Square 8 619 Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 30 minut temu, Masorz napisał: Scena w magazynie świetnie wyreżyserowana i zaaranżowana, ale bez kitu Szkoda, że za bardzo wydłużona. No i ten tragiczny wylot w górę, który w ogóle nie miał sensu. Ale dobrze, że już to zakończyli. Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 2 lutego 2020 Opublikowano 2 lutego 2020 Tak, dobrze, że nie miałem uczucia niesmaku jak przy przedostatnim, najgorszym w historii tego serialu odcinku. Arrow był za długi o jakieś 2-3 sezony, ale za całokształt ma u mnie 7/10 i będę miło wspominał. Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 10 stycznia 2022 Opublikowano 10 stycznia 2022 Jest sens sciagac odcinki z Crisis on Infinite Earths jeśli olałem arrowverse po trzecim sezonie arrow i drugim flasha? Czy jakies grubsze wprowadzenie bylo do tego eventu? Na wiki widze, ze to tylko 5 epów https://en.wikipedia.org/wiki/Crisis_on_Infinite_Earths_(Arrowverse) Cytuj
zagul 326 Opublikowano 11 stycznia 2022 Opublikowano 11 stycznia 2022 W dniu 10.01.2022 o 01:25, Shen napisał: Jest sens sciagac odcinki z Crisis on Infinite Earths jeśli olałem arrowverse po trzecim sezonie arrow i drugim flasha? Czy jakies grubsze wprowadzenie bylo do tego eventu? Na wiki widze, ze to tylko 5 epów https://en.wikipedia.org/wiki/Crisis_on_Infinite_Earths_(Arrowverse) Można obejrzeć, taki "ok" bym powiedział był ten crossover. Co do nieznajomości poprzednich sezonów flasha/arrowa to jedynie co to doszło kilka nowych postaci i tyle. 1 Cytuj
Masorz 13 199 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 KOZACKI finał 3 sezonu Superman & Lois Czwarty już pewnie będzie ostatnim, martwi mnie tylko ten planowany mocno zmniejszony budżet i obsada. Cytuj
Farmer 3 276 Opublikowano 10 lipca 2023 Opublikowano 10 lipca 2023 To dalej leci? Te seriale już chyba nikogo, czy raczej serial bo już nawet nie wiem czy coś jeszcze ciągną po ustrzeleniu Doom Patrola i Tytanów. W ogóle beka z tym ostatnim. 4 sezon przebolałem ale z finałem męczę się już dwa tygodnie. Żeby się nie rozpisywać to Superboy w 6 odcinku ładnie podsumował Tytanów jak i cały sezon Mieli też wreszcie porządnego Luthora i co? BTW, tak przeglądam poprzednie strony... W dniu 11.10.2019 o 19:57, Farmer napisał: Padalecki będzie nowym Walkerem w reboocie Strażnika Teksasu xD więc tylko czekać aż Ackles będzie biegał w rajtuzach. i przypomniał mi się ostatni sezon The Boys. Kurła, czy są jakieś wakaty na stołek wróżbity Macieja? Szkoda, że łamie mnie w kościach tylko przy choojowych decyzjach w ekranizacjach komiksów, a nie przy nr w totka. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi