Skocz do zawartości

Arrow - 2012 - The CW

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Wiem ale i tak obstawiam, że będzie jeszcze jedna konkretna śmierć, która wstrząśnie Oliverem. W pierwszym sezonie zginął 

Tommy, Oliver opuścił miasto, wrócił i z bojownika stał się Arrow'em. Może kolejna śmierć w finale doprowadzi do tego, że Arrow stanie się Green Arrow'em. Wiem naciągane.

2. Troszkę szkoda bo chciałem ujrzeć Flasha w ruchu ale dostaniemy serial więc się nie martwię.

Opublikowano

Kolejny raz dziekuje losowi, że wziąłem sie za Arrow, jak było już kilka odcinków drugiej serii. Gdybym to oglądał od początku to dawno bym olał. Pierwszy sezon 4/10, drugi goty.

Opublikowano

Ostatni odcinek spokojny, wręcz "cisza przed burzą" widząc po zapowiedzi nowego odcinka.Chociaż byłem pewny że to ostatni odcinek drugiego sezonu. :P

Opublikowano

To nie był ostatni odcinek bo jeszcze są dwa, a z tego co zapowiadają finał ma urwać jaja. Że wspomnę o liczbie postaci jak ma się pojawić.

Oprócz ekipy Arrowa do walki mają się podobno zaangażować m.in. Suicide Squad oraz Liga Zabójców na czele z Nyssą. Co budzi pewne zwątpienie czy zobaczymy Ra's al Ghula w tym sezonie. Natomiast do miasta w odwiedziny u córeczki ma wpaść Malcom. 

Niemniej finał pozamiata i podobno ma przynieść sporo nowości na trzeci sezon.

Na razie pewne jest jedno: Diggle ma mocno przesrane :D

Opublikowano

Kilka newsów dotyczących "Flasha"

1. Pierwszy trailer zadebiutuje wraz z docinkiem finałowym "Arrow"

2. Dwa dni po wyjściu trailera zapadnie decyzja czy serial dostanie pełny sezon. WG. pierwszych przecieków po pokazaniu Pilota szefom CW, są oni w niebo wzięci.

3.Próbka z nagrywania dźwięku

• Plusik 1
Opublikowano

Mocarny odcinek,

ubicie Sary to jak dla mnie już pewniak w finale po tym jak pięknie zrobili z niej bohaterkę i tyle hugów z sis.

Guernica - z tego co sugerowali to wszystkie efekty mirakuru znikają.

Opublikowano

Nie ona. Nie godzę się na to. Nie po tym jak przyjęła nową ksywę. Ale niestety wszystko na to wskazuje.

Odcinek świetny więc i o finał się nie martwię. Troszkę szkoda

Blooda

bo mógł jeszcze co  nie co namieszać. Oczywiście nie liczyłem na przyzwanie Trigona ale może chociaż jakiś epizod z Raven albo coś. Oczywiście bez magii byłoby ciężko.

Opublikowano

Przemknęło mi na internetach foto ze Sladem i szczerze powiedziawszy

kose może dostać osoba, której nikt nie brał pod uwagę.

Kierwa mam nadzieję, że się mylę.

Piwo na finał już się chłodzi :) A i będą błyski podczas biegania u Flasha? Sweet.

Opublikowano

Finał świetny, tak jak można się było tego spodziewać. Szczególnie walka w tunelu i cała końcówka.

Jestem ciekaw kogo dadzą w następnym sezonie jako głównego "bad guy'a" bo zaraz się okaże ze Oliver przez to 5 lat był na wyspie tylko przez chwile.

Ciekawe też jaką rolę odegra w nowym sezonie Thea.

Teraz tylko czekać na Flasha.

Opublikowano

GOTY finał, chociaż może trochę zbyt asekuracyjny.

Jednak po katastrofach z poprzedniego season finale, dobrze, że tym razem poszło bardziej po myśli naszych herosów.

Obstawiam, że w najbliższej przyszłości Laurel przywdzieje strój Kanarka, może po tym jak

detektyw Lance wykituje po tych obrażeniach wewnętrznych

, to ją powinno skutecznie zmotywować do zostania heroiną. Wyspa Liu Xian jest położona niedaleko od wybrzeża Chin, więc Oliver za pewne zbyt dużo czasu nie spędzi

w Hong Kongu

Albo spędzi cały sezon  :sorcerer: