Skocz do zawartości

Arrow - 2012 - The CW

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatni odcinek był SUPER, ten statek zbudowali specjalnie na jego potrzeby.

Co do zapowiedzi to obejrzałem tą krótszą a to co dał Kalel wyłączyłem po 40 sekundach.

Best super hero show EVERRRRRRRRRRRRRRRRRR.

• Plusik 1
Opublikowano

No jest dobrze, nie zaluje ze zaczalem ogladac gdy juz drugi sezon leciał, bo pierwszy był trochę niemrawy. Licze jeszcze na dobrego Flasha, bo to moj ulubiony bohater DC.

Opublikowano

Zgadzam się z Guernicą. Pamiętam że z 1szym sezonem dałem sobie spokój po chyba 7 odcinkach bo serial był dla mnie po prostu słaby. Tutaj jest zupełnie na odwrót. Od powrotu, Arrow nie ma słabego odcinka, a każdy kolejny jest co raz lepszy ! No i te wszystkie odniesienia do innych komiksów z DC

Opublikowano

w ciągu jednego odcinka pokazali więcej niż we wszystkich poprzednich fleszbekach razem wziętych, manu już na zawsze zostanie crixusem,  jak powiedział "we're brothers" aż mi się łezka w oku zakręciła, tytuł "drewna roku" wędruje do caity lotz za scenę, w której kamera najeżdża na jej twarz i mówi kim jest Slade, brakowało w tle jeszcze demonicznego pam-pam-poooooom

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

No niestety, strasznie sztucznie ta scena wypadła ALE i tak odcinek fajny. Same zarąbiste odcinki. A niedługo

Birds of Prey (wraca znajoma żeby trochę namieszać)

. Aż dostaję wzwodu na myśl o tym co może zaserwować finał sezonu.

Renesans superbohaterów trwa w najlepsze, a przecież przed nami jeszcze "Flash" (tak jak Guernica jestem psychofanem Jay'a, Barry'ego i Wally'ego) i dobrze zapowiadające się "Gotham".

No i Marvel też powoli startuje z serialami. Żyć nie umierać :)

Edytowane przez Farmer.
Opublikowano

W najbliższych latach mają startować podobno z "Punisherem". Pogłoski chodzą też na temat jakiegoś projektu z Netflix i Disney'em. Mają stworzyć (w 2015 najprawdopodobniej) historię Luck'a Cage'a, Iron Fist'a, Jessiki Jones i Daredevil'a, a następnie połączyć to w coś co się nazywać będzie "The Defenders". Wszystko w oparciu o Marvel'owski plan zwany " Phase 3".

Opublikowano

Arrow znowu piękny odcinek no i jakie cameo!

Bo to na 100% była Harley Quinn, i jaki słodki głosik jej dobrali, może nawet to była voice aktorka z Batman TAS/Arkham Asylum

• Plusik 1
Opublikowano

Odcinek zacny. 

Podbijam spoiler bo to była ona. Nawet wspominała o tym, że jest terapeutką.

Slade jak zwykle 3 kroki przed Oliverem. Już niedługo Deathstroke w pełnej krasie:

strolekbest.gif

Wydaje mi się, że w finale Slade postawi Olivera w takiej samej sytuacji w jakiej postawił młodego Queena Ivo na wyspie. Tyle, że zamiast Shado będzie Laurel.

• 2 tygodnie później...