech przynajmniej ląduje w Legendach. Dobre postacie jak on czy Constantine są na ławce rezerwowych, a bezpłciowe postacie sypią nieśmiesznymi sucharami i łapią focha co drugi odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Tak przy okazji, to ten ślub Oliviera z Felicity to chyba najgorsze co spotkało ten serial. No nie wróżę najlepiej temu sezonowi niestety. I ten nowy strój dla Kanarka, Dinah zdecydowanie lepiej wyglądała w cywilnych ciuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 2 godziny temu, Farmer napisał: No też nad tym myślałem ostatnio. Mógłby wpaść w krytycznym momencie i uratować świat. Jeżeli nie chcą go na stałe to niech przynajmniej ląduje w Legendach. Dobre postacie jak on czy Constantine są na ławce rezerwowych, a bezpłciowe postacie sypią nieśmiesznymi sucharami i łapią focha co drugi odcinek. To uczucie kiedy włodarze serialu przeglądają temat Spoiler “We’re thrilled to announce that Colton Haynes will be reprising his role as Roy Harper for a short arc on Arrow this year. Roy is called back to Star City to help resolve an urgent matter with high stakes for the team. His short visit turns into something surprising when he reunites with Thea and sparks a change in both of their lives that will have long-lasting consequences…” 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 W końcu jakieś dobre info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Cytat These are DC’s characters, we’re just renting them ya know, so we use the characters that they tell us we can use when we can use them, and we work around whatever limitations that places us … For a time they were saying ‘you can’t use Deathstroke’, and that changed and we were able to have Slade Wilson back on the show, and now we’re back to ‘you can’t use him’. They’re working on the feature film version, it really is sort of now that you’ve got obviously Slade, spoiler alert, Deathstroke appears at the end of the Justice League movie. Wiecie co? Mam dość. Zaorać DCCU. Od początku pieprzą, że seriale i filmy nie będą się przeplatać ale oczywiście nie mogą istnieć dwie te same postacie i w filmie, i w serialu. Tyczy się to oczywiście tylko dobrych aktorów z serialu bo taki cienki Superman może być bo filmowemu nie zagrozi. Chociaż to też teraz nie wiadomo skoro panna S jest teraz na garnuszku CW. Uśmiercili już Deadshota i Waller teraz padło na Deathstroke'a. Jak kiedyś w JL pojawi się Arrow na bank usuną serial albo gorzej, Diggle będzie Arrowem na stałe. Ech... a kiedyś mieli nawet plany na pojawienie się Harley w serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 Flasha jakoś nie skasowali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 On tam sami nie wiedzą komu dać bana na występy serialowe a komu nie. Ale myślę, że odbieranie praw do postaci, których nazwy są w tytule serialu (Arrow, Flash, Supergirl) to by było zbyt wiele do przeforsowania. Zresztą jebać włodarzy z Warner Bros. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Tak was sobie czytam i się zastanawiam czy serial osiągnął już dno? Bo nie oglądałem jeszcze ani 1 odcinka z aktualnego sezonu co bylo nie do przyjecia w przeszłości. Jest tak źle? bo niewiem czy nadal serial odkładać na "kiedyśtam". Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Jak na razie jest nieco gorzej niż w 2 i 5 ale i tak lepiej niż w drugiej połowie 3 i 4. Dobre odcinki z Caydenem i Deathstroke'iem, a finał przedświąteczny zapowiada ciekawy obrót spraw w nowym roku. Jednak Team Arrow to kał i najwyższa pora by wyebać ich wszystkich (Kanarek może zostać tylko zrobić z niej seksowną, silną i niezależną laskę bo na razie się nie potrafi określić). Perypetie Diggle'a, burmistrza Queena, związek z Felicity nikogo... 11 godzin temu, Shen napisał: Flasha jakoś nie skasowali. 12 godzin temu, Farmer napisał: Tyczy się to oczywiście tylko dobrych aktorów z serialu Ezra mnie zawiódł ale o tym za chwilę w odpowiednim temacie. Serialowy Flash póki przynosi profity zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 20 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Ok, skończyłem "arc" z Caydanem. Były momenty słabsze i nieco lepsze, ogólnie... średnio. Zakończenie trochę nawet zaskakujące. Nawet nie ogarnąłem, w którym momencie Oliver stwierdził, że wraca do bycia Arrowem no ale dobrze się stało. Mam nadzieję, że tak zostanie. Wątki obyczajowe do zaorania, ale w sumie bywało już gorzej. Edytowane 20 Lutego 2018 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 506 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Oglądam już chyba tylko z przyzwyczajenia. Wszystko jest tutaj tak chujowe, że aż szkoda cokolwiek wspominać. Zdecydowanie najgorszy poziom z seriali Arrow/Flash/Supergirl/LoT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 4 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Mi to już nawet Gotham przyjemniej się ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi