Opublikowano 16 maja 201410 l Finał przaśny. Walka w tunelu konkretna. Jak i ostateczne starcie Arrow vs Deathstroke. Szkoda tylko, że po przekazaniu Laurel kurtki Sary wiedziałem,że to starsza siostra będzie Black Canary. Jestem wstanie to przeboleć ale muszą zmienić postać Laurel bo w tej chwili jest irytująca. Niech wróci do żylety z Supernatural. Mam też nadzieję, że Lance wyjdzie z tego. Świetna z niego postać i trochę szkoda byłoby gdybyśmy już go nie oglądali. Co do Flasha to będzie szczytowanie. Zaczynają grubo bo wrzucają jednego z członków Rouges na początek czyli Weather Wizard (choć imię sugeruje, że to brat Wizarda). Ciekawi mnie jak to powiążą. Do tego konkretne CGI. Efekty nawet lepsze niż w Arrrow. No i gościnnie zawita Oliver. Jest HYPE.
Opublikowano 17 maja 201410 l Zakończenie jak i cały sezon GOTY, ale ja nie kapuje dlaczego Slade tak nienawidzi Queen'a. Chodzi tylko o ten wybór ? no bez jaj. Chłop nie mógł nic zrobić ;/
Opublikowano 17 maja 201410 l Bo Slade miał schizofrenię, przez co ten jej duch ciągle mu podpowiadał że ma zabić Olliego. W sumie, oni byli jak bracia, a ten go tak wydymał.
Opublikowano 17 maja 201410 l Zakończenie jak i cały sezon GOTY, ale ja nie kapuje dlaczego Slade tak nienawidzi Queen'a. Chodzi tylko o ten wybór ? no bez jaj. Chłop nie mógł nic zrobić ;/ Po pierwsze Slade nie był świadkiem tych wydarzeń, więc dla niego sprawa jest oczywista - Oliver wybrał Sarę a nie kobietę w której się zakochał. Nie dość, że kochał nieszczęśliwie to jeszcze ją stracił, o Mirakuru nie wspominam. No i chłopak nam ześwirował, na nasze szczęście bo Crixus ze Spartakusa zrobił z niego kawał ch.uja
Opublikowano 18 maja 201410 l GET HYPE DZIWKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Ten początek zwiastuna przecież już w jednym z odcinków Arrow pokazali xD. Wiem, że jesteście już po drugim sezonie bo ja oglądam serial co wtorek o 22.00 na Universal Channel i jestem na 12 odc. nowego sezonu.
Opublikowano 4 lipca 201410 l Plus do obsady dołączy Peter Stormare jako nowy Count Vertigo: Stormare ma wcielić się w komiksową wersję z New 52 jako nowy dystrybutor narkotyku "Vertigo".
Opublikowano 26 lipca 201410 l Promo 3 sezonu: Plus kilka informacji co się będzie działo: -Season 3 is fully mapped out as of now. -Thea is going to go through some big changes (possibly super changes?) – “…I’m hitting the gym…” says actress Willa Holland.The Thea that you saw in seasons 1 and season 2 is not coming back for season 3.” -Daddy Diggle will be a focus of season 3′s subplots. -Arrow and The Flash will have a crossover event when each show hits episode 8. Each crossover episode for each show will be a two-hour event. -Other small crossovers will happen – like Felicity going to Central City (S3E4). -Brandon Routh’s Ray Palmer (The Atom) will be a romantic interest for Felicity. -Amell ALSO thinks that Arsenal has a superior costume to Arrow. -There will be fewer island flashbacks, but still some important storytelling that gets done in them. -Established characters like Amanda Waller will get more to do; don’t expect a flood of newbies beyond the confirmed new additions. -We will get Felicity flashbacks and learn more about her father (it’s NOT Prof. Ivo). Her flashbacks start in an episode called “Oracle”.
Opublikowano 27 lipca 201410 l Autor na comic-conie pokazali rozbudowaną wersję wcześniej wklejanego zwiastuna robiącą smaka na ra's al ghula: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=54397
Opublikowano 27 lipca 201410 l na comic-conie pokazali rozbudowaną wersję wcześniej wklejanego zwiastuna robiącą smaka na ra's al ghula: http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=54397 Zaj*biście. I tak jak wspominał Masorz fajnie by było gdyby go nie odzierali z Lazarus Pit'a.
Opublikowano 28 lipca 201410 l Wkońcu sie zabrał za Felicity, jezu już myślałem że nigdy to nie nastąpi
Opublikowano 28 lipca 201410 l Po tej scence z Ra's Al Ghulem mi stanął hard, znowu zapowiada się wyyebany w kosmos sezon. Do tego Flash, Constantine (podobno jednak fajczy) i Gotham, ach życie jest takie piękne dla fana DC i seriali <3
Opublikowano 30 lipca 201410 l Obsada do trzeciego sezonu już wygląda świetnie, a ciągle są ujawniane nowe postacie, które zawitają do Starling City. Do ekipy dołącza J. R. Ramirez jako Ted Grant aka Wildecat, czyli jedna z kluczowych postaci Justice Society of America). W serialu będzie grał byłego boksera prowadzącego salę gimnastyczną dla ubogich dzieciaków. W komiksach był m.in.mentorem Black Canary więc bardzo możliwe, że to właśnie on będzie szkolił Laurel. Edytowane 30 lipca 201410 l przez Farmer.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l katana: No i dupa blada bo podobno ze względu na inne zobowiązania Devon musiała porzucić rolę Katany. Twórcy jednak nie rezygnują z postaci. Wcieli się w nią Rila Fukushima (grała w najnowszym Wolverine). Szkoda bo Devon to sporo ładniejsza Azjatka :confused:
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l One obie brzydkie jak noc, mnie tam różnicy nie robi żadnej. No i nie wiem jakie Aoki ma te zobowiązania, pilnowanie parkingu?
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Ale z dwojga złego lepsza Aoki. Ta druga serio wygląda jak mały kosmita.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Autor katana i tak chodzi w masce aoki była jednym z jaśniejszych punktów tego ostatniego wolverine'a (chociaż wyglądała jak żywcem wyjęta z chińskiej bajki) więc dla mnie okej.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Autor sory one wszystkie wyglądają tak samo . nie no mój błąd. przekaz ma być taki, że ta z rosomaka lepsza. swoją drogę liczę motzno, że jak katana to i srebrna małpa: Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 31 sierpnia 201410 l Chodzą słuchy ze Liam Neeson ma zagrać Ra's Al Ghul. Nie mogę się doczekać 3 sezonu.