sprite 1 783 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 7x01 już wylądował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 I się podjarałem trochę znowu. Kurde, fajnie zrobili myk z tymi Spoiler retrospekcjami z przyszłości. Powiedziałbym, że "Kapiushon" to Roy ale za wysoki więc obstawiam Williama z przyszłości. Hej, CW arrowverse Na chwilę obecną podejrzewam, że robią coś na wzór future Tima Drake'a z niedawno zakończonego eventu w Detective Comics. Co jednak najciekawsze możemy dostać Arsenala pełną gębą. Oby tylko tego nie zyebali... Co do reszty to meh. Więzienie fajnie się zaczęło ale jakoś tak bez szału, team arrow nikogo, Felicity i ciepły Will nikogo, Laurel nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Też przed chwilą skończyłem oglądać i jak sam odcinek tylko poprawny to końcówka dobra kurde. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Odcinek nawet ok. Na pewno lepszy od Flasha. Najgorsze, że wszystkie drugoplanowe postacie nie mają co teraz robić i ich wątki są po prostu żenujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Flashforwardy będą do końca sezonu jakby co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 https://screenrant.com/superman-tv-show-cw-tyler-hoechlin/ Supermon może dostać własny serial, ponoć dużo zależy od odbioru nadchodzącego crossoveru 'Elseworlds'. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Ale dobry jest ten nowy sezon. Walka w więzieniu Za takim Arrowem tęskniłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Run, Ollie! Run! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 I kolejny teaserek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Batwoman wjeżdża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 ok Elseworld może być nawet lepszy niż myślałem... Luthor i Kent przy jednym stole Szkoda tylko, że jako easter egg ale i tak fajnie jeśli będą wcielać się w swoje postacie ze Smallville 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Dzisiejszy ep - o kurwa jakie goty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Nie mogę wyjść z podziwu jak dobrze ogląda się ten sezon. Może nie ma jeszcze hajpu na kolejne odcinki, ale jest lepiej niż przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Crossover? IT HAS BEGUN! Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Hajpik jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Mam nadzieję, że tym razem będzie to cross over przez pełne trzy odcinki, a nie jak wcześniej, że cała ekipa będzie razem w jednym epie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Całe Elseworlds to przerobiona wizja Crisis on Infinite Earths. Osobiście nie lubię jak przeinacza się konkretną wizję ale w tym przypadku niewykonalne jest przedstawienie tamtej historii w stosunku 1:1 (wielkie sprzątanie w DC Comics i setki postaci). Plus niszczą świat Flasha z lat 90-tych co mnie jako fana tamtego serialu troszkę boli ale poczekam i zobaczę co się z tego urodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 WC nie umie w plakaty. Jeszcze ta wyeksponowana dupa Gustina I mam nadzieję, że to po lewej to nie Anti-Monitor. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jeszcze jeden trailerek Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Można powiedzieć, że osiągnęliśmy moment, w którym nie da się cofnąć podjętych decyzji. Nie bez resetu. I tutaj powinny wchodzić wszystkie Flashpointy i inne Elsewordsy. Można nawet powiedzieć, że CW z sukcesem napierdala wątki jak komiksy w ubiegłym wieku ale zapomniało wyciągnąć lekcji z tamtego bajzlu. Na tamte czasy w pewnym momencie wszyscy mieli już dość takiej ilości postaci i ich alternatywnych wersji z innych Ziem. No ale od czego jest dupny event czyszczący wszystko? W Arrow nie da się już cofnąć Spoiler Arrowa latającego bez maski z policją u boku, nie da się cofnąć z dupy wziętej siostry (kolejny po(pipi)any pomysł z New 52), złej Felicity ((pipi), jaki to jest zły motyw), Team Arrow i ich nikogo nie interesujących wątków, Longbow Hunters i innych pierdół. Na razie chaotyczne to wszystko. Dobry był odcinek z Spoiler ostatnim dniem w pace. Oprócz kilku słabo wyglądających sekwencji walk odcinek bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Ile nawiązań, ile easter eggów Spoiler Batman, batsygnał, Batwoman, Alfred, Arkham Asylum, Wayne Enterprise, Cobbelpot, Nygma, Fries, ...John Stewart Jadą ostro. Relacje Barry-Ollie znów dostarczają tylko panna S w roli przyzwoitki się nie sprawdza. Odcinek bardzo dobry. Wprawdzie było parę głupot jak np. Spoiler ściąganie Flasha z wyrwy nie wiedząc kto i czy dobry/zły. Walka z Wilsonem (wytrawni wojacy, a headshota nie potrafią walnąć). I padł chyba największy fakt nie tylko crossoveru ale i całego arrowverse. Zapowiedź, która ciągnie się od pierwszego odcinka Flasha: Spoiler FLASH MISSING VANISHES IN CRISIS Myślałem, że ten crossover to Crisis on Infinite Earths ale to jest dopiero preludium. Udowodnił to Monitor tłumaczący swoje działania, pokazał to Flash z Earth-90 w wyrwie próbujący ostrzec wszystkich i pokazało to przedstawienie Psycho-Pirate'a. CoIE dopiero nadejdzie i jeżeli chcą to zrobić tak jak się należy to ło jo cie. Jeżeli duet Welling-Rosenbaum nie pojawi się jutro to może rozmowy przy stole dotyczyły właśnie tego? Za wcześnie chyba by o tym spekulować. Czas pokaże. Panna Kane bardzo dobrze wypadła. Bałem się, że jak to CW ma w zwyczaju od pierwszych chwil będzie krzyczeć jaką to jest silną i niezależną kobietą ale tak naprawdę tylko jedna scena waliła feminizmem (ostatnia pogawędka z Supergirl). Samo przedstawienie postaci jak i jej umiejscowienie w Bat-rodzinie bardzo dobre. Jeżeli chcą zrobić z nią serial to jestem za ale nie w formie pełnego sezonu bo znów napchają tam zbędnych elementów. 6-8 odcinków w przerwie świątecznej jak to miało miejsce z Legendami i będzie ok. Tylko motyw muzyczny do zmiany bo wali tanim keyboardem. Dobrze jest być komiksowym wariotem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 W dniu 11.12.2018 o 22:11, Farmer napisał: Panna Kane bardzo dobrze wypadła. CW właśnie ogłosiło, ze Batwoman dostanie własny serial. Było już info? Całe Elseworlds wypadło bardzo dobrze. Trochę szkoda, że do crossovera nie zaprzęgnięto tym razem Legend (a te nawet sobie z tego faktu śmieszkują w ostatnim odcinku) No ale wszystko niemal zagrało na plus. Co do Arrow, to obecny sezon również podoba mi się dużo bardziej od słabującego Flasha... czyli chyba bez zmian w stosunku do zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 (edytowane) 2 minuty temu, Frantik napisał: CW właśnie ogłosiło, ze Batwoman dostanie własny serial. Było już info? Masorz w Nowościach. Zero podjarki. Edytowane 4 Stycznia 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) S7E12 - no ciekawy eksperyment z tym paradokumentem A siostrzyczka całkiem, całkiem Edytowane 12 Lutego 2019 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi