Opublikowano 16 października 201212 l Jesteś żałosny i słuchasz poznańskich wacków, więc automatycznie klasyfikuje cię to jako podgrzyba. A do jarańska jest o wiele więcej kawałków. (pipi)a, Rozi Fajnie ze sluchasz 'alternatywnego' rapu z juesej, hejtujesz gurala i poznan etc. etc. ale stary, wez naprawde nabierz dystansu do tego gatunku muzyki chlopaki sa przynajmniej autentyczne w tym co robia. Ze forma jest slaba jak hui to inna sprawa. Rapu nie slucha sie tylko dla mega wczuwy, liczy sie zabawa i dystans ziom Pozdrawiam uzytkownikow forumingu piszacych pod wplywem thc podsumowujac, milan i teka maja racje, rozi blefuje
Opublikowano 16 października 201212 l Adam, nie będę nabierał żadnego dystansu, bo jak coś jest słabe, to tego nie będę słuchał. I ja słucham dla 'wczuwy'. bo szukam w rapie czegoś więcej. A jak chcę posłuchać czegoś lekkiego, to mam to i nie muszę się katować taką słabizną.
Opublikowano 16 października 201212 l No rozumiem Cie, ale szukac w rapie 'czegos wiecej' to troche dziwna sprawa. No bo czego (pipi)a, rapowania o chvju wielkim jak wieza eiffle'a? #kendrick lamar
Opublikowano 16 października 201212 l Ale kÓrwa nikt ci nie mówi, żebyś słuchał poznańskiej sceny. Chcę ci tylko uświadomić, że hejtowanie na każdym kroku i przypominanie o tym jacy to oni nie są chÓjowi jest lamerskie. Po prostu jesteś hejterem, bo czasami mógłbyś zachować swoje zdanie tylko dla siebie. Zwłaszcza, że wiemy jakie masz opinie i nie musisz za każdym razem nas o nich informować. Rili. Hejterzy są chÓjowi. Część ludzi tutaj takiego rapu słucha, a ty za każdym razem wpie.rdalasz się między wódkę a zakąskę by przypomnieć nam wszystkim, że są chÓjowi. Edytowane 16 października 201212 l przez asfalt
Opublikowano 16 października 201212 l (rozi, propo wczuty, nie wrzucaj nic laikike1 pls) CHVJA dobry szit, zayebiste emocje, tylko czemu tyle tej grafomanii w tekstach :[
Opublikowano 16 października 201212 l Przeciez to nołnejm, nie wiem po co sluchac TEGO SAMEGO po raz tysieczny. Nic nowego
Opublikowano 16 października 201212 l DZIĘKI CHŁOPAKI, DZIĘKI WAM ZROZUMIAŁEM DZIŚ O CO CHODZI W RAPIE POPKA I FIRMY, OTWORZYLIŚCIE MI OCZY, popek przecież celowo offbeatuje, (pipi)a ale jest on dobry, tylko erdo lepszy co gra koncerty dla 100.000 ludziów Edytowane 16 października 201212 l przez 44bronx
Opublikowano 17 października 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=cNV2aDM7INw edit: http://www.youtube.com/watch?v=TzqzIvm5b_I Edytowane 17 października 201212 l przez Gość
Opublikowano 17 października 201212 l daję ci plusa za wrzucenie procastinatin - zaj.ebisty, luzacki track
Opublikowano 4 listopada 201212 l Autor jako, że sobie zapodałem tłuścioszka, to macie jeden klasyk z relatywnych świeżynek: GIT HAR!
Opublikowano 13 grudnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=9DM580ippHg jak moglem zapomniec to wrzucic, przeciez Smoke DZA kozak w uj WHERE'S THE WEED ? Edytowane 13 grudnia 201212 l przez FARMEROS
Opublikowano 13 grudnia 201212 l zajaralbym bata, ale nie ma pieniedzy na takie luksusy, eh #kuroniówka