marex2121 0 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 Szanowni kochani!! Jako, że zaczynam przymierzać się do ponownego, już drugiego napisania pracy licencjackiej zgłaszam ogromną prośbę do fanów brytyjskiej(angielskiej literatury). Mianowicie chciałabym poprosić o jakiekolwiek propozycje tematu na taką pracę. Mam małe wymagania - aby temat był łatwy i obszerny do napisania. Najlepiej jakaś znana literatura, myślałam o pisaniu o roli kobiet w angielskiej literaturze, ale nie bardzo wiem do jakich książek sięgnąć. Za wszelką pomoc będę bardzo bardzo, naprawdę bardzo wdzięczna, dlatego, ze zmagam się już z tym drugi raz i nie chcę ponieść porażki jak poprzednim razem Z góry dziękuję za pomoc!! Pozdro Cytuj
django 549 Opublikowano 21 października 2012 Opublikowano 21 października 2012 1. Ogarnij co Cie interesuje 2. Wymysl o tym temat 3. Napisz o tym prace 4. Profit Cytuj
marex2121 0 Opublikowano 22 października 2012 Autor Opublikowano 22 października 2012 Myślę, że własnie napiszę o kobietach w literaturze. Poleccie jakieś książki Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 22 października 2012 Opublikowano 22 października 2012 Niestety wyższe wykształcenie nie jest dla wszystkich. Jeśli nie jesteś w stanie (drugie podejście? hmm...) samodzielnie napisać pracy licencjackiej (nie mówiąc już o mgr) to jest znak, że trzeba zająć się czymś innym. W tv jest program o sprzątaniu mieszkania, gotowaniu i tańczeniu. Znajdź swoją pasję! http://bit.ly/OVR23B 1 Cytuj
marex2121 0 Opublikowano 23 października 2012 Autor Opublikowano 23 października 2012 Wiesz co nie wiesz jakie były okoliczności tego, że nie udało mi się za pierwszym razem to nie oceniaj z góry. Widać twoje wysokie wykształcenie. A do garów to sobie znajdź swoją kurę domową. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi