Farmer 3 275 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 1. Wiem ale i tak obstawiam, że będzie jeszcze jedna konkretna śmierć, która wstrząśnie Oliverem. W pierwszym sezonie zginął Tommy, Oliver opuścił miasto, wrócił i z bojownika stał się Arrow'em. Może kolejna śmierć w finale doprowadzi do tego, że Arrow stanie się Green Arrow'em. Wiem naciągane. 2. Troszkę szkoda bo chciałem ujrzeć Flasha w ruchu ale dostaniemy serial więc się nie martwię. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Mają być crossovery, więc liczę, że Arrow wpadnie do Central City i vice versa. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Kolejny raz dziekuje losowi, że wziąłem sie za Arrow, jak było już kilka odcinków drugiej serii. Gdybym to oglądał od początku to dawno bym olał. Pierwszy sezon 4/10, drugi goty. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 Ostatni odcinek spokojny, wręcz "cisza przed burzą" widząc po zapowiedzi nowego odcinka.Chociaż byłem pewny że to ostatni odcinek drugiego sezonu. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 1 maja 2014 Opublikowano 1 maja 2014 To nie był ostatni odcinek bo jeszcze są dwa, a z tego co zapowiadają finał ma urwać jaja. Że wspomnę o liczbie postaci jak ma się pojawić. Oprócz ekipy Arrowa do walki mają się podobno zaangażować m.in. Suicide Squad oraz Liga Zabójców na czele z Nyssą. Co budzi pewne zwątpienie czy zobaczymy Ra's al Ghula w tym sezonie. Natomiast do miasta w odwiedziny u córeczki ma wpaść Malcom. Niemniej finał pozamiata i podobno ma przynieść sporo nowości na trzeci sezon. Na razie pewne jest jedno: Diggle ma mocno przesrane Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 maja 2014 Opublikowano 3 maja 2014 Kilka newsów dotyczących "Flasha" 1. Pierwszy trailer zadebiutuje wraz z docinkiem finałowym "Arrow" 2. Dwa dni po wyjściu trailera zapadnie decyzja czy serial dostanie pełny sezon. WG. pierwszych przecieków po pokazaniu Pilota szefom CW, są oni w niebo wzięci. 3.Próbka z nagrywania dźwięku 1 Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 8 maja 2014 Opublikowano 8 maja 2014 Nowy odcinek GOTY, teraz tylko jak tu się doczekać finału :c Cytuj
Ader 383 Opublikowano 8 maja 2014 Opublikowano 8 maja 2014 Finał zapowiada się epicko Jest już promo Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Trochę się pogubiłem, lek usuwa tylko skutki uboczne mirakuru czy traci się wszystko z siłą i regeneracją włącznie? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Mocarny odcinek, ubicie Sary to jak dla mnie już pewniak w finale po tym jak pięknie zrobili z niej bohaterkę i tyle hugów z sis. Guernica - z tego co sugerowali to wszystkie efekty mirakuru znikają. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Od połowy sezonu mowie ze to na nia padnie, zobaczymy. Czyli Red Arrow tez tylko z łukiem bedzie biegał, troche szkoda. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 9 maja 2014 Opublikowano 9 maja 2014 Nie ona. Nie godzę się na to. Nie po tym jak przyjęła nową ksywę. Ale niestety wszystko na to wskazuje. Odcinek świetny więc i o finał się nie martwię. Troszkę szkoda Blooda bo mógł jeszcze co nie co namieszać. Oczywiście nie liczyłem na przyzwanie Trigona ale może chociaż jakiś epizod z Raven albo coś. Oczywiście bez magii byłoby ciężko. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 maja 2014 Opublikowano 10 maja 2014 Bardziej niż na finał czekam na trailer Flasha i liczę na jakieś fajne crossovery w przyszłości. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Promo z Flashem na końcu: http://youtu.be/ocgaUkG5CtM 1 Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 13 maja 2014 Opublikowano 13 maja 2014 Przemknęło mi na internetach foto ze Sladem i szczerze powiedziawszy kose może dostać osoba, której nikt nie brał pod uwagę. Kierwa mam nadzieję, że się mylę. Piwo na finał już się chłodzi A i będą błyski podczas biegania u Flasha? Sweet. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 ten świst powietrza. Kierwa, jaram się bardziej tym trailerem niż finałem chyba <3 No to jeszcze (pipi)ne Constantinem jak ktoś nie widział https://www.youtube.com/watch?v=uPE2oBnzROY Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 No obok Flash'a i Gotham to będzie kolejna pozycja w bibliotece na jesień. I będzie przynajmniej jakaś alternatywa dla Supernatural, który się już wypala. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 14 maja 2014 Opublikowano 14 maja 2014 Jezus jak to kozacko się zapowiada, dobrze, że parę seriali mi się w tym roku kończy bo bym nie wyrobił. Cytuj
wojnar 1 892 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Finał świetny, tak jak można się było tego spodziewać. Szczególnie walka w tunelu i cała końcówka. Jestem ciekaw kogo dadzą w następnym sezonie jako głównego "bad guy'a" bo zaraz się okaże ze Oliver przez to 5 lat był na wyspie tylko przez chwile. Ciekawe też jaką rolę odegra w nowym sezonie Thea. Teraz tylko czekać na Flasha. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 GOTY finał, chociaż może trochę zbyt asekuracyjny. Jednak po katastrofach z poprzedniego season finale, dobrze, że tym razem poszło bardziej po myśli naszych herosów. Obstawiam, że w najbliższej przyszłości Laurel przywdzieje strój Kanarka, może po tym jak detektyw Lance wykituje po tych obrażeniach wewnętrznych , to ją powinno skutecznie zmotywować do zostania heroiną. Wyspa Liu Xian jest położona niedaleko od wybrzeża Chin, więc Oliver za pewne zbyt dużo czasu nie spędzi w Hong Kongu Albo spędzi cały sezon Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Ja po cichu liczyłem, że po wyleczeniu Slade'a on oprzytomnieje i wcielą go do Suicide Squad Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Niestety mirakuru nie miało nic wspólnego z jego chęcią zemsty na Queenie. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 Ciężko im będzie przebić drugi sezon. Czekam teraz na Flasha, bo jak wspominałem to mój ulubiony bohater z DC Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 maja 2014 Opublikowano 15 maja 2014 GET HYPE DZIWKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi